Пак за колана
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
На БМВ-то не знам защо , но ме радва , че няма пищялки на коланите. Иначе на другите коли които съм карал съм свикнал с звука , пък той след 2 мин си спира, така че не е болка за умиране ако караш без колан в града.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Какво толкова ти пречи колана?! Слагаш го и толкова....Хората не случайно са го измислили и не седи в колата за украса.

- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
MaXimal написа:emo_pld написа:На БМВ-то не знам защо , но ме радва , че няма пищялки на коланите. Иначе на другите коли които съм карал съм свикнал с звука , пък той след 2 мин си спира, така че не е болка за умиране ако караш без колан в града.
Спира... и като спреш на светофара пак почва
Баце спре ли веднъж на джипа, 2-ри път не се пуска

- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
като решат в Мюнхен ще сложат пищялки и отзад за момента за задьлжителни звуков и светлинен сигнал само отпред ,и аз мисля че е време да се закл. тази тема ,много приказки за нищоvesko06 написа:Карай си без колан,и до теб човека да се вози без колан, и ако стане нещо недай си Боже, да не казваш после:"Ех,защо не си сложих колан-а!" ако си жив де![]()
П.С Някой админ да я заключи тази тема, че вече просто няма накъде
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
slonco написа:Абе вие в таиа тема само глупости си дрьнкате..аз таьа тема иа отворих заштото като се прибирам от работа в паркинга ми триабва да направиа поне 7 маневри да си влезна в бокса и колана здраво ми пречи...а вие почвате да го правите на кои знае кви катастрофи и тнт егати лафмоабетчиите...
като се движиш под 15км (май толко бяха) алармата за колана не се активира .. та за маневрите за гаража няма да ти пречи
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
мойта си свирка в гаража наистина е неприятноSharo написа:slonco написа:Абе вие в таиа тема само глупости си дрьнкате..аз таьа тема иа отворих заштото като се прибирам от работа в паркинга ми триабва да направиа поне 7 маневри да си влезна в бокса и колана здраво ми пречи...а вие почвате да го правите на кои знае кви катастрофи и тнт егати лафмоабетчиите...
като се движиш под 15км (май толко бяха) алармата за колана не се активира .. та за маневрите за гаража няма да ти пречи
- Sharo
- старши ентусиаст
-
хммм нито е60ката нито Х5цата ми свиркат докато се маневрирам в двораstoni написа:мойта си свирка в гаража наистина е неприятноSharo написа:slonco написа:Абе вие в таиа тема само глупости си дрьнкате..аз таьа тема иа отворих заштото като се прибирам от работа в паркинга ми триабва да направиа поне 7 маневри да си влезна в бокса и колана здраво ми пречи...а вие почвате да го правите на кои знае кви катастрофи и тнт егати лафмоабетчиите...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Баща ми си е сложил от морга само тези незнам как се казват на коланите и ги слага на мястото на коланите и така си джитка...
аман от философи бтв...
аман от философи бтв...

- Sharo
- старши ентусиаст
-
slonco написа:е като стигна пред входа на паркинга и махна колана и се почва едно свиркане ниама 15 ниама 10км ...
незнам при мене го няма тоя проблем
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
MaXimal написа:Е не вярвам за тия маневри коланът да ти пречи...
Дразнещо е и понякога трудно да отсееш звука на колана от звука на парктроника...
- Sharo
- старши ентусиаст
-
аве искаше да каже, че 2те движения да си сложих колана не са чак толко пречещи
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series