Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
- lusienk
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 535xd LCI
- sinbad0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520d
- Детайли за колата: 520d 177p.s. E60
Re: Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Пробвай да кликнеш директно върху имидж файла с мишката,би трябвало да тръгне да пече директно ,доколкото си спомням де иначе като пуснеш неро си има меню специално да пече имидж файлове.
Ако не тръгва значи версията която си изтеглил не е за теб.Не забравяй да печеш на най ниска скорост.
Ако не тръгва значи версията която си изтеглил не е за теб.Не забравяй да печеш на най ниска скорост.
- gkgeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520Д
Колеги, съжалявам ако това се води офтопик на темата но имам следния проблем:
имам Е90-ка регистрирана 2006-та но подозирам (кафевия фон на навигацията), че е с бъг-авия софтуер дето не чете МР3ки и реших да го обновя. Изтеглих версия v32 и я записах на 4х скорост на качествено CD и опитах следните стъпки но явно нещо не правя наред защото компютъра не реагира.
Ето какво направих аз:
1. Запалих двигатела
2. Изчаках да се стартира главния екран на на борд компютъра
3. вкарах CD-то с новия софтуер в DVD устройството (долното от 2-те)
4. Изчаках малко, даже изключих звука само и само да чувам дали CDто се върти. Шумя малко и оттихна и без резултат.
Имате ли някакви идеи какво бъркам или какво мога да пробвам. Просто не ми се дава 90лв за нещо което уж и сам мога да направя.
имам Е90-ка регистрирана 2006-та но подозирам (кафевия фон на навигацията), че е с бъг-авия софтуер дето не чете МР3ки и реших да го обновя. Изтеглих версия v32 и я записах на 4х скорост на качествено CD и опитах следните стъпки но явно нещо не правя наред защото компютъра не реагира.
1. Turn the ignition key to position 1 or start the car. UNDER NO CIRCUMSTANCES TURN OFF THE IGNITION UNTIL THE UPGRADE HAS COMPLETED!
2. Eject the current map CD/DVD from the Nav Computer.
3. Insert the V29.1 upgrade CD into the Nav Computer.
4. Wait for the Upgrade Interface to load (can take over 30 seconds).
5. If prompted choose “OK” or “Yes” to upgrade the Nav System.
6. Upon completion (around 3 minutes) the upgrade CD will automatically eject & you will be prompted to select “OK”.
7. Insert the new Map DVD & set the current location & language to the UK.
Ето какво направих аз:
1. Запалих двигатела
2. Изчаках да се стартира главния екран на на борд компютъра
3. вкарах CD-то с новия софтуер в DVD устройството (долното от 2-те)
4. Изчаках малко, даже изключих звука само и само да чувам дали CDто се върти. Шумя малко и оттихна и без резултат.
Имате ли някакви идеи какво бъркам или какво мога да пробвам. Просто не ми се дава 90лв за нещо което уж и сам мога да направя.
- lusienk
- младши ентусиаст
-
Някой знае ли , кога се очаква да излезе Road Map 2010.?
- gkgeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
lusienk написа:Някой знае ли , кога се очаква да излезе Road Map 2010.?
Бях чел някъде че вече е излязла, но колко е вярна статията не знам.
Здравейте, имам следните няколко въпроса:
1. За БМВ 7-Е65 и БМВ 5-Е60 големите навигации са с един и същи диск, нали?
2. Моля ви, дайте ми линк с карта на България, ако има такава, разбира се, за въпросните 2 модела.
Мерси предварително.
2. Моля ви, дайте ми линк с карта на България, ако има такава, разбира се, за въпросните 2 модела.
Мерси предварително.
- lusienk
- младши ентусиаст
-
rodokon написа:Здравейте, имам следните няколко въпроса:
Мерси предварително.
http://galin.comnet.bg/gps/BMW/BMW%2020 ... Pro%20DVD/
Ако имаш проблем със записването, погледни предните страници в темата. Там е описано всичко.
lusienk написа:rodokon написа:Здравейте, имам следните няколко въпроса:
Мерси предварително.
http://galin.comnet.bg/gps/BMW/BMW%2020 ... Pro%20DVD/
Ако имаш проблем със записването, погледни предните страници в темата. Там е описано всичко.
