Навигационен диск E90 2008-2

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Навигационен диск E90 2008-2

Мнение от quickshare » 20 Окт 2008, 23:30

Здравейте.Ако мога да помоля някой колега да ми помогне ще съм му много благодарен.Търсих и не открих това което търся.Искам да ми се обясни стъпка по стъпка какъв диск (марка;+R -R),какво неро да използвам и какви настройки да направя на неро да ми тръгне диска.Благодаря превариелно
:help:
Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 20 Окт 2008, 23:31

Аз ще се радвам също ако подкарам нещо на навигацията успех колега и аз търсих ...

DS Motorsport
Аватар
Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake

Мнение от Денислав Шишев » 20 Окт 2008, 23:42

И аз съм в бройката колеги! На мен само,че ми трябва за Е60 :mhihi:
Ще търся!Btw някой знае ли къде се пъха навигационния диск на Е60,като няма в багажника устройство като на Е39 :roll:
Иначе ви пожелавам успех с търсенето! :yes:
Изображение

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 21 Окт 2008, 0:15

Денис! написа:И аз съм в бройката колеги! На мен само,че ми трябва за Е60 :mhihi:
Ще търся!Btw някой знае ли къде се пъха навигационния диск на Е60,като няма в багажника устройство като на Е39 :roll:
Зависи дали си с Bussines или Professional навигация,ако е с 2-рата диска се пъха в долното гнездо (2-рото) под навигацията,а ако си с 1-вата мисля че се слага в гнездото(само едно е)
Изображение

DS Motorsport
Аватар
Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake

Мнение от Денислав Шишев » 21 Окт 2008, 0:17

quickshare написа:
Денис! написа:И аз съм в бройката колеги! На мен само,че ми трябва за Е60 :mhihi:
Зависи дали си с Bussines или Professional навигация,ако е с 2-рата диска се пъха в долното гнездо (2-рото) под навигацията,а ако си с 1-вата мисля че се слага в гнездото(само едно е)

Мерси колега! Аз съм с Bussines! :D
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 21 Окт 2008, 0:46

1. Отивате в Технополис и купувате DVD R DL (DOUBLE LAYER - двуслойно), ако не ги разбирате питайте там тея дето работят. Аз лично ползвах Emtec и ми работи, но си взех и още две за всеки случай.

2. Отивате на този линк - http://thepiratebay.org/search/BMW/0/99/300,600 и си търсите версията за вас - iDrive/non iDrive/Business/Prof и т.н. Аз лично свалих версията SE и си работи. Като свалите диска му направете поне 2 хаш проверки да сте на 100% сигурни, че се е свалил целия.

3. Трябва ви програма, с която се записват image-ове. Неро може, алкохол 120% може, но аз ползвах ImageBurner - http://www.imgburn.com/. Безплатна и много проста програма. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО записвайте на най-бавната скорост и verify да направите.

4. След като е готово (отнема към 45 минути) го слагате в колата и ако всичко е тип топ ще ви каже да изгасите колата за към пет минути и след това ще тръгне (или поне при мен стана така).

Но ви казвам, че за България картата е мноооооооооооооооого бедна. Просто няма нищо. Имам приятел с Ц класа нова и картата му е пълна от до, всичко има, дори най-забутаните улични ги има и имената им. Да се надяваме, че в новия диск ще има повече, защото в момента просто няма абсолютно никакъв смисъл да си записвате двд ако ще е само за България. Ако пак нещо не разбирате питайте, но мисля, че обясних добре, а и има две други теми по въпроса може и там да видите. Успех

DS Motorsport
Аватар

Мнение от Денислав Шишев » 21 Окт 2008, 0:49

add1cted написа:1. Отивате в Технополис и купувате DVD R DL (DOUBLE LAYER - двуслойно), ако не ги разбирате питайте там тея дето работят. Аз лично ползвах Emtec и ми работи, но си взех и още две за всеки случай.

2. Отивате на този линк - http://thepiratebay.org/search/BMW/0/99/300,600 и си търсите версията за вас - iDrive/non iDrive/Business/Prof и т.н. Аз лично свалих версията SE и си работи. Като свалите диска му направете поне 2 хаш проверки да сте на 100% сигурни, че се е свалил целия.

3. Трябва ви програма, с която се записват image-ове. Неро може, алкохол 120% може, но аз ползвах ImageBurner - http://www.imgburn.com/. Безплатна и много проста програма. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО записвайте на най-бавната скорост и verify да направите.

4. След като е готово (отнема към 45 минути) го слагате в колата и ако всичко е тип топ ще ви каже да изгасите колата за към пет минути и след това ще тръгне (или поне при мен стана така).

Но ви казвам, че за България картата е мноооооооооооооооого бедна. Просто няма нищо. Имам приятел с Ц класа нова и картата му е пълна от до, всичко има, дори най-забутаните улични ги има и имената им. Да се надяваме, че в новия диск ще има повече, защото в момента просто няма абсолютно никакъв смисъл да си записвате двд ако ще е само за България. Ако пак нещо не разбирате питайте, но мисля, че обясних добре, а и има две други теми по въпроса може и там да видите. Успех

Мерси много колега! :D
Изображение

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 21 Окт 2008, 7:40

Купете няколко различни марки дискове, щото тия навигации са доста претенциозни. Ако не стане с едната марка, запишете на друг диск и пробвайте отново.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 120d
Мечтае да кара: Хилядолетния Сокол

Мнение от georgekodinov » 21 Окт 2008, 13:59

add1cted написа:1. Отивате в Технополис и купувате DVD R DL (DOUBLE LAYER - двуслойно), ако не ги разбирате питайте там тея дето работят. Аз лично ползвах Emtec и ми работи, но си взех и още две за всеки случай.

Само да вметна че това е за Professional навигацията.
Все още търсим участник познал точните килограми за Business навигацията.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 535xd LCI

Бизнез навигация 2008-2

Мнение от lusienk » 27 Окт 2008, 10:53

От тук: http://www.zoozle.org/emule-bittorrent- ... ,en,0.html можете да изтеглите ДВД за БИЗНЕС навигация 2008-2

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series