Гуми "Рън Флет" или както там се пише
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
ETW_You_ написа:Датчиците са във вентилите + антена за изпращане на сигнал
Хехе, тва пък откъде го измисли. Ако гумата изгуби налягане, нейния радиус на въртене се променя и по този начин се променя и скоростта на въртене и датчика улавя точно тази промяна и се активира.
Re: Гуми "Рън Флет" или както там се пише
Huku написа:ETW_You_ написа:Датчиците са във вентилите + антена за изпращане на сигнал
Хехе, тва пък откъде го измисли. Ако гумата изгуби налягане, нейния радиус на въртене се променя и по този начин се променя и скоростта на въртене и датчика улавя точно тази промяна и се активира.
Точно така

- k4.BX-Ghost
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5
Mitkui написа:да ама пичове к'жо правите като се спука гума и нямаш резервна,ако питате мен ползвайте си RunFlat - по 100 лв. отгоре на гума ама си сигурен.Аз си купих NOKIAN -зимни много са добри и на добра цена
Е как няма резервна бе

на мойта и резервната и е рън флет
Това е въпрос на личен избор какви гуми ще си сложиш - както каза Росен Коларов след няколко години може и да станат по-доби
==============================
Сделано в СССР
Сделано в СССР
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Аз реших да рискувам и си зех Pirelli sottozero winter (не Runflat) а рънфлетките са в мазето и сега съм без резерва пък да видиме какво ше стане. Не ми се даваха 600 кинта отгоре за Runflat само за да мога да прилаза до някоя гумаджииница ако спукам гума и там да трябва да купувам нова гума щото тия май не се оправят пък и пирелките возат много меко...
Абе секи си знае...
Абе секи си знае...
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Huku написа:Аз реших да рискувам и си зех Pirelli sottozero winter (не Runflat) а рънфлетките са в мазето и сега съм без резерва пък да видиме какво ше стане. Не ми се даваха 600 кинта отгоре за Runflat само за да мога да прилаза до някоя гумаджииница ако спукам гума и там да трябва да купувам нова гума щото тия май не се оправят пък и пирелките возат много меко...
Абе секи си знае...
те освен, че не се оправят и немогат да ги свалят от джантата половината гумаджийници...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Huku написа:ETW_You_ написа:Датчиците са във вентилите + антена за изпращане на сигнал
Има и такива винтили, мисля при VW ги ползват, но са супер скъпи и на всяко спукване се сменят

REMUS написа:Huku написа:ETW_You_ написа:Датчиците са във вентилите + антена за изпращане на сигнал
Има и такива винтили, мисля при VW ги ползват, но са супер скъпи и на всяко спукване се сменят
Пежо също

- lidiyailieva
- кандидат ентусиаст
-
k4.BX-Ghost написа:Mitkui написа:да ама пичове к'жо правите като се спука гума и нямаш резервна,ако питате мен ползвайте си RunFlat - по 100 лв. отгоре на гума ама си сигурен.Аз си купих NOKIAN -зимни много са добри и на добра цена
Е как няма резервна бе
на мойта и резервната и е рън флет
Това е въпрос на личен избор какви гуми ще си сложиш - както каза Росен Коларов след няколко години може и да станат по-доби
Моята кола примерно фабрично е без резервна гума. Ща не ща, с рънфлат съм. Не съм я карала с обикновена гума и не мога да кажа дали има разлика. Единствено цената ме притеснява, за 4 нови зимни гуми дадохме 1840 лева миналата седмица

Чух добри думи за момчетата, които работят в гумаджийницата на Маргел.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series