Тресене
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
колега стони
всееедно ми казваШ 4е ти никога не си карал с превиШена скорост ....
пффффф
и за кво тряя се праим на девици немога да разбера всеки сам си реШава за главата си и как да си я строШи .
ЕДИТ: сега забелязвам 4е си в мадрид и тука филма с превиШената скорост е друг на ти го знае6 .А в България има толкова много места кадето могат да се вдигнат тия скорости дори и не със самолети .
То на бул. българия се дигат 190 с кола 115коня ти .......
А по темата ба6та ми има6е съ6тия проблем като спира но само при около 100 километра и се оказа 4е задна дясна джанта е крива
и ние мислехме 4е е от дискове ма на 19 хиляди километра(кола) на дали

пффффф

и за кво тряя се праим на девици немога да разбера всеки сам си реШава за главата си и как да си я строШи .
ЕДИТ: сега забелязвам 4е си в мадрид и тука филма с превиШената скорост е друг на ти го знае6 .А в България има толкова много места кадето могат да се вдигнат тия скорости дори и не със самолети .
А по темата ба6та ми има6е съ6тия проблем като спира но само при около 100 километра и се оказа 4е задна дясна джанта е крива

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
за последно се обаждам в тази тема ,от 190до 240км има доста разлика,а като не мога да карам тука си ходя сьс самолета по няколко пьти на годината до Германия вземам БМВ под наем и карам колкото си искам , но не правя глупости при ограни4ение 120км да карам двойно кадето и да е ,а 240км се кара трудно даже и по аутобаните на Германия да не говориме за Бг.а миналия месец взех 318 на 12000км беше и с 190 ми се наложи да спра спря но доста трудно да не говорим за тресене и др.00Cool написа:колега стони
пффффф![]()
- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело

Айде бе хора тука никой не кара с 50 при ограничение 50

240 че дори и повече могат да се вдигнат на доста места в града (е ако и колата го може де

А вече кой и къде как кара това е друг въпрос

Човека си е пуснал тема за тресене а не
"Спазвам ли правилата за движение"
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Ми пусни се по Тракия след караулката посока пловдив до нови хан ако не направиш v-max на която и да е кола значи проблема е в теб.
- P_L_A_Y_B_O_Y
- кандидат ентусиаст
-
Мерси много за изчерпателните отговори, както казахте мисля да започна от най-евтиното а именно да проверя гумите и джантите и след това ще разглеждам дисковете и т.н.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series