Сервиз Варна? Помощ!

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Сервиз Варна? Помощ!

Мнение от Kido » 21 Ное 2008, 10:22

Здравейте,

Имам странно чукане във волана (Е60), когато се върти наляво-надясно на едно място, и когато се завива, същото единично чукане се усеща.

БМВ Варна (Варна Карс) диагностицираха, че рейката е за смяна. Варна Мобил който не са оторизиран сервиз, дианостицираха че идва от амортисиорите.

Някои може ли да каже някои друг сервиз във Варна, където бих могал да получа 3-то мнение, защото все пак 2те са коренно различни?

Мерси!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 21 Ное 2008, 14:25

Според мен е рейка.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Денит0о » 05 Яну 2009, 18:02

колега,какво стана с колата,оправили чукането,че още една е със същия проблем :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от stoni » 06 Яну 2009, 20:41

да използвам и аз темата, като завивам нещо ми скьрца неприятно в таблото покрай кормилото, кво да го правя доста дразни, малко те4ен силикон дали ще свьрши работа или да сложа онова БМВ масло смазващото, но каде то4но да го прьсна :shock:

Потребител
Аватар
Кара: 320td
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: Compact 320td 150ps

Мнение от bravo83 » 07 Мар 2009, 19:30

има ли някакво развитие с рейката ?

и аз имам проблем с нея и се чудех някой колега от Варна дали е рециклирал рейка във Варна Мобил... пишат че са специализирани в това ама... то на сайта всичко могат да напишат :)

иначе от форума съм останал с впечатление че най-добре за рециклиране на рейка в МИ-то, София.

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 07 Мар 2009, 21:31

bravo83 написа:има ли някакво развитие с рейката ?

и аз имам проблем с нея и се чудех някой колега от Варна дали е рециклирал рейка във Варна Мобил... пишат че са специализирани в това ама... то на сайта всичко могат да напишат :)

иначе от форума съм останал с впечатление че най-добре за рециклиране на рейка в МИ-то, София.

Колега, свържи се с Павката, гаранция ще останеш доволен.
Има стабилен човек, който рециклира рейки, цялата интервенция отнема макс 3 дни
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series