Очаквани Facelift -тове и нови модели
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
65 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
BMW lover написа:Готина колица![]()
Има статия за нея в АутоБилд България

В случая има бмв 330д срещу 335и, като краен победител те избират бензина... също така смятат средно колко км трябва да минеш за 1 година, за да ти излезе дизелът по-евтин от бензина.
Не знам дали го има в интернет, а и аз не мога да го сканирам

Иначе новият брой е интересен, защото освен това правят нещо като обощение или не знам как да го нарека на 3-та серия, т.е. е30, е36 и е46.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- BMW lover
- Любовника
-
Благодаря ти много за информацията
, като имам горе долу представа какво представлява теста , и как винаги се опитват да изкарат дизела най добрат кола, явно на БМВ 335 и е много добър и заслужил мотор , за да го класират пред дизела и то в списание което си има реноме
Като извод незнам дали да не направя за кабриото - 'дръж се мама идвам'

BMW lover написа:Благодаря ти много за информацията, като имам горе долу представа какво представлява теста , и как винаги се опитват да изкарат дизела най добрат кола, явно на БМВ 335 и е много добър и заслужил мотор , за да го класират пред дизела и то в списание което си има реноме
![]()
Всъщност сравняват Е90 335д и 335и.
И 335и печели, само защото мислят, че е по-спортен.
Интересно щеше да бъде, ако и двата двигателя бяха по 300 коня, а не както сега бензинът 306, а дизелът 286 к.с.
335и 0-100 5.8 сек
335д 0-100 6.2 сек - наистина би било интересно

- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
А защо не сравниш 400 към 580 Nm в полза на дизела ... нека бъдем обективни.
Бензинът е по лек с около 50 килца и по добре балансиран, според
мен от там идват разликите, също и факта че от БМВ винаги са се стремили
да поставят на по-високото стъпалао бензина.
Бензинът е по лек с около 50 килца и по добре балансиран, според
мен от там идват разликите, също и факта че от БМВ винаги са се стремили
да поставят на по-високото стъпалао бензина.
- BMW lover
- Любовника
-
т.е. искаш да кажеш, че ако се мушне 3.0-литровия битурбо дизел (използван при Е60-535d) , в SUV-a Х3 , ще даде по добри резултати от кое ...
Доколкото схващам искаш да сравниш 335i и X3(с двигател от 535d), и да изкараш нещата в полза на дизела
....... аз не мисля така
А и използвайки се този двигател (3.0 Bi-diesel ) в Х3, то гаранция то ще в симбиоза с Х-drive и от тук пак везната (400м.) клони кам бензиновата фурия
П.С. - Да , все още съм върл фен на бензиновите двигатели, като същевременно не отричам успеха и огромния възход на дизеловите, но просто израза "бензин в кръвта" , не вярвам в скоро време да се замени от евентуалния израз - " дизел в кръвта"

Доколкото схващам искаш да сравниш 335i и X3(с двигател от 535d), и да изкараш нещата в полза на дизела

А и използвайки се този двигател (3.0 Bi-diesel ) в Х3, то гаранция то ще в симбиоза с Х-drive и от тук пак везната (400м.) клони кам бензиновата фурия

П.С. - Да , все още съм върл фен на бензиновите двигатели, като същевременно не отричам успеха и огромния възход на дизеловите, но просто израза "бензин в кръвта" , не вярвам в скоро време да се замени от евентуалния израз - " дизел в кръвта"

- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Дизела не е Битурбо ,а е с каскадно такова-бензина е битурбо.Та идеята е две Х3 35.Говоря че Х3 ще е по-бързо с дизела,поне до 400м даже километър,тъй като разликата между тези 2 двигателя е просто във факта,че бензина си използва по-добре конете при задното.Мързеше ме да пиша и затова го написах с досещане 

OPASNO LUD написа:Дизела не е Битурбо ,а е с каскадно такова-бензина е битурбо.Та идеята е две Х3 35.Говоря че Х3 ще е по-бързо с дизела,поне до 400м даже километър,тъй като разликата между тези 2 двигателя е просто във факта,че бензина си използва по-добре конете при задното.Мързеше ме да пиша и затова го написах с досещане
Аз ли греша или X3 3.0Sd си има... което е все едно *35д ?
- BMW lover
- Любовника
-
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колеги не знам друго,ма знам само,че като излезе iL-овата 5-ца, няма да има по-красива лимузина на пазара
Сигурен съм ,че част от клиентите на Е65/Е66 биха се замислили и пренасочили с една крачка назад
За конкуренцията да не говорим колко ще са назад
Георги Пенчев

За конкуренцията да не говорим колко ще са назад

Георги Пенчев
Penchev написа:Колеги не знам друго,ма знам само,че като излезе iL-овата 5-ца, няма да има по-красива лимузина на пазараСигурен съм ,че част от клиентите на Е65/Е66 биха се замислили и пренасочили с една крачка назад
![]()
За конкуренцията да не говорим колко ще са назад![]()
Георги Пенчев
То тая версия май ще е само за азиатския пазар.
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Почти 100% сигурно, че само там ще я продават 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
65 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series