E90 Въпроси!!!
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
E90 Въпроси!!!
Колеги извинявам се предварително за невежеството си но скоро си купих Е90 с Profesional навигация и някои беше споменал че тази навигация има ТV oпция.Ако някои може да ми помогне ще сам му много благодарен.
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Re: E90 Въпроси!!!
efi88 написа:Колеги извинявам се предварително за невежеството си но скоро си купих Е90 с Profesional навигация и някои беше споменал че тази навигация има ТV oпция.Ако някои може да ми помогне ще сам му много благодарен.
Аудио системи и развлечение:
TV функция -опция 601 ; цена с ДДС: 2.032,00лв.
само с опция 609; не се предлага с опция 606 / 663
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Tv опцията е отделна... Не е задължително да имаш голямата навигация (Navigation- Profesional ), за да имаш Тв функцията
Трябва да провериш 

- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
MaXimal написа:efi88 написа:извинявам се пак не разбрах може ли да се направи нещо за да имам ТV или трябва да купувам нещо допълнително....?
Ако нямаш екстрата трябва да купуваш допълнително TV модул.
който струва 2032 лв. с ДДС

Специалист-Икономист
- Huku
- ПотенЦял
-
E90 Въпроси!!!
И за инсталирането предполагам ще искат бая пари и ше дойде към три хилки. Остави тая екстра за следващия път като си зимаш нова кола. И без това не можеш да гледаш телевизия докато караш - тва е за таксиметърджии дето висат на пиацата и докато чакат клиент да си гледат канал1 с лош образ.
- Huku
- ПотенЦял
-
E90 Въпроси!!!
Тия коли са малко или много спортно ориентирани и не треа да се разсейваш със странични неща а да летиш. Аз го усещам мойто BMW как си го търси да го настъпа...
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Тва да не самолет та да летиш бе, по добре телевизия в задръстванията отколкото да кацнеш некъде непредвидено! Както беше казал един колега преди време:Huku написа:Тия коли са малко или много спортно ориентирани и не треа да се разсейваш със странични неща а да летиш. Аз го усещам мойто BMW как си го търси да го настъпа...
По-добре бавно и тромаво БМВ, отколкото летящ кокошарник.
- Huku
- ПотенЦял
-
S_GonzaLes написа:Тва да не самолет та да летиш бе, по добре телевизия в задръстванията отколкото да кацнеш некъде непредвидено! Както беше казал един колега преди време:Huku написа:Тия коли са малко или много спортно ориентирани и не треа да се разсейваш със странични неща а да летиш. Аз го усещам мойто BMW как си го търси да го настъпа...По-добре бавно и тромаво БМВ, отколкото летящ кокошарник.
Е ти имаш ли телевизия в колата си?
13 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series