И аз правя реклама на Камората и по-специално на Васил Тодор
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Камор Ауто не е лоша фирма,но тъй като съм честичко там имам забелезчици.
1.Чакането за приемчик често достига над 15минути,самите приемчици са любезни и кадърни
2.За най-дребни манипулации се влиза веднага,но счупи ли се нещо сериозно -час след една седмица.Дано след откриването на втори център нещата се уталожат
3.Има хора там,които са почнали от най-ниското стъпало издигнали са се и сега ми се държат,сякаш са хванали господ за х**.
Относно отстъпките и продавачите-общо взето човек отива да поръчва кола напълно подготвен-има конфигуратори по нета, снимки.Въпросът е да се спазарите за цена/сервизни пакети.Като подписвате договор за доставка обикновенно долу има клауза за неустойка,ако не ви се достави колата в срок-тъй като при БМВ производствените дати са фиксирани-ако нещо ви липсва от оборудването не приемайте автомобила или го приемете след твърд ангажимент.
Тази година много от автомобилни вносители работеха на пълен кацитет и особено големите дилъри придобиха арогантно държане заради липса на нужда да привличат клиенти.Но сега положението се промени на 180 след като продажбите им паднаха 2но
1.Чакането за приемчик често достига над 15минути,самите приемчици са любезни и кадърни
2.За най-дребни манипулации се влиза веднага,но счупи ли се нещо сериозно -час след една седмица.Дано след откриването на втори център нещата се уталожат
3.Има хора там,които са почнали от най-ниското стъпало издигнали са се и сега ми се държат,сякаш са хванали господ за х**.
Относно отстъпките и продавачите-общо взето човек отива да поръчва кола напълно подготвен-има конфигуратори по нета, снимки.Въпросът е да се спазарите за цена/сервизни пакети.Като подписвате договор за доставка обикновенно долу има клауза за неустойка,ако не ви се достави колата в срок-тъй като при БМВ производствените дати са фиксирани-ако нещо ви липсва от оборудването не приемайте автомобила или го приемете след твърд ангажимент.
Тази година много от автомобилни вносители работеха на пълен кацитет и особено големите дилъри придобиха арогантно държане заради липса на нужда да привличат клиенти.Но сега положението се промени на 180 след като продажбите им паднаха 2но
- BrAmKo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
- Мечтае да кара: М3 е92
- Детайли за колата: E90
Respect
eMotion написа:За да не се потули случая и тъй като явно не им е за първи път и това е практика, а не единичен инцидент, който реши да прати имейл на Васил Тодоров може да сложи и копие до неговия шеф ivo.nikolchev@bmw-kamor. bg както и до общия имейл на Камор Ауто contact@kamor.bg
Много интересна тема, дай малко повече инфо. Кога си поръча колата и бързо ли ти дойде, също така и за колко пари я взе, аз в германия ги гледах по около 28000 евро на около 3000км , това си е добра цена.
Аре успех.
П.С къде тренираш?
eMotion написа:Колеги, тъй като ви обещах да ви държа в течение на случая, пиша сега, след като днес следобед ходих да ми се извинят лично на място по покана на ръководителя на отдел "Продажби" на Камор Иво Николчев. На срещата присъства и Генералния директор Шай Рацаби. Разказах им цялата история от началото докрай. Направи ми впечателние, че Иво Николчев си беше разпечатал цялата тема от този форум, което значи че не само моя, но и гласа на всички, които пишат по тази тема е чут. Шай и Иво бяха много любезни и искрено ми се извиниха. Шай каза, че засега няма да "убива" Васил Тодоров, но ще имат сериозен разговор за извличане на поука. Обещаха да пратят ски сакове на всички клиенти, които са били засегнати като мен от липсата на ски сакове в новите им автомобили.
Доволен съм от днешната развръзка и се нядявам, че Шай и Иво действително имат намерение да се съобразяват с клиентите си и да подобряват нещата в Камор.
Бре, бре, бре! Виж колко лесно било....
- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Здравейте колеги,немам думи и затова изпратих имел на шушомигата и Ви го предоставям да го прочетете:
Здравейте господин Тодоров,искам да изкажа моето голямо разочарование от вашето непрофесионално отношение към клиентите закупили чисто нови автомобили от вашето представителство на БМВ.Става въпрос за прословутите ски сакове и лъжите използвани от Вас за извличане на лицни ползи в ущърб на клиентите.
Изпращам копие до господин Николчев и искам да използвам случая да му благодара за коректноста и професионализма при разрешаването на подобни низости от по горе споменатия господин.
До като има такива подли прояви и самоволиа от страна на ваши служители, аз немога да бъда ваш клиент и бъдещата ми кола ще бъде закупена от друго представителство на БМВ.
Приемете мойте най-искренни чуства и се надявам проблема да бъде разрешен по-скоро.
Господин ВАСИЛЕВ
Здравейте господин Тодоров,искам да изкажа моето голямо разочарование от вашето непрофесионално отношение към клиентите закупили чисто нови автомобили от вашето представителство на БМВ.Става въпрос за прословутите ски сакове и лъжите използвани от Вас за извличане на лицни ползи в ущърб на клиентите.
Изпращам копие до господин Николчев и искам да използвам случая да му благодара за коректноста и професионализма при разрешаването на подобни низости от по горе споменатия господин.
До като има такива подли прояви и самоволиа от страна на ваши служители, аз немога да бъда ваш клиент и бъдещата ми кола ще бъде закупена от друго представителство на БМВ.
