Рейка проблеми?
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Рейка проблеми?
Здравейте,
Имах голямата надежда, че като смених старото Е39 с Е60, няма да имам проблеми с рейката. Но за съжаление грешах. В момента рейката на Е60 не тече, но издава странни чукащи звуци които се усещат във волана когато се завива.
БМВ дилара го тества, и казаха, че рейката е за смяна, но да съм я карал докато протекла. Цената и е към 3,500 за нова.
Някои имал ли е подобни проблеми? Имат ли някакво решение? Знам, че оптималното е да си я сменя за нова, но като цяло не съм много щастлив с колата - доста по твърдо вози от е39-ката (с м-пакет слаган е, и като нищо може да са сменили и амортисиорите) и ще изкарам зимата и ще я махам. Затова някои ако е оправял рейка и има някакви идеи ще съм благодарен.
Мерси!
Имах голямата надежда, че като смених старото Е39 с Е60, няма да имам проблеми с рейката. Но за съжаление грешах. В момента рейката на Е60 не тече, но издава странни чукащи звуци които се усещат във волана когато се завива.
БМВ дилара го тества, и казаха, че рейката е за смяна, но да съм я карал докато протекла. Цената и е към 3,500 за нова.
Някои имал ли е подобни проблеми? Имат ли някакво решение? Знам, че оптималното е да си я сменя за нова, но като цяло не съм много щастлив с колата - доста по твърдо вози от е39-ката (с м-пакет слаган е, и като нищо може да са сменили и амортисиорите) и ще изкарам зимата и ще я махам. Затова някои ако е оправял рейка и има някакви идеи ще съм благодарен.
Мерси!
- Sapa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 545i
Аз също имах проблем с рейката - издаваше много интересен скърцащо свирещ звук при завиване в движение (тих но досаден). В Камор бая се поизпотиха докато разберат от какво и накря сменихме рейката. Тия рейки за изключително сложни и деликатни но пък усещането за колата е супер. Не знам да се ремонтират.
Иначе колата си е чудесна (без М пакет
) само ми беше малко слабичка но с компресора реших този проблем
Иначе колата си е чудесна (без М пакет

Продавам тунинг кит за 335i на Vishnutuning (http://www.vishnutuning.com/RevIICAN.htm) - тестван 30 хил. км на 390 к.с. и 550 Нм
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
За съжаление май няма БМВ без проблем с рейката. Последните години всички модели страдат от това. Колкото до возията , м-пакета ти е виновен. Не е за България тази иначе прекрасна екстра. Броните не ги ли продаваш ? Дай да се разберем нещо 

Специалист-Икономист
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Щом ще махаш колата,ако не ти се дават 3500,рециклирай я!В темата има писано къде го правят!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 93&start=0

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series