Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
monkeytopski написа:здравейте на всички. прочетох доста обстойно темата но не намерих решение на моя проблем. на мен ми трябва навигация за Х6 а всички навигации които намерих за до Х5. Та трябва да намеря някаква друга специална навигация или тази за Х5 ще стане и за Х6 ? някой ако може да ми пообясни защото не разбирам много много.
Навигациите на Х5 Е70 и Х6 Е71 са абсолютно еднакви
Business 2009-02
Колеги ето ви линк с Business Навигациятя 2009-02
уви България отново я няма но все пак
http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=2080207
уви България отново я няма но все пак

http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=2080207
- monkeytopski
- Потребител
-
записах навигацията и тръхна на Х6. много благодаря. а да попитам няма ли някакъв вариант за навигация само за българия, защото аз съм от хисар а тук в окръга на тази навигация няма почти нищо. дори и във половдив има само 20-тина улички. някаква по подропна карта за българия само няма ли ?
monkeytopski написа:записах навигацията и тръхна на Х6. много благодаря. а да попитам няма ли някакъв вариант за навигация само за българия, защото аз съм от хисар а тук в окръга на тази навигация няма почти нищо. дори и във половдив има само 20-тина улички. някаква по подропна карта за българия само няма ли ?
Няма такава за бълХария все още
Доколкото знам има само за новата 7-ма серия но тя е с HDD
Navi
Няма карта само за България
Аз преди два дни ходих до Камор и те не знаят кога ще бъде включена България
Стоим и чакаме
Аз преди два дни ходих до Камор и те не знаят кога ще бъде включена България
Стоим и чакаме

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
За удобство съм качил и Business версията при останалите.
http://galin.comnet.bg/gps/BMW/BMW%2020 ... ess%20DVD/
http://galin.comnet.bg/gps/BMW/BMW%2020 ... ess%20DVD/
някои да ми помогне ако може !
здравейте спешно ми трябва диск с навигация за бмв 530д 2004 г. малката навигация .. не съм много наясно с нещата така че ако някои има диск или иска да направи и е от Бургас или окрага да ми пише ЛС колко ще ми струва това...
- lusienk
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 535xd LCI
Re: някои да ми помогне ако може !
ickonee написа:здравейте спешно ми трябва диск с навигация за бмв 530д 2004 г. малката навигация .. не съм много наясно с нещата така че ако някои има диск или иска да направи и е от Бургас или окрага да ми пише ЛС колко ще ми струва това...
Здрвеи колега. Над твоя пост има сайт от който можеш да изтеглиш навигацията. След като изтеглиш файловете ги слагаш в една обща папка. С десния бутон на мишката кликваш върху първия файл и натискаш Extract here( ако ти е на Български -Разархивирай тук), Преди това си изтегло последната версия на Win Rar. След това трябва да имаш от последните версии на Nero. Купи си двуслойно ДВД което е 8,5ГБ. Разархивирания файл , който ше ти се получи около 6.2гб го запиши , като Image file , с Nero. Скоростта на записване , я задай най -ниската 2,4х. Важно е и ДВД-то да е марково , а не накакво китайско менте.Записванет трае около 40мин.
lusienk написа:ickonee написа:здравейте спешно ми трябва диск с навигация за бмв 530д 2004 г. малката навигация .. не съм много наясно с нещата така че ако някои има диск или иска да направи и е от Бургас или окрага да ми пише ЛС колко ще ми струва това...
Здрвеи колега. Над твоя пост има сайт от който можеш да изтеглиш навигацията. След като изтеглиш файловете ги слагаш в една обща папка. С десния бутон на мишката кликваш върху първия файл и натискаш Extract here( ако ти е на Български -Разархивирай тук), Преди това си изтегло последната версия на Win Rar. След това трябва да имаш от последните версии на Nero. Купи си двуслойно ДВД което е 8,5ГБ. Разархивирания файл , който ше ти се получи около 6.2гб го запиши , като Image file , с Nero. Скоростта на записване , я задай най -ниската 2,4х. Важно е и ДВД-то да е марково , а не накакво китайско менте.Записванет трае около 40мин.
Благодаря ти много ако имаш път към Бургас обади се да почерпя.Сега почвам да тегля и когато пробвам ще напиша дали е станало ! благодаря пак