Приемете мойте най-искренни чуства и се надявам проблема да бъде разрешен по-скоро.
Господин ВАСИЛЕВ
Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
X5 E70 написа: ......
- обслужването в КАМОР засега е перфектно. Идея нямаш кво е в Балкан стар - КОШМАР
аз също съм много доволен от обслужването в камор-а. Само ме дразни факта че за мойта кола няма дори и горивен филтър на склад ама трябва да го чакам поръчка, което е просто смешно.
А по темата колегата просто е трябвало чеднага след като е видял че с Василчо няма да свършат работа да се обърне към прекия му началник и да си реши проблема

- eMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).
ангелски написа:Здравейте колеги,немам думи и затова изпратих имел на шушомигата и Ви го предоставям да го прочетете:
Господин ВАСИЛЕВ
+1

http://emotion3.snimka.bg/automobiles/podpis.419455
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!
Колеги декември си купих чисто нова X5 от камор ауто... това беше датата на която я взех.Диларът който ми я продаде беше небезизвесният Васил Тодорв колата струва 156 000 кеш я платих с ддс (после драпнах 26 000 т.е. ддс-то)
1. Много старно ми се видя когато я поръчахме той каза след 2 месеца идва уж ,колата дойде за по-малко от месец ( предполагам няакой се е отказал )
2.Не беше много лубезен, на моменти нахален
после имаше некви пробелми за номера и други дреболии, много трудно оказа съдействие понеже не съм от София а от провинцията и реши че може да си прави ташак с мен опита се да повишава тон и да се налага,да ми говори се едно съм му некав комшия.... в последствие разбра че няма да стане така
3.Ако трябва да съм честен с много лошо впечатление останах особено след като на паркинга некав бахлио (""""охраната"""") не искаше да ме псука дори и след като му заявих че идвам да си купувам кола той ми каза че няма мяастота и с това се разправях ,като сложим и отношението на дилъра...замислям се дали да отида за следващата си кола там
НАЙ-СТРАННОТО Е ЧЕ след месец волана ми взе да скърца и трябваше да ходя да ми смазват нещо .. ГОВОРИМ ЗА ЧИСТО НОВ АВТОМОБИЛ С НАЙЛОНИТЕ
както и да е звънях после оше няаколко пъти за различни неща на Тодров беше почнал да се държи по-нормално ... вече джипа ми е на почти 8 000km и много му се кефя а на теб колега да ти кажа не се впрягай толкова хубаво е че си се поборил аз нямах толкова сериозни проблеми освен отношението му и се справих с нещата бързо но ако се беше случило нещо такова и с мен щяха яко да хвърчaт глави
1. Много старно ми се видя когато я поръчахме той каза след 2 месеца идва уж ,колата дойде за по-малко от месец ( предполагам няакой се е отказал )
после имаше некви пробелми за номера и други дреболии, много трудно оказа съдействие понеже не съм от София а от провинцията и реши че може да си прави ташак с мен опита се да повишава тон и да се налага,да ми говори се едно съм му некав комшия.... в последствие разбра че няма да стане така
3.Ако трябва да съм честен с много лошо впечатление останах особено след като на паркинга некав бахлио (""""охраната"""") не искаше да ме псука дори и след като му заявих че идвам да си купувам кола той ми каза че няма мяастота и с това се разправях ,като сложим и отношението на дилъра...замислям се дали да отида за следващата си кола там
НАЙ-СТРАННОТО Е ЧЕ след месец волана ми взе да скърца и трябваше да ходя да ми смазват нещо .. ГОВОРИМ ЗА ЧИСТО НОВ АВТОМОБИЛ С НАЙЛОНИТЕ
както и да е звънях после оше няаколко пъти за различни неща на Тодров беше почнал да се държи по-нормално ... вече джипа ми е на почти 8 000km и много му се кефя а на теб колега да ти кажа не се впрягай толкова хубаво е че си се поборил аз нямах толкова сериозни проблеми освен отношението му и се справих с нещата бързо но ако се беше случило нещо такова и с мен щяха яко да хвърчaт глави
Xpetko написа:Колеги декември си купих чисто нова X5 от камор ауто... това беше датата на която я взех.Диларът който ми я продаде беше небезизвесният Васил Тодорв колата струва 156 000 кеш я платих с ддс (после драпнах 26 000 т.е. ддс-то)
Колега, като не си от София що от КАМОР купуваш. В абослютно всички дилъри в провиницията щеше да видиш съвсем друго относшение+малко по-добра цена...
- eMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).
Xpetko написа:Колеги декември си купих чисто нова X5 от камор ауто... това беше датата на която я взех.Диларът който ми я продаде беше небезизвесният Васил Тодорв колата струва 156 000 кеш я платих с ддс (после драпнах 26 000 т.е. ддс-то)
Колега, напълно си прав за Васил Тодоров. Това недосче си мисли, че след като ти е продал скъпа кола те е надхитрил и едва ли не е по-умен от клиента и почва да се прави на голямата работа. Аз просто не издържах на грубото му и нахално отношение и затова и се оплаках на шефа му Иво Николчев. Направо им се чудя на Камор как може да търпят Василчо при тях, въпреки че са инвестирали в неговото развитие и обучение. То се е видяло, че този човек с нищо добро няма да им се оплати. Моят съвет е да се обадиш на прекия началник на Васил г-н Иво Николчев, чийто телефон е 0888408099 и да поискаш да ти дадат друг търговец за контакт при нужда на мястото на Васил Тодоров.
http://emotion3.snimka.bg/automobiles/podpis.419455
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series