1-ца кабрио
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
Ca_Ma данеби да имаш някой ЦЛ за продан ? Пича иска да си купува чисто ново малко БМВ кабрио с малък дизелов двигател, а ти му разправяш за МБ купе на старо, който е по-дълъг от ЕС класата и е с 8 цилиндров бензинов двигател !?
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
1-ца кабрио
Колата на човек показва какъв е той в повечето случаи, нека той сам си покаже своята индивидуалност. Аз не мога да си представя някой да ми подсказва каква кола да си купя - тва да не е неква вафла - някой дали е опитвал от нея та и аз да си я зема за сто бона!
Иначе едната е много по -яка от другата:

Иначе едната е много по -яка от другата:

Колега някакви резултати няма ли?
Няма ли да се похвалиш с новта 1-ца?
Или поне да напишеш до какви изводи си стигнал... Така и така споделяш какво смяташ да си купуваш...
Или просто си скучал някой ден и си решил да пуснеш тая темичка и ние да си спорим напразно...
Или както излиза от писаното от колегите от Пловдив, там са ги изкупили всичките 1-ци и за тебе няма
За това пак искам да попитам НЯКОЙ ДА Е ВИЖДАЛ 1-ЦА КАБРИО из България ( Без Пловдив там разбрахме, че са много
)
Няма ли да се похвалиш с новта 1-ца?
Или поне да напишеш до какви изводи си стигнал... Така и така споделяш какво смяташ да си купуваш...
Или просто си скучал някой ден и си решил да пуснеш тая темичка и ние да си спорим напразно...
Или както излиза от писаното от колегите от Пловдив, там са ги изкупили всичките 1-ци и за тебе няма

За това пак искам да попитам НЯКОЙ ДА Е ВИЖДАЛ 1-ЦА КАБРИО из България ( Без Пловдив там разбрахме, че са много

- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Ем реши се,че няма да се взима 1ца кабрио,ами ще взема сигурно фейса на 3ката седан...

Е това вече е друго нещо. Фейслифта на 3 -ката седан е уникален!
Сега може да обсъдим кой двигател е най-добрия избор за цената си.
Иначе според мен 335i,ама е много парички

Вьобще това е може би най-добрия безнинов двигател измислян някога.(да ме извиняват любителите на големите атмосферки, ама bi-turbo дава уникално УДОВОЛСТВИЕ ОТ ШОФИРАНЕТО

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Koliu написа:Ем реши се,че няма да се взима 1ца кабрио,ами ще взема сигурно фейса на 3ката седан...
![]()
Е това вече е друго нещо. Фейслифта на 3 -ката седан е уникален!
Сега може да обсъдим кой двигател е най-добрия избор за цената си.
Иначе според мен 335i,ама е много парички
Вьобще това е може би най-добрия безнинов двигател измислян някога.(да ме извиняват любителите на големите атмосферки, ама bi-turbo дава уникално УДОВОЛСТВИЕ ОТ ШОФИРАНЕТО))
само не взимаи 320и , ако ще е троика 325и и 325д са твоите мотори

It`s party time !
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Защото е тромава , това е мое лично мнение
Колегата сигурно има в предвид същото !

Специалист-Икономист
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
ми карал съм такова и идва малко спряло , не знам . по принцип не съм фен на 2.0 бензин моторите на бмв
само цвили и седи на едно место мани дизела е доста по добре ако ще е 2.0

It`s party time !
Както казах, най-трудно е да избереш за парите, които даваш (и които имаш ) кой мотор е най-добрият.
Цените за фейслифта:
320 d 177к.с. 33 400 евро 0 - 100 km/h 7,9
320 i 170к.с. 30 200 евро 0 - 100 km/h 8,2
325 i 218 к.с. 35 250 евро 0 - 100 km/h 6,7
325 d 197 к.с. 36 300 евро 0 - 100 km/h 7,4
Затова питах откъде са ви впечатленията...
Идеята ми е, че седана е сравнително лек и ако при кабриото на безнина му липсват Nm заради високото тегло, то при седана няма подобни грижи и бензина(според мен) е по-добрия избор, аз не бих дал 6 000 лева повече за 320d, вместо 320 i - по-добре да ги даде за М-пакет примерно...
А на седана 325i определено няма да е тромав...
Цените за фейслифта:
320 d 177к.с. 33 400 евро 0 - 100 km/h 7,9
320 i 170к.с. 30 200 евро 0 - 100 km/h 8,2
325 i 218 к.с. 35 250 евро 0 - 100 km/h 6,7
325 d 197 к.с. 36 300 евро 0 - 100 km/h 7,4
Затова питах откъде са ви впечатленията...
Идеята ми е, че седана е сравнително лек и ако при кабриото на безнина му липсват Nm заради високото тегло, то при седана няма подобни грижи и бензина(според мен) е по-добрия избор, аз не бих дал 6 000 лева повече за 320d, вместо 320 i - по-добре да ги даде за М-пакет примерно...
А на седана 325i определено няма да е тромав...
Facheff написа:Ем реши се,че няма да се взима 1ца кабрио,ами ще взема сигурно фейса на 3ката седан...
Евала пич, най-накрая ти е уврял акъла. За мен бмв-тата започват от 3-ка на горе всичко друго е ташак

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
На absix колата е идеала за кола в живота ми(бърза е, кабрио е, уникален интериор, екстериор), живи и здрави след някоя друга година да дочакам да спаднат на по 20-30 хил. ще си взема и аз такава 

46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series