Навигация за Е90 Професионал 2009-1
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
naskoksan написа:ми сигурно не си видял както трябва,
защото на мойта навигация си пише
"BMW Business navigation"
Става дума за новите след фейслифтовете. В каталога за Е60/Е90 също пише,че има Бизнес навигация, но като отворя ценовата листа виждам само Проф.

Може и да греша де.
Ясно бе,колега,тайно се надявах че може да тръгне и на е39 ама...absix написа:mashina написа:Колеги,днеска изтеглих и записах на Дабъл лиър файла но не тръгва,на навигацията ми показва че няма диск в двд-то.Това е на е39
Колега, прочети внимателно заглавието на темата и наблегдни на третата думичка...
УФ тази Навигация ме съсипа. Изтеглих поне 5-6 версии, изхабих сумаси дискове и няма и няма. Последно свалих Business 2008-2 oт Demonoid.Com и следвах всички инструкции.Записах я на Double layer на 2.4х и накрая отново греда. Please insert map DVD!
Ако някои може да помогне да заповяда. Ще съм му благодарен...
WROCLAW написа:УФ тази Навигация ме съсипа. Изтеглих поне 5-6 версии, изхабих сумаси дискове и няма и няма. Последно свалих Business 2008-2 oт Demonoid.Com и следвах всички инструкции.Записах я на Double layer на 2.4х и накрая отново греда. Please insert map DVD!
Сподели поне с нас тоя бизнес който си намерил.За каква кола си пробвал и не е станало..За Е90 с бизнес нави ще захапе ли ?
- антонио
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745d
Re: Навигация за Е90 Професионал 2009-1
pkw08 написа:Колеги сега е свалям от същия сайт където е и за 2008-2 http://thepiratebay.org/search/BMW/0/99/300,600 Ще видя върви ли и ще пиш.братлета аз го дръпнах и при мене върви. няма голяма разлика с 2008 само малки допълненияа утре.Днес е качена откога е чакаме.
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series