Свалих го, записах го с Неро на най-ниската позволена скорост-4 при мен на Вербатим, отидох в 7цата на един приятел и за съжаление плюе диска. Можем ли да направим нещо или трябва да си го купува?
- sinbad0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520d
- Детайли за колата: 520d 177p.s. E60
Нищо не купувай защото БГ е много зле,Румъния също ,но Гърция и Западна Европа е перфектно.
- lusienk
- младши ентусиаст
-
Ако си от София или имаш път насам пиши ми и ще ти подаря един диск вместо да го купуваш.
- georgekodinov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 120d
- Мечтае да кара: Хилядолетния Сокол
Абе да питам и аз : със 120d съм, business. но никое от тези DVD-та дето циркулират не става. Някъде бях чел че трябвало да може да свири mp3-ки колата за да стават записаните DVD-та. Трябва ли да я водя при дилърите да ми ъпгрейднат софтуера, колко ще струва това и дали има някакъв друг начин ?
- OxoBoxo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е(90)335I
- Детайли за колата: Е(90) 335I ->2007г,306к.с, автомат калашников
georgekodinov написа:Абе да питам и аз : със 120d съм, business. но никое от тези DVD-та дето циркулират не става. Някъде бях чел че трябвало да може да свири mp3-ки колата за да стават записаните DVD-та. Трябва ли да я водя при дилърите да ми ъпгрейднат софтуера, колко ще струва това и дали има някакъв друг начин ?
Колега, аз съм с Бизнес Нави и при мен картите си вървят. Моето си чете мп3, но така съм е купил от Камор. За ъпдейта към 120лв е май в Дару, но е 5-часа и се упдейтват всички с-ми в цялата кола и си заслужава. На мен ми го направиха по гаранция и особенно ако си с автомат няма да си познаеш колата след процедурата.
- gkgeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
georgekodinov написа:Абе да питам и аз : със 120d съм, business. но никое от тези DVD-та дето циркулират не става. Някъде бях чел че трябвало да може да свири mp3-ки колата за да стават записаните DVD-та. Трябва ли да я водя при дилърите да ми ъпгрейднат софтуера, колко ще струва това и дали има някакъв друг начин ?
Колега, и аз съм със същия проблем на моята 3-ка. И на мен ориентировъчно ми казаха между 120-140лв Въпреки че тук из форума мернах сервиз, в който ми искат 100лв. В провинцията дори има шанс да е по-ефтино. Като направиш ъпдейта сподели впечатленията си плс!
- lusienk
- младши ентусиаст
-
gkgeorgiev написа:georgekodinov написа:Абе да питам и аз : със 120d съм, business. но никое от тези DVD-та дето циркулират не става. Някъде бях чел че трябвало да може да свири mp3-ки колата за да стават записаните DVD-та. Трябва ли да я водя при дилърите да ми ъпгрейднат софтуера, колко ще струва това и дали има някакъв друг начин ?
Колега, и аз съм със същия проблем на моята 3-ка. И на мен ориентировъчно ми казаха между 120-140лв Въпреки че тук из форума мернах сервиз, в който ми искат 100лв. В провинцията дори има шанс да е по-ефтино. Като направиш ъпдейта сподели впечатленията си плс!
Колеги , не си правете компромиси за 20-30лв. Ъпдейта не е толкова проста работа и може да се окаже след спестяването на тия пари да ти е изчезнал звука от колоните , не може да запали или куп други проблеми. Моя съвет е да извърпите тази процедура в оторизиран сервиз.
- gkgeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
lusienk написа:gkgeorgiev написа:georgekodinov написа:Абе да питам и аз : със 120d съм, business. но никое от тези DVD-та дето циркулират не става. Някъде бях чел че трябвало да може да свири mp3-ки колата за да стават записаните DVD-та. Трябва ли да я водя при дилърите да ми ъпгрейднат софтуера, колко ще струва това и дали има някакъв друг начин ?
Колеги , не си правете компромиси за 20-30лв. Ъпдейта не е толкова проста работа и може да се окаже след спестяването на тия пари да ти е изчезнал звука от колоните , не може да запали или куп други проблеми. Моя съвет е да извърпите тази процедура в оторизиран сервиз.
Колега, и ти си прав. Ама пусто, като знам че съм програмист и знам какво представлява да ми ъпгрейднат софтуера на колата, ми става тъпо да давам 120лв. Но пък от друга страна аз нямам обурудването за да го направя.
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series