Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 31 Юли 2009, 15:36

monkeytopski написа:здравейте на всички. прочетох доста обстойно темата но не намерих решение на моя проблем. на мен ми трябва навигация за Х6 а всички навигации които намерих за до Х5. Та трябва да намеря някаква друга специална навигация или тази за Х5 ще стане и за Х6 ? някой ако може да ми пообясни защото не разбирам много много.

Навигациите на Х5 Е70 и Х6 Е71 са абсолютно еднакви

Потребител
Аватар

Business 2009-02

Мнение от BeautyG » 06 Авг 2009, 13:49

Колеги ето ви линк с Business Навигациятя 2009-02
уви България отново я няма но все пак :)

http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=2080207

Потребител
Аватар

Мнение от monkeytopski » 07 Авг 2009, 16:28

записах навигацията и тръхна на Х6. много благодаря. а да попитам няма ли някакъв вариант за навигация само за българия, защото аз съм от хисар а тук в окръга на тази навигация няма почти нищо. дори и във половдив има само 20-тина улички. някаква по подропна карта за българия само няма ли ?

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 07 Авг 2009, 16:51

monkeytopski написа:записах навигацията и тръхна на Х6. много благодаря. а да попитам няма ли някакъв вариант за навигация само за българия, защото аз съм от хисар а тук в окръга на тази навигация няма почти нищо. дори и във половдив има само 20-тина улички. някаква по подропна карта за българия само няма ли ?

Няма такава за бълХария все още
Доколкото знам има само за новата 7-ма серия но тя е с HDD

Потребител
Аватар

Navi

Мнение от BeautyG » 07 Авг 2009, 18:58

Няма карта само за България
Аз преди два дни ходих до Камор и те не знаят кога ще бъде включена България
Стоим и чакаме :(

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 07 Авг 2009, 23:11

За удобство съм качил и Business версията при останалите.

http://galin.comnet.bg/gps/BMW/BMW%2020 ... ess%20DVD/

Потребител
Аватар

някои да ми помогне ако може !

Мнение от ickonee » 10 Сеп 2009, 8:48

здравейте спешно ми трябва диск с навигация за бмв 530д 2004 г. малката навигация .. не съм много наясно с нещата така че ако някои има диск или иска да направи и е от Бургас или окрага да ми пише ЛС колко ще ми струва това...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 535xd LCI

Re: някои да ми помогне ако може !

Мнение от lusienk » 10 Сеп 2009, 9:53

ickonee написа:здравейте спешно ми трябва диск с навигация за бмв 530д 2004 г. малката навигация .. не съм много наясно с нещата така че ако някои има диск или иска да направи и е от Бургас или окрага да ми пише ЛС колко ще ми струва това...

Здрвеи колега. Над твоя пост има сайт от който можеш да изтеглиш навигацията. След като изтеглиш файловете ги слагаш в една обща папка. С десния бутон на мишката кликваш върху първия файл и натискаш Extract here( ако ти е на Български -Разархивирай тук), Преди това си изтегло последната версия на Win Rar. След това трябва да имаш от последните версии на Nero. Купи си двуслойно ДВД което е 8,5ГБ. Разархивирания файл , който ше ти се получи около 6.2гб го запиши , като Image file , с Nero. Скоростта на записване , я задай най -ниската 2,4х. Важно е и ДВД-то да е марково , а не накакво китайско менте.Записванет трае около 40мин.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ickonee » 10 Сеп 2009, 10:07

lusienk написа:
ickonee написа:здравейте спешно ми трябва диск с навигация за бмв 530д 2004 г. малката навигация .. не съм много наясно с нещата така че ако някои има диск или иска да направи и е от Бургас или окрага да ми пише ЛС колко ще ми струва това...

Здрвеи колега. Над твоя пост има сайт от който можеш да изтеглиш навигацията. След като изтеглиш файловете ги слагаш в една обща папка. С десния бутон на мишката кликваш върху първия файл и натискаш Extract here( ако ти е на Български -Разархивирай тук), Преди това си изтегло последната версия на Win Rar. След това трябва да имаш от последните версии на Nero. Купи си двуслойно ДВД което е 8,5ГБ. Разархивирания файл , който ше ти се получи около 6.2гб го запиши , като Image file , с Nero. Скоростта на записване , я задай най -ниската 2,4х. Важно е и ДВД-то да е марково , а не накакво китайско менте.Записванет трае около 40мин.

