Пак за колана

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '08 730d

Мнение от emo_pld » 29 Мар 2008, 2:05

На БМВ-то не знам защо , но ме радва , че няма пищялки на коланите. Иначе на другите коли които съм карал съм свикнал с звука , пък той след 2 мин си спира, така че не е болка за умиране ако караш без колан в града.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 29 Мар 2008, 8:27

emo_pld написа:На БМВ-то не знам защо , но ме радва , че няма пищялки на коланите. Иначе на другите коли които съм карал съм свикнал с звука , пък той след 2 мин си спира, така че не е болка за умиране ако караш без колан в града.

Спира... и като спреш на светофара пак почва :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 29 Мар 2008, 12:53

Какво толкова ти пречи колана?! Слагаш го и толкова....Хората не случайно са го измислили и не седи в колата за украса. :!: :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emo_pld » 29 Мар 2008, 18:08

MaXimal написа:
emo_pld написа:На БМВ-то не знам защо , но ме радва , че няма пищялки на коланите. Иначе на другите коли които съм карал съм свикнал с звука , пък той след 2 мин си спира, така че не е болка за умиране ако караш без колан в града.

Спира... и като спреш на светофара пак почва :D

Баце спре ли веднъж на джипа, 2-ри път не се пуска :mhihi: Ако ще 10 пъти да спра и да тръгна...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от stoni » 30 Мар 2008, 0:22

vesko06 написа:Карай си без колан,и до теб човека да се вози без колан, и ако стане нещо недай си Боже, да не казваш после:"Ех,защо не си сложих колан-а!" ако си жив де :P

П.С Някой админ да я заключи тази тема, че вече просто няма накъде :)
като решат в Мюнхен ще сложат пищялки и отзад за момента за задьлжителни звуков и светлинен сигнал само отпред ,и аз мисля че е време да се закл. тази тема ,много приказки за нищо

Потребител
Аватар

Мнение от slonco » 30 Мар 2008, 0:28

Абе вие в таиа тема само глупости си дрьнкате..аз таьа тема иа отворих заштото като се прибирам от работа в паркинга ми триабва да направиа поне 7 маневри да си влезна в бокса и колана здраво ми пречи...а вие почвате да го правите на кои знае кви катастрофи и тнт егати лафмоабетчиите... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 30 Мар 2008, 0:53

slonco написа:Абе вие в таиа тема само глупости си дрьнкате..аз таьа тема иа отворих заштото като се прибирам от работа в паркинга ми триабва да направиа поне 7 маневри да си влезна в бокса и колана здраво ми пречи...а вие почвате да го правите на кои знае кви катастрофи и тнт егати лафмоабетчиите... :mhihi:

като се движиш под 15км (май толко бяха) алармата за колана не се активира .. та за маневрите за гаража няма да ти пречи
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от stoni » 30 Мар 2008, 0:57

Sharo написа:
slonco написа:Абе вие в таиа тема само глупости си дрьнкате..аз таьа тема иа отворих заштото като се прибирам от работа в паркинга ми триабва да направиа поне 7 маневри да си влезна в бокса и колана здраво ми пречи...а вие почвате да го правите на кои знае кви катастрофи и тнт егати лафмоабетчиите... :mhihi:

като се движиш под 15км (май толко бяха) алармата за колана не се активира .. та за маневрите за гаража няма да ти пречи
мойта си свирка в гаража наистина е неприятно

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 30 Мар 2008, 1:01

stoni написа:
Sharo написа:

мойта си свирка в гаража наистина е неприятно
хммм нито е60ката нито Х5цата ми свиркат докато се маневрирам в двора
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related

Потребител
Аватар

Мнение от slonco » 30 Мар 2008, 1:03

е като стигна пред входа на паркинга и махна колана и се почва едно свиркане ниама 15 ниама 10км ... :shock:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 740xd lci M-Packet

Мнение от Facheff » 30 Мар 2008, 1:11

Баща ми си е сложил от морга само тези незнам как се казват на коланите и ги слага на мястото на коланите и така си джитка...
аман от философи бтв... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 30 Мар 2008, 1:12

slonco написа:е като стигна пред входа на паркинга и махна колана и се почва едно свиркане ниама 15 ниама 10км ... :shock:

незнам при мене го няма тоя проблем

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 30 Мар 2008, 7:42

Е не вярвам за тия маневри коланът да ти пречи...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emo_pld » 30 Мар 2008, 13:36

MaXimal написа:Е не вярвам за тия маневри коланът да ти пречи...

Дразнещо е и понякога трудно да отсееш звука на колана от звука на парктроника...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 30 Мар 2008, 14:08

аве искаше да каже, че 2те движения да си сложих колана не са чак толко пречещи

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series