635d Coupe или Х6 3.5d

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 03 Авг 2009, 12:15

icog написа:
BMW_RIDER написа:......Ще има място за цялото семейство и поне ще знаеш ,че си си купил яка кола, дето като я настъпиш наистина да всява респект, а не някакъв 3.0 тракащ дизел в Х6.

Трака ти главата! Каквото щеш казвай за сравнение, ама че тоя дизел трака много поздрави!

Казах го образно, пък и случайно карам такъв и не е такова велико творение както го изкарват някой

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 03 Авг 2009, 12:18

BMW_RIDER написа:
X5 E70 написа:
prel написа:Приятел, като гледам си имаш джипка и то много добра. Според мен x6 няма да е голяма крачка напред от твоето. Вземи 645!
Ако бях в твоето положение мисля, че щях да изневеря с едно porsche 911 - като си говорим за представителна кола със стил, която освен всичко създава и респект...

По принцип си прав, гледах Поршетата но нещо ми е много тясно вътре.
Иначе и SL гледах ма си е малко, тесно си е вътре а аз обичам на дърти години да си се глезя :D

Тясно ти е в SL ? Явно си бая едър. Аз съм 1.92м и ми беше доста комфортно в такъв. Трябва да покараш кабрио някоя лятна вечер и веднага ще ти се промени мнението за кабриотата. Кофти само ,че 6цата е с мек таван, което не си е оферта зимата.
Иначе по темата аз лично въобще не бих се замислял и веднага бих зел 6цата със бензинов двигател. Незнам защо те притеснява 3.0i в момента го дават един от най-добрите двигатели на БМВ. Освен това атмосферния двигател винаги е бил по надежден и евтин за подръжка.
Ако все пак взимаш шестица кабрио нека да е 645 или 650. Кабрио + боботенето на V8 = кеф при всяко потегляне.
Щом вече искаш да си махаш Х5, Х6цата ще я изхвърлиш още по бързо. И е много далеч от това да всява респект, впредвид ,че я карат предимно кифли :mhihi: . Ако искяш респект си вземи Shelby GT 500, а какво ще кажеш за новото М3 с 4 врати. Ще има място за цялото семейство и поне ще знаеш ,че си си купил яка кола, дето като я настъпиш наистина да всява респект, а не някакъв 3.0 тракащ дизел в Х6.

Не, 1.77 съм, 90 кг ма ми малее нещо SL-a
A ako ше е 6-та серия ше е 630i Coupe

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Трамвай по Графа
Мечтае да кара: Подводница
Детайли за колата: F10 530 xd

Мнение от icog » 03 Авг 2009, 14:09

BMW_RIDER написа:Казах го образно, пък и случайно карам такъв и не е такова велико творение както го изкарват някой

Ми и аз карам такъв и грам не се чува, на жена ми малолитражната бензинка има повече шум в купето. Може би има нужда да погледнеш дали нещо не се е прецакало/откачило? Просто и дума не може да става за шум от този двигател, поне в Е60 е обезшумен Перфектно, не виждам смисъл в Х6 да не е...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 03 Авг 2009, 14:57

icog написа:
BMW_RIDER написа:Казах го образно, пък и случайно карам такъв и не е такова велико творение както го изкарват някой

Ми и аз карам такъв и грам не се чува, на жена ми малолитражната бензинка има повече шум в купето. Може би има нужда да погледнеш дали нещо не се е прецакало/откачило? Просто и дума не може да става за шум от този двигател, поне в Е60 е обезшумен Перфектно, не виждам смисъл в Х6 да не е...

Аз се изразих неправилно колега, нямах впредвид шума, ами ,че все пак си е муден дизел. Иначе нямам проблеми с шума, но все не звучи като редови 6так бензин пък камули V8

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 03 Авг 2009, 15:04

Koliu написа:
flame написа:
Koliu написа:За това, което търсиш (престиж и да се обръщат след колата + луск и спорт без компромис) - CL е твоя избор.

По мои впечатления хората се обръщат след новите Мерцедеси щото вътре има поне едно лице, облечено с анцунг, въпреки наличието на ХХ-зонов климатроник лицето си е подало ръката през отворения прозорец и бърше с ръкава вратата отвън и дъни яка чалга разбира се!

Впечатленията са ти от 1999 година.
Сега сме 2009 - огледай се добре навън, кой какво кара, как го кара и как изглежда...
По-скоро проблем е(или поне мен ме дразни много), че 90% от X6 ги карат кифли ...
В CL кифла не съм видял.

Впечатленията ми са от вчера следобед - от големия град, а не от село :winky:

Мерцедес е може би единствената марка от високия клас, чиито НОВИ МОДЕЛИ са почитани така отявлено от българския селинджър. ;) Ауди80, Голф2/3 и други подобни са една непреходна класика в Перник и други градове от същия ранг, но не съм видял обаче селски изпълнения с ПОСЛЕДНИТЕ МОДЕЛИ на Ауди или Фолксваген. Ако е селяндур и има кинти - огромна е вероятността да си вземе последен модел Мерцедес!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 03 Авг 2009, 15:08

flame написа:
Koliu написа:
flame написа:
Koliu написа:За това, което търсиш (престиж и да се обръщат след колата + луск и спорт без компромис) - CL е твоя избор.

По мои впечатления хората се обръщат след новите Мерцедеси щото вътре има поне едно лице, облечено с анцунг, въпреки наличието на ХХ-зонов климатроник лицето си е подало ръката през отворения прозорец и бърше с ръкава вратата отвън и дъни яка чалга разбира се!