lusienk написа:ickonee написа:здравейте спешно ми трябва диск с навигация за бмв 530д 2004 г. малката навигация .. не съм много наясно с нещата така че ако някои има диск или иска да направи и е от Бургас или окрага да ми пише ЛС колко ще ми струва това...
Здрвеи колега. Над твоя пост има сайт от който можеш да изтеглиш навигацията. След като изтеглиш файловете ги слагаш в една обща папка. С десния бутон на мишката кликваш върху първия файл и натискаш Extract here( ако ти е на Български -Разархивирай тук), Преди това си изтегло последната версия на Win Rar. След това трябва да имаш от последните версии на Nero. Купи си двуслойно ДВД което е 8,5ГБ. Разархивирания файл , който ше ти се получи около 6.2гб го запиши , като Image file , с Nero. Скоростта на записване , я задай най -ниската 2,4х. Важно е и ДВД-то да е царково , а не накакво китайско менте.Записванет трае около 40мин.
хах Извинявам се за тъпия въпрос ,но всичко ми е ясно без това как се записва iмage file

- lusienk
- младши ентусиаст
-
ickonee написа:lusienk написа:ickonee написа:здравейте спешно ми трябва диск с навигация за бмв 530д 2004 г. малката навигация .. не съм много наясно с нещата така че ако някои има диск или иска да направи и е от Бургас или окрага да ми пише ЛС колко ще ми струва това...
Здрвеи колега. Над твоя пост има сайт от който можеш да изтеглиш навигацията. След като изтеглиш файловете ги слагаш в една обща папка. С десния бутон на мишката кликваш върху първия файл и натискаш Extract here( ако ти е на Български -Разархивирай тук), Преди това си изтегло последната версия на Win Rar. След това трябва да имаш от последните версии на Nero. Купи си двуслойно ДВД което е 8,5ГБ. Разархивирания файл , който ше ти се получи около 6.2гб го запиши , като Image file , с Nero. Скоростта на записване , я задай най -ниската 2,4х. Важно е и ДВД-то да е царково , а не накакво китайско менте.Записванет трае около 40мин.
хах Извинявам се за тъпия въпрос ,но всичко ми е ясно без това как се записва iмage fileще съм много благодарен ако ми се обясни и това
благодаря пак
Избираш Nero Express,когато се отвори прозореца в лявата му част се появават иконки( Data, Music, Videos) и най долу е Image.Кликваш на Image и в дясно ти се появяват други иконки .Чукаш на Disc Image or Saved Project. След това от прозореца , който ти се отваря си намираш съхранения в компютъра ти файл с навигацията и го отваряш.
lusienk написа:ickonee написа:lusienk написа:ickonee написа:здравейте спешно ми трябва диск с навигация за бмв 530д 2004 г. малката навигация .. не съм много наясно с нещата така че ако някои има диск или иска да направи и е от Бургас или окрага да ми пише ЛС колко ще ми струва това...
хах Извинявам се за тъпия въпрос ,но всичко ми е ясно без това как се записва iмage fileще съм много благодарен ако ми се обясни и това
благодаря пак
Избираш Nero Express,когато се отвори прозореца в лявата му част се появават иконки( Data, Music, Videos) и най долу е Image.Кликваш на Image и в дясно ти се появяват други иконки .Чукаш на Disc Image or Saved Project. След това от прозореца , който ти се отваря си намираш съхранения в компютъра ти файл с навигацията и го отваряш.
Здравйте пак ... когато започнах да разархивирам частите те вместо 6.2 ,излезнаха 4.9 за всеки случай си инсталирах последния winrar и пак толкова . въпреки това го записах по оказания начин и когато го пуснах в колата все едно не бях вкарал диск

- lusienk
- младши ентусиаст
-
Версиите са Profesional, business и High. Размера на Профещънъл е около 6.2гб. Провери си с коя версия на навигация ти е колата, защото ако си изтеглил и записал друга версия няма да ти тръгне.
lusienk написа:Версиите са Profesional, business и High. Размера на Профещънъл е около 6.2гб. Провери си с коя версия на навигация ти е колата, защото ако си изтеглил и записал друга версия няма да ти тръгне.
изтеглил съм бизнес навигацията.... как мога да проверя коя е моята .. някой ми каза че била малката навигация ..незнам как да видя кой модел е ! ох доста съм зле..
- gkgeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520Д
ickonee написа:lusienk написа:Версиите са Profesional, business и High. Размера на Профещънъл е около 6.2гб. Провери си с коя версия на навигация ти е колата, защото ако си изтеглил и записал друга версия няма да ти тръгне.
изтеглил съм бизнес навигацията.... как мога да проверя коя е моята .. някой ми каза че била малката навигация ..незнам как да видя кой модел е ! ох доста съм зле..
До колкото знам, ако си с малкия екран си с Бизнес навигация, а ако си с този 16:9 си с Професионалната навигация.
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series