Гласови команди
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
SKISA написа:аз не знам за какво копче говорите до и-драйва! аз имам само на волана и само от там си се задейства.
са си разпечатах командите и ше се опитам да ги науча ,ма засега тая екстра я пропускам....
Иво става на въпрос, че при някои модели "Меню" бутона е разделен
на два бутона - "Меню" и "Глас" - при този вариант имаш бутон и на
волана и на централната конзола до iDrive бутона. Предполагам, че
автомобилите които са поръчани с екстрата - "Гласови команди" имат
по два бутона, а тези които имат само на волана може да им се добави
като софтуерна възможност при дилъра.
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Ето списък на командите, на който му се учат само да кажа че са малко над 500, така че се запасете с търпение
http://bmw.ctcms.net/BMW%20Club%20Bulga ... mmands.pdf

http://bmw.ctcms.net/BMW%20Club%20Bulga ... mmands.pdf
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
rosen.kolarov написа:SKISA написа:аз не знам за какво копче говорите до и-драйва! аз имам само на волана и само от там си се задейства.
са си разпечатах командите и ше се опитам да ги науча ,ма засега тая екстра я пропускам....
екстрата -гласови команди ми е написана в листата при излизането на колата от бмв! не е поръчвана допълнително! и въпреки това нямам никакъв друг бутон за задействането и освен от волана! явно има разновидности и тва ,че е само от волана не значи че чака задължително да се качи допълнително като опция.
тва с 500те команди да си го четат в бмв-аг! аз немам нерви за такова нещо.....
- Man0Lov
- младши ентусиаст
-
- Кара: '13 Bmw F10 520d
SKISA написа:rosen.kolarov написа:SKISA написа:аз не знам за какво копче говорите до и-драйва! аз имам само на волана и само от там си се задейства.
екстрата -гласови команди ми е написана в листата при излизането на колата от бмв! не е поръчвана допълнително! и въпреки това нямам никакъв друг бутон за задействането и освен от волана! явно има разновидности и тва ,че е само от волана не значи че чака задължително да се качи допълнително като опция.
тва с 500те команди да си го четат в бмв-аг! аз немам нерви за такова нещо.....
Аз не я използвам много тази екстра, но от време на време кат се сетя за нея си играя и не е лоша. Разбира се в началото и аз не се разбирах с нея. Като ми кажеше, че не ме разбира и направо

По въпроса с бутоните - аз знам, че при е60 бутона е един само при facelift-овете, а при тези които не са facelift (до 05/2007) са със двата бутона. Незнам обаче как стои въпроса при е90, някой по-запознат да каже.
Колега знаеш ли как да сменя езика на английски, че мойта е на френски и не мога една команда да кажа?
Skisa написа...
Skisa написа...
кви са тия настройки бе хора..!? мойто няма такива работи-натискам на волана копчето,то изпиуква и чака да му река нещо. само смених от немски на английски да шпрехи каката...!! я разкажете малко певече за тия работи,че може и да съм пропуснал некоя екстра...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
filipf написа:Колега знаеш ли как да сменя езика на английски, че мойта е на френски и не мога една команда да кажа?
Skisa написа...кви са тия настройки бе хора..!? мойто няма такива работи-натискам на волана копчето,то изпиуква и чака да му река нещо. само смених от немски на английски да шпрехи каката...!! я разкажете малко певече за тия работи,че може и да съм пропуснал некоя екстра...
в камор срещу 60лв некъде става работата и около един ден без колата.
сменят целият софт и става на английски.
SKISA написа:в камор срещу 60лв некъде става работата и около един ден без колата.
сменят целият софт и става на английски.

А иначе не е истина - вчера пак мъчих колата и няма и няма! Една простичка гласова команда не ще да възприеме

Никой ли не е имал такъв проблем?

filipf написа:Мерси колега, ще се ходи в Камор!
И ги питай що не разбира английски след смяна на софтуера

Колеги, сериозно - никой ли не е имал такъв проблем? Вчера пак й говорих, молих й се, галих я, на автомивка я заведох и пак не ще! Гласовото набиране на номер цифра по цифра работи, а елементарни гласови команди не разбира!
Вече взех да се чудя - може ли да има функция набиране на номера, а да няма функция гласови команди?

flame написа:filipf написа:Мерси колега, ще се ходи в Камор!
И ги питай що не разбира английски след смяна на софтуера![]()
Колеги, сериозно - никой ли не е имал такъв проблем? Вчера пак й говорих, молих й се, галих я, на автомивка я заведох и пак не ще! Гласовото набиране на номер цифра по цифра работи, а елементарни гласови команди не разбира!

Голега уникален си!
Пробвай да и кушпиш нещо ново(примерно гуми или джанти) може пък да и дойде настроението и да происка

При жените действа

- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
flame написа:И ги питай що не разбира английски след смяна на софтуера
Колега има две решения:
- да се запишеш на курсове по английски
- или да отидеш на логопед
ПС - извинявам се за офф-а ама за друго не се сетих (при мен си работи на 6)
pro
Да ви кажа с каката от е60 Professional се разбираме идеално, много си говорим на всякакви теми. НО с една фитка от е90 Business не можем да си говорим. Тя ми говори само за телефони!!! Така, че незнам какъв е случаят в е90......
Re: pro
ashvibe написа:с една фитка от е90 Business не можем да си говорим. Тя ми говори само за телефони!!!
А! А! Именно! Все едно ми го взе от устата! Колега, дай моля ти се повече инфо!

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series