Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
- Voinika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е60 печка, самъ сменя скоростъ
- Мечтае да кара: танк
- Детайли за колата: мноо бяга и все ми говори нещо!??!
Re: Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
ivo1bg написа:Ами като гледаш името на картата - BMW 2010 Prо, тези цифрички какво ти говорят??? От 2010 по-нова коя да бъде?
ами по логиката по-новата е 2011, ама колегите ще трябва да почакат годинка май

- Voinika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е60 печка, самъ сменя скоростъ
- Мечтае да кара: танк
- Детайли за колата: мноо бяга и все ми говори нещо!??!
novomatik написа:На 525 Е60 тая 2010 про трябва ли да работи , гледам старата версия е бизнес 2005-1 и е формат .BD , което нищо не ми говори , дайте малко повече информация ?
ами ПРО си работи на навигации ПРО (големия телевизор) не бизнес, без значение 525,530..
така че на теб би рябвало да ти бачка
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
novomatik написа:На 525 Е60 тая 2010 про трябва ли да работи , гледам старата версия е бизнес 2005-1 и е формат .BD , което нищо не ми говори , дайте малко повече информация ?
Щом на стария ти диск пише Business, значи ти трябва BMW Business 2010 версията

А това е BMW Business 2010 за Западна Европа.
- OxoBoxo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е(90)335I
- Детайли за колата: Е(90) 335I ->2007г,306к.с, автомат калашников
ivo1bg написа:novomatik написа:На 525 Е60 тая 2010 про трябва ли да работи , гледам старата версия е бизнес 2005-1 и е формат .BD , което нищо не ми говори , дайте малко повече информация ?
Щом на стария ти диск пише Business, значи ти трябва BMW Business 2010 версията. Това е за Източна Европа.
Линковете, не работят! свалят само фейк фаилове по 8к ако може друг линк ще бъде добре
От къде мога да разбере дали колата ми е с PRO или Business?
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Ами те не са фейк файлове, а файлчета, които трябва да се отворят с някакъв Download Manager, какъвто е JDownloader например
.

- batko_koko
- кандидат ентусиаст
-
готово колеги записах го но друго ДВД и тргна БЛАГОДАРЯ 

- gkgeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520Д
Малко допълнителни впечатления да споделя отностно Про 2010-1 картата 
Освен че е много детайлна за София и т.н. ... днес си показа рогцата и ме прекара през едни нивя
)) Определено не разчитайте напълно на малките улички показани на картата. Днес се набутах във задръстването започващо от охлюва на бул. България и реших да се правя на тарикат по малките улички
Обаче явно тея улички са ги оплескали на картата... и минах по офроуд маршрут между строежи 

Освен че е много детайлна за София и т.н. ... днес си показа рогцата и ме прекара през едни нивя

ivo1bg написа:Ами те не са фейк файлове, а файлчета, които трябва да се отворят с някакъв Download Manager, какъвто е JDownloader например.
Много благодаря за вниманието , даунлоудвам в момента с програмата която ми препоръча , само още един въпрос , ако е възможно . След като ги смъкна , да разархивирам ли преди да ги кача на диска , всмисъл в какъв формат трябва да са за да ги види компа на БиЕмДабълюто + има ли значение на коя скорост ги пека в нерото ?
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
След като смъкнеш файловете, разархивираш само първия: десен бутон/extract here и ще получиш папка, в която ще имаш някакъв имидж файл, т.е. xxxxxxxxx.ISO. Този .iso файл записваш с неро или ImgBurn или друга записваща имиджи програма. Винаги записвай на минималната възможна скорост.
Успех
!
Успех

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Колеги,някой може ли да ми даде друг линк към БМВ Бизнес 2010 ,че тези които ги има в горните постове ми дават ерор постоянно 

- im0tep
- старши ентусиаст
-
ivo1bg написа:novomatik написа:На 525 Е60 тая 2010 про трябва ли да работи , гледам старата версия е бизнес 2005-1 и е формат .BD , което нищо не ми говори , дайте малко повече информация ?
Щом на стария ти диск пише Business, значи ти трябва BMW Business 2010 версията. Това е за Източна Европа.
Записах си тази карта,но България пак я няма???

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Не знам какво е покритието на България в тази версия, не съм с Business, но колегите с High и Pro споделят, че има напредък и не само, че България я има, но вече и София е подробна като в CD-версията за МК1-3. Виж кой диск си свалил, да не е за Западна Европа?
Освен това, като си с Е39, защо се занимаваш с DVD-та, записвай CD-тата от темата в нашия подфорум и си свиркай. Доколкото мога да преценя от постовете на колегите, БМВ най-накрая са сложили картата от CD-версията в DVD-тата. Така, че сваляй BMW Navteq 2009-2010 и
.
Освен това, като си с Е39, защо се занимаваш с DVD-та, записвай CD-тата от темата в нашия подфорум и си свиркай. Доколкото мога да преценя от постовете на колегите, БМВ най-накрая са сложили картата от CD-версията в DVD-тата. Така, че сваляй BMW Navteq 2009-2010 и

- im0tep
- старши ентусиаст
-
ivo1bg написа:Не знам какво е покритието на България в тази версия, не съм с Business, но колегите с High и Pro споделят, че има напредък и не само, че България я има, но вече и София е подробна като в CD-версията за МК1-3. Виж кой диск си свалил, да не е за Западна Европа?
Освен това, като си с Е39, защо се занимаваш с DVD-та, записвай CD-тата от темата в нашия подфорум и си свиркай. Доколкото мога да преценя от постовете на колегите, БМВ най-накрая са сложили картата от CD-версията в DVD-тата. Така, че сваляй BMW Navteq 2009-2010 и![]()
.
Правих диска за една Е90-ка и за това на ДВД

Можеш ли да ми кажеш каква карта да изтегля за Е90 в която има и БГ...за бизнез навигация?

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series