Впечатленията са ти от 1999 година.
Сега сме 2009 - огледай се добре навън, кой какво кара, как го кара и как изглежда...
По-скоро проблем е(или поне мен ме дразни много), че 90% от X6 ги карат кифли ...
В CL кифла не съм видял.

Впечатленията ми са от вчера следобед - от големия град, а не от село :winky:

Мерцедес е може би единствената марка от високия клас, чиито НОВИ МОДЕЛИ са почитани така отявлено от българския селинджър. ;) Ауди80, Голф2/3 и други подобни са една непреходна класика в Перник и други градове от същия ранг, но не съм видял обаче селски изпълнения с ПОСЛЕДНИТЕ МОДЕЛИ на Ауди или Фолксваген. Ако е селяндур и има кинти - огромна е вероятността да си вземе последен модел Мерцедес!

O.K. изглежда при мен "на село" е малко по-различно, отколкото в твоя голям град.
Едно риторично въпросче - карал ли си някога CL 2007- ?

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 03 Авг 2009, 15:11

Koliu написа:Едно риторично въпросче - карал ли си някога CL 2007- ?

Едно риторично отговорче - не :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара....
Мечтае да кара: BMW e**

Мнение от SLav_Bs » 03 Авг 2009, 15:52

flame написа:
Koliu написа:Едно риторично въпросче - карал ли си някога CL 2007- ?

Едно риторично отговорче - не :winky:

Колеги,колегиииии не са карайте,биити съ :box:
Лудва само когато не си пие апчето навреме... :D :)
Изображение <=-Температура/час в Бургас
Изображение
Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 03 Авг 2009, 15:53

Aз съм, обаче смятам че таа кола е за улегнали мъже над 50

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 03 Авг 2009, 15:58

X5 E70 написа:Aз съм, обаче смятам че таа кола е за улегнали мъже над 50

Пречи ли да си улегнал на 35...
Според мен - не.
По-скоро е тъпо да караш(а не да те возят) в 7-серия, А8 или S-клас - Сега за този пост всички със 7-ци ще започнат да пишат, че не съм прав - може би е така - ЛИЧНО МНЕНИЕ!
Така, че пич - просто си смени твоето X5, с някое X5 дето не тропа и си готов.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Трамвай по Графа
Мечтае да кара: Подводница
Детайли за колата: F10 530 xd

Мнение от icog » 03 Авг 2009, 16:01

http://www.mercedes-benz.bg/content/bul ... #chapter=1

Нали за таз колица иде реч? Щот това ми е спортно, зло, гадно и по никакъв начин Пенсионерско! Ама аз съм само на 35 де, като одъртея като тебе може и друг акъл да ми дойде ;)

п.с. на 34 и 11 месеца съм ако трябва да сме максимално обективни
п.с.с. след твоите проблеми с БМВ и по-скоро след неадекватните опити да ти ги излекуват аз не бих бил фен да оставя още една касетка пари в същата фирма!

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 03 Авг 2009, 16:11

Koliu написа:

Пречи ли да си улегнал на 35...
Според мен - не.
По-скоро е тъпо да караш(а не да те возят) в 7-серия, А8 или S-клас - Сега за този пост всички със 7-ци ще започнат да пишат, че не съм прав - може би е така - ЛИЧНО МНЕНИЕ!
Така, че пич - просто си смени твоето X5, с някое X5 дето не тропа и си готов.

Не пречи ма все още понякога ми избива адреналина и праа глупости а БМВ определено те предразполага към такива :D
За А8, 7-ма серия и S-klasse съм напълно съгласен затова и не ги гледам
Това е добра идея ма Х6 май повече ме кефи и така и така ше го сменям да е с по-новия модел

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 03 Авг 2009, 16:18

icog написа:

http://www.mercedes-benz.bg/content/bul ... #chapter=1

Нали за таз колица иде реч? Щот това ми е спортно, зло, гадно и по никакъв начин Пенсионерско! Ама аз съм само на 35 де, като одъртея като тебе може и друг акъл да ми дойде ;)

п.с. на 34 и 11 месеца съм ако трябва да сме максимално обективни
п.с.с. след твоите проблеми с БМВ и по-скоро след неадекватните опити да ти ги излекуват аз не бих бил фен да оставя още една касетка пари в същата фирма!

Да, за същата
От друга страна от гамата на мерцедес нищо не ми харесва
Ауди не искам вече така че си остана БМВ. А и ще накажа БМВ което ме кефи заради некадърността и некоректността на дилъра.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 03 Авг 2009, 16:42

X5 E70 написа:Не пречи ма все още понякога ми избива адреналина и праа глупости а БМВ определено те предразполага към такива :D
Това е добра идея ма Х6 май повече ме кефи и така и така ше го сменям да е с по-новия модел

Шеста серия!
Така, като те чета си като непораснало дете, това е твоята кола(ако избора е между тези двете).
Но аз съм пристрастна (харесвам двувратки).

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 03 Авг 2009, 16:48

krystal написа:
X5 E70 написа:Не пречи ма все още понякога ми избива адреналина и праа глупости а БМВ определено те предразполага към такива :D

Шеста серия!
Така, като те чета си като непораснало дете, това е твоята кола(ако избора е между тези двете).
Но аз съм пристрастна (харесвам двувратки).

Мъжете сме пораснали деца, разликата е само в цената на играчките :D
И аз харесвам двувратки, за момент забравям че съм женен и си спомням свободата на ергенските години :D

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series