Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
- pkw08
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: от време на време
- Мечтае да кара: всеки ден
ОК. Сигурно съм се изразил неправилно. Разбирам, че бизнес и профи са различни и не мога да намеря бизнес, която да включва България.
Въпроса беше, дали някой е намерил / подкарвал бизнес с карта на наш'та страна?
Всъщност, аз намерих само една бизнес ( BMW DVD Road Map Business 2009-01 Europe мерси за ъплоуда на колегата MadChicken), но тя не включва България.
Ако някой има повече опит с бизнес, нека да сподели
Въпроса беше, дали някой е намерил / подкарвал бизнес с карта на наш'та страна?
Всъщност, аз намерих само една бизнес ( BMW DVD Road Map Business 2009-01 Europe мерси за ъплоуда на колегата MadChicken), но тя не включва България.
Ако някой има повече опит с бизнес, нека да сподели

The Ultimate Driving Machine
- sonic
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се с повече от 525 hp
- Мечтае да кара: ама честно: ONE1
- Детайли за колата: важи
А някой може ли да ми помогне със CD за Е65 2002 година? Евентуално с карти за България, Гърция и Европал
MadChicken написа:Преди броени часове започнаха да пускат 2009.2 версиите на навигационните карти! Вече ги има по торентите...
Колега, изчетох цялата тема, но не ми стана ясно следното: Тези варианти на Навигацията ще работят ли на Х5 / Е53? И ако не, кое всъщност трябва да си изтегля?
Благодаря предварително.
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
За Е53 е HIGH варианта, т.е. ето това:
http://galin.comnet.bg/gps/BMW/BMW%2020 ... igh%20DVD/
- Man0Lov
- младши ентусиаст
-
- Кара: '13 Bmw F10 520d
MadChicken написа:За Е53 е HIGH варианта, т.е. ето това:
Колега за 2-ри път свалям BMW 2009-2 Europe Pro DVD и като тръгна да го разархивирам ми дава, че файловете са повредени. Нещо са се прецакали.
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
До колегата Man0Lov: за пореден път ги свалих и разархивирах, няма проблем, което ме навежда на мисълта че може би използваш стара версия на WinRAR. Архивите съм ги правил с 3.80, така че пробвай с тази версия или по-нова ако има такава.
Успех!
Успех!
- Man0Lov
- младши ентусиаст
-
- Кара: '13 Bmw F10 520d
MadChicken написа:До колегата Man0Lov: за пореден път ги свалих и разархивирах, няма проблем, което ме навежда на мисълта че може би използваш стара версия на WinRAR. Архивите съм ги правил с 3.80, така че пробвай с тази версия или по-нова ако има такава.
Успех!
Ок, ще пробвам.

Навигация с БГ Карта за Е-90
Изтеглих си имидж файла който по-горе е дал MadChiken за Е-90 бизнес Навигация, тръгна всичко, но няма карта на България. Има ли някакъв плъгин или нещо подобно. И мога ли да използвам друга, например HIGH или PRO - ще тръгне ли на бизнес. Щото 2009-2 която е пусната е само за HIGH и PRO. Помагайте.
- monkeytopski
- Потребител
-
здравейте на всички. прочетох доста обстойно темата но не намерих решение на моя проблем. на мен ми трябва навигация за Х6 а всички навигации които намерих за до Х5. Та трябва да намеря някаква друга специална навигация или тази за Х5 ще стане и за Х6 ? някой ако може да ми пообясни защото не разбирам много много.
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series