Новия дизайн vs. стария дизайн
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
След Е46,Е38 и Е39 няма БМВ което да ме грабне с изключение на новата Х5 и 1 серия купе във изпълнение спорт.
Като цяло загубата на специфичната визия на БМВ за мен е огромна загуба. В това включвам и липсващото, така характерно за марката табло извито към водача.
Крис върни се при килимите и обувките и не помисляй повече за авто дизайн,молятеее!!!
Като цяло загубата на специфичната визия на БМВ за мен е огромна загуба. В това включвам и липсващото, така характерно за марката табло извито към водача.
Крис върни се при килимите и обувките и не помисляй повече за авто дизайн,молятеее!!!
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Като излезе нов модел ми трябва точно 1-2 седмици докато му свикна и започва МНОГО да ми харесва.
Попринцип е малко относително... Има Е30 по-хубави от Е36, Е36 по-хубави от Е46, Е46 по-хубави от Е90 и т.н и т.н
Но ако вземем предвид ТОП изпълненията - Всяко следващо е по-добро и по-красиво
За мен лично Е93 е върха на дизайна в автомобилостроенето, или поне за масовите марки
И съм почти сигурен, че наследника му ще бъде още по- !
Попринцип е малко относително... Има Е30 по-хубави от Е36, Е36 по-хубави от Е46, Е46 по-хубави от Е90 и т.н и т.н
Но ако вземем предвид ТОП изпълненията - Всяко следващо е по-добро и по-красиво

За мен лично Е93 е върха на дизайна в автомобилостроенето, или поне за масовите марки

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Аз лично не харесвам новите модели, но няма как Бмв-нца са и ще си ги купуваме. Дойде време да сменям е46 и съм се насочил към е90, но с М-пакет задължително иначе е много зле. Само за цвета се чудя дали да е сива, тъмно сива или черна.
Едно време като излезе е36 ей така
, нямаше по яка кола. После като излезе е46 пак
ей тва вече..., а като излезе е90..
.
Е60 не е лоша, но много се наводни с тях затова съм се спрял на е90 поне е идеално балансирана и влиза много добре в завоите.
Ама какво се оплакваме, те всички нови коли са чупливи и грозни. Ако не карах толкова много за тези пари щях да си взема или Е9 или някое 635.
Едно време като излезе е36 ей така

Е60 не е лоша, но много се наводни с тях затова съм се спрял на е90 поне е идеално балансирана и влиза много добре в завоите.
Ама какво се оплакваме, те всички нови коли са чупливи и грозни. Ако не карах толкова много за тези пари щях да си взема или Е9 или някое 635.
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series