Run Flat йок. Резервна гума?
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
Нямаш ли дупка в багажника за резервна гума? Аз имам и в момента е пълна с 20л течност за чистачки:). Но като гледам е идеален размер за една от ония малките джанти с резервна гума, дето ги дават до 80км/ч. Кеф ти да ти се спука гума, кеф ти да ти се сцепи, вадиш и слагаш за 10 мин. Крик и ключ 100% имаш.
Относно идеята със златната карта на СБА - супер звучи, ама за гумаджии ли да ги ползвате?? Все си мисля че в 90% от случаите ще ги чакате над един час, след това на камиона до близкия гумаджия, отиде ти деня. Боцкаш резервната пък после си се оправяш когато ти е удобно.
Относно идеята със златната карта на СБА - супер звучи, ама за гумаджии ли да ги ползвате?? Все си мисля че в 90% от случаите ще ги чакате над един час, след това на камиона до близкия гумаджия, отиде ти деня. Боцкаш резервната пък после си се оправяш когато ти е удобно.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Някои от новите нямат място дори за тънката "патерица"... примерно при мен на 1-цата нямам място под кората на багажника...
затва и са тия RFT 

- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
icog написа:Нямаш ли дупка в багажника за резервна гума? Аз имам и в момента е пълна с 20л течност за чистачки:). Но като гледам е идеален размер за една от ония малките джанти с резервна гума, дето ги дават до 80км/ч. Кеф ти да ти се спука гума, кеф ти да ти се сцепи, вадиш и слагаш за 10 мин. Крик и ключ 100% имаш.
А случайно да имаш крик и ключ, щото аз нямам..........
аз също нямам крик и не би трябвало да имам затова са тези рънфлети. според мен рънфлета си имат и плюсове и минуси но според мен това че можеш да си продължиш пътуването без да спираш защото незнам колко хора са сменяли гума в проливен дъжд.другото което е че с голяма скорост нема толкова голяма опасност при пукане на гума(да не дава господ).лошото е че при каране с пукната гума след това трябва да я хвърляш и по-твърдото возене което не е толкова непоносимо(да не се правим на примадони). аз никога не бих сменил рънфлета-заради самата сигорност която ми дава, но това си е въпрос на вкус !
Никой не умира девствен защото живота преебава ВСИЧКИ!!!!
Langata написа:аз също нямам крик и не би трябвало да имам затова са тези рънфлети. според мен рънфлета си имат и плюсове и минуси но според мен това че можеш да си продължиш пътуването без да спираш защото незнам колко хора са сменяли гума в проливен дъжд.другото което е че с голяма скорост нема толкова голяма опасност при пукане на гума(да не дава господ).лошото е че при каране с пукната гума след това трябва да я хвърляш и по-твърдото возене което не е толкова непоносимо(да не се правим на примадони). аз никога не бих сменил рънфлета-заради самата сигорност която ми дава, но това си е въпрос на вкус !
А аз съм сменял рън-флетка в проливен дъжд и лично за мен РФТ у лево.. Хубаво, че имах резервна

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
брех, да спукаш рънфлет в какво точно влезна
След такъв удар да продължиш със здрава ходова част си е цяло чудо ...
Да караш РънФлет на стандартно окачване не е проблем , за возене има мерцедеси

Да караш РънФлет на стандартно окачване не е проблем , за возене има мерцедеси

Е през това нещо... Минах с най-много 10км/ч, почти не се движех. Гумата се сцепи, а то един дъжд майката си ебало.. По ходовата част само лек луфт в рейката се появи след удара, но не тегли, не хлопа, не тропа, кормилото не е кривнало като цяло всичко останало е чук, но до края на годината и този проблем ще го елиминирам

S_GonzaLes написа:А според мен основния минус е цената ..
Какво толкова те претеснява цената, съвсем нормална си е. Ти какво искаш да караш кола за 30 000 - 50 000 лева и гумата да ти е сто лева ли, е няма да стане. Представам си, ако трябва да смениш рейкат ас нов аи тогава като ти кажат 1 600 лева какво правиш (колата устава за 5 месеца пред блока ли), затова всеки да си прави сметк акаква кола кар аи да му е по джоба. Аз затова не карам Мерцедес 2008г. СЛ 65 защото ми е много скъп за подръжка след гаранционо.

- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
ей такава гума от Е36/Е46 дали ще стане не е60? или иска преиначаване?
http://cgi.ebay.de/BMW-E36-E46-Notrad-R ... dZViewItem
кръга е 5x120mm
джантата е 3,50Bx15 H2 ET36
гумата е 120/90R15 96M

http://cgi.ebay.de/BMW-E36-E46-Notrad-R ... dZViewItem
кръга е 5x120mm
джантата е 3,50Bx15 H2 ET36
гумата е 120/90R15 96M

- icog
- младши ентусиаст
-
S_GonzaLes написа:icog написа:Нямаш ли дупка в багажника за резервна гума? Аз имам и в момента е пълна с 20л течност за чистачки:). Но като гледам е идеален размер за една от ония малките джанти с резервна гума, дето ги дават до 80км/ч. Кеф ти да ти се спука гума, кеф ти да ти се сцепи, вадиш и слагаш за 10 мин. Крик и ключ 100% имаш.
А случайно да имаш крик и ключ, щото аз нямам..........
Имам и крик и ключ, намират се на капака на багажника в специална кутийка, правена е за тях. И рънфлети си имам, зимни и летни. Не се бях замислял до сега за резервна гума, ама като слушам колегите ще бодна една в дупката дето и е мястото. Багажника така или иначе ми събира половината къща:).
- icog
- младши ентусиаст
-
Остава да си начешеш езика с едно злобно обаждане в Камор и да ги питаш кво маааму стара да прайш:). По документация какво е предвидено за твоя модел?
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
e87 120d написа:S_GonzaLes написа:А според мен основния минус е цената ..
Какво толкова те претеснява цената, съвсем нормална си е. Ти какво искаш да караш кола за 30 000 - 50 000 лева и гумата да ти е сто лева ли, е няма да стане. Представам си, ако трябва да смениш рейкат ас нов аи тогава като ти кажат 1 600 лева какво правиш (колата устава за 5 месеца пред блока ли), затова всеки да си прави сметк акаква кола кар аи да му е по джоба. Аз затова не карам Мерцедес 2008г. СЛ 65 защото ми е много скъп за подръжка след гаранционо.
Въобще не става дума за това, каква кола караш, става дума за това че рънфлет гумите са около 35% по-скъпи от нормалните. И аз карам на рънфлет и зима и лете ма не е там въпроса.
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series