инструкции блутут
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
инструкции блутут
Колеги,ако може някой да каже стъпка по стъпка инсрукции за ползването на гсм-а в кола която има тел. с блутут.Смених си нокията 6630 с НОКИЯ N95 и не мога да направя връзка с колата.Мерси
Генерално Нокиа Н95 има проблеми с БМВ-тата
http://www.nokia-asia.com/A4416085?url= ... 0_3rd.sisx
Свали го това и го инсталирай на телефона, за да може да си прехвърлиш контактите после.
1. Вкл. телефона и запали колата
2. Иди там дето се търсят нови апарати и остави БМВ-то да го намери
3. Ако не го намира, рестартирай телефона и опитай отново, при мен първият път така стана
4. Като ги вържеш пусни тая програмка от линка горе и контактите би трябвало да се прехвърлят към колата. След като се прехвърлят, можеш да я спреш.
Успех!

Свали го това и го инсталирай на телефона, за да може да си прехвърлиш контактите после.
3. Ако не го намира, рестартирай телефона и опитай отново, при мен първият път така стана
4. Като ги вържеш пусни тая програмка от линка горе и контактите би трябвало да се прехвърлят към колата. След като се прехвърлят, можеш да я спреш.
Успех!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
явно са го измислили толко сложно ,че и аз не знам.....! вече за втори път го правя тоя номер ,но-убий ме-не знам как ....! в книжката няма и дума и го връзвам на принципа-проба/грешка....! мисля ,че доста пъти включих и изключих блутуута от менюто на колата и зъдължително си провери дали като ти е включен блутуута на тела е зададено да се вижда от други устройства....!! и после пробвай ,резетвай включвай и се ше уцелиш.....
има си и парола по едно време пита,която също трябва да се вкара и в тела и на колата и е малко шибано самото потвърждение на колата ,ма от втория третия път ше го уцелиш....
има си и парола по едно време пита,която също трябва да се вкара и в тела и на колата и е малко шибано самото потвърждение на колата ,ма от втория третия път ше го уцелиш....
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Малко офтопик: На мен в книжката ми пише, че при вързването, там където се задава парола трябва да е : "12345", и на двете месста, и на телефона и на Bluetooth менюто...! Не знам дали при вас е така, ама да кажа де 

vesko06 написа:Малко офтопик: На мен в книжката ми пише, че при вързването, там където се задава парола трябва да е : "12345", и на двете месста, и на телефона и на Bluetooth менюто...! Не знам дали при вас е така, ама да кажа де
Това което ти показва с цифрите е ID-то на колата, а не че паролата трябва да ти е такава.
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Re: инструкции блутут
Колега,Аbsix,къде е това там където се търсят нови апарати в колата?И колега,SKISA,kak си включваш и изключваш блутута на колата.Да не би моя да е изключен?Аз правя следното-включвам блутута на гсм-а,натискам и задържам копчето със слушалката което е на навигацията,след това вкарвм ключа и завъртам до пъро полужение ама нищо не става а тогава би трябвало да направя връзката с колата
Момчета, стига бе, това за блуутута е супер просто...?!
Той Ицо го написа добре, ама ще се опитам да го опиша и аз...
1. При включена кола, или кола на контакт натискате
"IDrive" бутона веднъж.
2. След това отивате най-долу на менюто и избирате "Bluetooth"
3. Ако там е ON го оставяте така, ако е OFF го включете.
4. Отивате на "Communications" от главното меню на "Идриве"
5. там избирате блутуд и да търси телефон.
6. Преди това, гледайте да ви е включен блуеттотха на телефона.
7. като намери телефон на апарата ви , давате му pair device
8. Пишете кода на колата, което е последните 5 цифри от вина
9. вписавате ги и на идирив и сте готови.
Ако някой пак не може да се оправи, да звънне и ще му го управа, не давайте 20 лв за глупости
Той Ицо го написа добре, ама ще се опитам да го опиша и аз...
1. При включена кола, или кола на контакт натискате
"IDrive" бутона веднъж.
2. След това отивате най-долу на менюто и избирате "Bluetooth"
3. Ако там е ON го оставяте така, ако е OFF го включете.
4. Отивате на "Communications" от главното меню на "Идриве"
5. там избирате блутуд и да търси телефон.
6. Преди това, гледайте да ви е включен блуеттотха на телефона.
7. като намери телефон на апарата ви , давате му pair device
8. Пишете кода на колата, което е последните 5 цифри от вина
9. вписавате ги и на идирив и сте готови.
Ако някой пак не може да се оправи, да звънне и ще му го управа, не давайте 20 лв за глупости

