Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
- pkw08
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: от време на време
- Мечтае да кара: всеки ден
- pkw08
- кандидат ентусиаст
-
- nuke
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '05 BMW X5 3.0d
здравейте,
Поизчетох каквото намерих из форума за навигациите - свалих си 2008_2 с някакви speedcam poi драснах я пробно на някакво смотано двд сложих диска в колата, картата ми се зареди но ми дава:
Vehicle position outside map limits
Комптърът ми е МК4 60-та версия? (SW 4-1/60). Човека от който купих колата казва че била с "голямата навигация" и като гледам дисплея ми се струва че си е 16:9.
На какво може да се дължи проблема? Предполагам не е от диска щом все пак зарежда картата.
Иначе предполагам като покритие в БГ тази карта е най-доброто (доколкото въобще може да се каже че е добро)?
Поизчетох каквото намерих из форума за навигациите - свалих си 2008_2 с някакви speedcam poi драснах я пробно на някакво смотано двд сложих диска в колата, картата ми се зареди но ми дава:
Vehicle position outside map limits
Комптърът ми е МК4 60-та версия? (SW 4-1/60). Човека от който купих колата казва че била с "голямата навигация" и като гледам дисплея ми се струва че си е 16:9.
На какво може да се дължи проблема? Предполагам не е от диска щом все пак зарежда картата.
Иначе предполагам като покритие в БГ тази карта е най-доброто (доколкото въобще може да се каже че е добро)?
- nuke
- кандидат ентусиаст
-
Пак си поиграх с навигацията - загледах се че имало една иконка горе в дясно която показвала спътниците - не ми показва никакви спътници...
някакви идеи?
някакви идеи?
- lusienk
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 535xd LCI
nuke написа:Пак си поиграх с навигацията - загледах се че имало една иконка горе в дясно която показвала спътниците - не ми показва никакви спътници...
някакви идеи?
А появява ли ти се колата на картата(кръгче с триъгълник вътре)?
- nuke
- кандидат ентусиаст
-
Появява се, стои само в центъра на Плевен (картата явно по подразбиране е центрирана на Плевен, а аз съм в Търново) и се върти при маневри
Проверих и антената - включена е - извадих я и я включих отново без резултат.

Проверих и антената - включена е - извадих я и я включих отново без резултат.
- pkw08
- кандидат ентусиаст
-
КОЛЕГА отиди при някои дилър с колата и се направи, че искаш да си купиш оригинален и да видиш нали ти работи Навито - те ти го пускат в колата и т.н. - аз така направих и докато дилъра си пипаше компа аз се мъчех да запомня какво пише на кутията и после го открих в Интернета.ТОВА Е. Може да е от диска или Навито на колата.
Здравейте, не притежавам BMW, но брат ми има BMW 530i XD. Не разбирам от БМВ-та и не знам кой Ехх модел е това (прилича ми на е60), но бих искал да му сваля навигацията, за да я пробва. Коя версия трябва да сваля? Слагат ли се после отделно карти? Съжалявам, но досега съм ползвал единствено iGO на Pocket PC.
Благодаря предварително.
п.п. Автомобилът е купен 2008 г. нов.
Благодаря предварително.
drkalo написа:Здравейте, не притежавам BMW, но брат ми има BMW 530i XD. Не разбирам от БМВ-та и не знам кой Ехх модел е това (прилича ми на е60), но бих искал да му сваля навигацията, за да я пробва. Коя версия трябва да сваля? Слагат ли се после отделно карти? Съжалявам, но досега съм ползвал единствено iGO на Pocket PC.
Благодаря предварително.
Попрочети малко и ще разбереш

Здравейте изчетох цялата тема, като първо изтегли навигацията Bmw 2009-2 HIGH И като пробвах диска в Х5 (Е70) не стана , но после я пробвах в старата Х5 и стана. След това разбеах , че явно за ноеата Х5 е трябвало да се изтегли версията BMW 2009-2 PRO. Изтеглих я , но като я записах и се пробвах да я пусна в колата, отново не стана. Някой може ли да ми помогне или поне да ме насочи, какво трябва да променя за да ми тръгне.
ПС: Забеавих да подчертая , че колата е с новия мотор 3.5 , ако има някакво значение.
ПС: Забеавих да подчертая , че колата е с новия мотор 3.5 , ако има някакво значение.

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series