Навигация за Е90 Професионал 2009-1
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Навигация за Е90 Професионал 2009-1
На мене оня ден дилъра от магазина ми ги говори , че чак към 2010 щело да има хубава карта за България.
- pkw08
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: от време на време
- Мечтае да кара: всеки ден
- georgekodinov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 120d
- Мечтае да кара: Хилядолетния Сокол
TUZara` написа:WROCLAW написа:УФ тази Навигация ме съсипа. Изтеглих поне 5-6 версии, изхабих сумаси дискове и няма и няма. Последно свалих Business 2008-2 oт Demonoid.Com и следвах всички инструкции.Записах я на Double layer на 2.4х и накрая отново греда. Please insert map DVD!
Ако някои може да помогне да заповяда. Ще съм му благодарен...
Сподели поне с нас тоя бизнес който си намерил.За каква кола си пробвал и не е станало..За Е90 с бизнес нави ще захапе ли ?
Явно с Business не става :-(
И аз ли пробвах какво ли не с BMW120d 2005/Business : не и не. Поне 20 носителя изгорих.
- pkw08
- кандидат ентусиаст
-
Колеги записва се с Неро 8 или 9.Нерото само си го прави.Поставете отметката за финализиране на диска,т.е.така той става все едно е оригинален.
- DevilsAngel
- Потребител
-
- Кара: BMW X5
Работеща Навигация за X5 Е53
Пичове търся отнякъде да си дръпна за Е53 навигация с работеща карта за София (що годе) и за България!! А коя навигация има и Гърция?
За Business Navi E90 свалих я от http://thepiratebay.org/ след което я записах с ImgBurn s 2,4x на 4,7GB DVD и този път стана. Но навигацията е 2008г. и никъде в менюто няма Бг, в прочем както и очаквах. Лошото, е че и в най-новата 2009 също не се включва нашата скромна страна.
Помагайте....
Помагайте....
- bmw_E90_330i
- Потребител
-
по идиотски сатнав от този няма
Значи реших да ъпдейтна картата, свалих 2009-1 за Европа (CD_6612), поне 10 диска изгорих с най различна скорост,слагам ги в сатнав устройството, казва нова двд версия изключи системата за 5 минути и после пак я включи, следвам инструкциите,след което имам съобщение че диска не може да се прочете?супер идиощина!
- pkw08
- кандидат ентусиаст
-
Колега купи си по хубав диск.Запиши го на 2.4 скорост с Неро 8 или 9 и ако си с професионал нема начин да не тръгне.Сложи отметка в Неро за финализиране на диска.
WROCLAW написа:За Business Navi E90 свалих я от http://thepiratebay.org/ след което я записах с ImgBurn s 2,4x на 4,7GB DVD и този път стана. Но навигацията е 2008г. и никъде в менюто няма Бг, в прочем както и очаквах. Лошото, е че и в най-новата 2009 също не се включва нашата скромна страна.
Помагайте....
Колега може ли да дадеш директен линк за торент сваляне или пък още по-добре ако си го качил някъде локално за директно сваляне...
А между другото се чудех новите карти на БМВ (вид update) не трябва ли да са безплатни от дилърите?

- pkw08
- кандидат ентусиаст
-
Линка е в началото на темата от мен.Като го сваляш в компа ти се запаметява като /CD_6612/,a между другото прочети коментарите на колегите по темата.В Мкар диска е 610лв./безплатен обяд там няма/.
http://thepiratebay.org/torrent/3990454 ... 07-02_(NRG)_
това е линка.
Ако някой знае нещо за BG карта да сподели.
това е линка.
Ако някой знае нещо за BG карта да сподели.
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series