Благодаря ти много ако имаш път към Бургас обади се да почерпя.Сега почвам да тегля и когато пробвам ще напиша дали е станало ! благодаря пак :)

Потребител
Аватар

Мнение от ickonee » 10 Сеп 2009, 10:17

lusienk написа:

Здрвеи колега. Над твоя пост има сайт от който можеш да изтеглиш навигацията. След като изтеглиш файловете ги слагаш в една обща папка. С десния бутон на мишката кликваш върху първия файл и натискаш Extract here( ако ти е на Български -Разархивирай тук), Преди това си изтегло последната версия на Win Rar. След това трябва да имаш от последните версии на Nero. Купи си двуслойно ДВД което е 8,5ГБ. Разархивирания файл , който ше ти се получи около 6.2гб го запиши , като Image file , с Nero. Скоростта на записване , я задай най -ниската 2,4х. Важно е и ДВД-то да е царково , а не накакво китайско менте.Записванет трае около 40мин.

хах Извинявам се за тъпия въпрос ,но всичко ми е ясно без това как се записва iмage file :( ще съм много благодарен ако ми се обясни и това :)благодаря пак

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lusienk » 10 Сеп 2009, 10:54

ickonee написа:
lusienk написа:

Здрвеи колега. Над твоя пост има сайт от който можеш да изтеглиш навигацията. След като изтеглиш файловете ги слагаш в една обща папка. С десния бутон на мишката кликваш върху първия файл и натискаш Extract here( ако ти е на Български -Разархивирай тук), Преди това си изтегло последната версия на Win Rar. След това трябва да имаш от последните версии на Nero. Купи си двуслойно ДВД което е 8,5ГБ. Разархивирания файл , който ше ти се получи около 6.2гб го запиши , като Image file , с Nero. Скоростта на записване , я задай най -ниската 2,4х. Важно е и ДВД-то да е царково , а не накакво китайско менте.Записванет трае около 40мин.

хах Извинявам се за тъпия въпрос ,но всичко ми е ясно без това как се записва iмage file :( ще съм много благодарен ако ми се обясни и това :)благодаря пак

Избираш Nero Express,когато се отвори прозореца в лявата му част се появават иконки( Data, Music, Videos) и най долу е Image.Кликваш на Image и в дясно ти се появяват други иконки .Чукаш на Disc Image or Saved Project. След това от прозореца , който ти се отваря си намираш съхранения в компютъра ти файл с навигацията и го отваряш.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ickonee » 11 Сеп 2009, 20:05

lusienk написа:
ickonee написа:
lusienk написа:

Избираш Nero Express,когато се отвори прозореца в лявата му част се появават иконки( Data, Music, Videos) и най долу е Image.Кликваш на Image и в дясно ти се появяват други иконки .Чукаш на Disc Image or Saved Project. След това от прозореца , който ти се отваря си намираш съхранения в компютъра ти файл с навигацията и го отваряш.

Здравйте пак ... когато започнах да разархивирам частите те вместо 6.2 ,излезнаха 4.9 за всеки случай си инсталирах последния winrar и пак толкова . въпреки това го записах по оказания начин и когато го пуснах в колата все едно не бях вкарал диск :( ... някакви идеи... диска на който записвах е Maxelll двуслоен 2.4x ако някои има идея моля да я сподели :) ..благодаря предварително

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lusienk » 11 Сеп 2009, 22:06

Версиите са Profesional, business и High. Размера на Профещънъл е около 6.2гб. Провери си с коя версия на навигация ти е колата, защото ако си изтеглил и записал друга версия няма да ти тръгне.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ickonee » 12 Сеп 2009, 8:35

lusienk написа:Версиите са Profesional, business и High. Размера на Профещънъл е около 6.2гб. Провери си с коя версия на навигация ти е колата, защото ако си изтеглил и записал друга версия няма да ти тръгне.

изтеглил съм бизнес навигацията.... как мога да проверя коя е моята .. някой ми каза че била малката навигация ..незнам как да видя кой модел е ! ох доста съм зле..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520Д

Мнение от gkgeorgiev » 12 Сеп 2009, 10:42

ickonee написа:
lusienk написа:Версиите са Profesional, business и High. Размера на Профещънъл е около 6.2гб. Провери си с коя версия на навигация ти е колата, защото ако си изтеглил и записал друга версия няма да ти тръгне.

изтеглил съм бизнес навигацията.... как мога да проверя коя е моята .. някой ми каза че била малката навигация ..незнам как да видя кой модел е ! ох доста съм зле..

До колкото знам, ако си с малкия екран си с Бизнес навигация, а ако си с този 16:9 си с Професионалната навигация.

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series