Тресене

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 09 Ное 2008, 18:15

колега стони
всееедно ми казваШ 4е ти никога не си карал с превиШена скорост ....

пффффф :evil:

и за кво тряя се праим на девици немога да разбера всеки сам си реШава за главата си и как да си я строШи .

ЕДИТ: сега забелязвам 4е си в мадрид и тука филма с превиШената скорост е друг на ти го знае6 .А в България има толкова много места кадето могат да се вдигнат тия скорости дори и не със самолети .
То на бул. българия се дигат 190 с кола 115коня ти .......

А по темата ба6та ми има6е съ6тия проблем като спира но само при около 100 километра и се оказа 4е задна дясна джанта е крива
и ние мислехме 4е е от дискове ма на 19 хиляди километра(кола) на дали

Изображение
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от stoni » 09 Ное 2008, 22:58

00Cool написа:колега стони
всееедно ми казваШ 4е ти никога не си карал с превиШена скорост ....

пффффф :evil:

и за кво тряя се праим на девици немога да разбера всеки сам си реШава за главата си и как да си я строШи .

ЕДИТ: сега забелязвам 4е си в мадрид и тука филма с превиШената скорост е друг на ти го знае6 .А в България има толкова много места кадето могат да се вдигнат тия скорости дори и не със самолети .
То на бул. българия се дигат 190 с кола 115коня ти .......

А по темата ба6та ми има6е съ6тия проблем като спира но само при около 100 километра и се оказа 4е задна дясна джанта е крива
и ние мислехме 4е е от дискове ма на 19 хиляди километра(кола) на дали

Изображение
за последно се обаждам в тази тема ,от 190до 240км има доста разлика,а като не мога да карам тука си ходя сьс самолета по няколко пьти на годината до Германия вземам БМВ под наем и карам колкото си искам , но не правя глупости при ограни4ение 120км да карам двойно кадето и да е ,а 240км се кара трудно даже и по аутобаните на Германия да не говориме за Бг.а миналия месец взех 318 на 12000км беше и с 190 ми се наложи да спра спря но доста трудно да не говорим за тресене и др.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
Мечтае да кара: Колело

Мнение от Sivako » 10 Ное 2008, 0:11

:OT:
Айде бе хора тука никой не кара с 50 при ограничение 50 :roll:
240 че дори и повече могат да се вдигнат на доста места в града (е ако и колата го може де :mhihi: )
А вече кой и къде как кара това е друг въпрос
:shock:
Човека си е пуснал тема за тресене а не
"Спазвам ли правилата за движение"
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 10 Ное 2008, 0:45

Ми пусни се по Тракия след караулката посока пловдив до нови хан ако не направиш v-max на която и да е кола значи проблема е в теб.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от P_L_A_Y_B_O_Y » 10 Ное 2008, 10:32

Мерси много за изчерпателните отговори, както казахте мисля да започна от най-евтиното а именно да проверя гумите и джантите и след това ще разглеждам дисковете и т.н.

Предишна

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series