- SKISA
-
-
съгласен с гад-аз просто не бех пред менюто на колата за да г ообясна а и го позабравих как го направих
начи има си чавка за отмятане на вкл-изкл на блутуута на телефона на колата .
хубаво е ,обаче ако е включен да г оизключиш и после пак да г овкл като си с джиесемеа вътре и е вкл неговият блутуут. така го караш да търси нови устройства.
за паролата няма никакво значение при мен дали ше напишеш първо в колата 0000 или 12345 или 89890....!! просто го написваш и после като те пита телефона да приема ли свързване с некъв си номер/той е различен от паролата -тва е иднетификацията на колата/ да кажещ йес и като те пита за парола да напишеш същите цифри за парола като тия дет си вкарал в колата !!! тва е май....
начи има си чавка за отмятане на вкл-изкл на блутуута на телефона на колата .
хубаво е ,обаче ако е включен да г оизключиш и после пак да г овкл като си с джиесемеа вътре и е вкл неговият блутуут. така го караш да търси нови устройства.
за паролата няма никакво значение при мен дали ше напишеш първо в колата 0000 или 12345 или 89890....!! просто го написваш и после като те пита телефона да приема ли свързване с некъв си номер/той е различен от паролата -тва е иднетификацията на колата/ да кажещ йес и като те пита за парола да напишеш същите цифри за парола като тия дет си вкарал в колата !!! тва е май....
- PERO78
- Потребител
-
- Кара: x6
- Детайли за колата: 2010г.
absix написа:Генерално Нокиа Н95 има проблеми с БМВ-тата![]()
Успех!
Значи свързвам се без никакъв проблем - всеки път.Но с програмата нещо не става.Не мога да прехвърля нищо.Можеш ли да ми кажеш по подробно ,как става с програмата - иначе аз съм я инсталирал на GSMa.
Благодаря ти предварително

PERO78 написа:absix написа:Генерално Нокиа Н95 има проблеми с БМВ-тата![]()
Успех!
Значи свързвам се без никакъв проблем - всеки път.Но с програмата нещо не става.Не мога да прехвърля нищо.Можеш ли да ми кажеш по подробно ,как става с програмата - иначе аз съм я инсталирал на GSMa.
Благодаря ти предварително
Такааа...
1. Отвори програмката на телефона и намери Options и след това търси нещо от сорта "start automatically". Дай му YES. Да се пуска автоматично!
2. Изтрий връзката с телефона, все едно, че никога не си го връзвал за колата.
3. Пусни програмката и бъди сигурен, че е пусната.
4. Сега от иДрайв-а търси телефона и ги вържи наново (там с паролката)...
5. Бъди търпелив, особено, ако имаш МНОГО контакти... остави телефона и колата да си свършат работата. Може да отнеме 5, може и 15 мин. Бъди търпелив

Ако оставиш програмата да се включва автоматично, даже като добавиш нов контакт в телефона, при следващото включване към колата, би трябвало автоматично да ти прехвъли новата информация.
Това е! Успех.
ПП: Ако ПАК не стане, рестартирай телефона и пробвай всичко от начало.
- SKISA
-
-
///sasho написа:Колеги , някой да знае като се свърже с Bluetooth телефон с GPS навигация с колата , дали има вариянт картата да излиза на дисплея на колата?
е те тоя филм още не го предлагат!!!
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series