Въпрос за Е60 ???
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- slawunder
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E36 318ш Evolution !!
- Мечтае да кара: ///M3
Въпрос за Е60 ???
МОже малко да се дублира темата , но нищо не разбрах от другите по този въпрос? БМВ Е60 с Дисплей на централната конзола , с джойстик пред ръчната спирачка и с копче за менюто .... ( има само един процеп за диск) Та това значи ли, че Бмв-то е с НАВИГАЦИЯ или ТВ тунер или това е просто БОРД КОМПЮТЪР????????????
БЛАГОДАРЯ МНОГО!??????
БЛАГОДАРЯ МНОГО!??????
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
има навигация при всички положения ако има дисплей до колкото знам ...
за тунера съм сигурен, че може и да има може и да няма
за тунера съм сигурен, че може и да има може и да няма
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- slawunder
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E36 318ш Evolution !!
- Мечтае да кара: ///M3
Не знам, но ако съдим по обявите в мобиле.бг всяко БМВ с дисплей е с навигация ??????????????????????(и са само с по един процеп за диск)
Стандартно го има големия дисплей. Навигация не е задължително но е масово всички Е60 да го имат.
ТВ тунер масово липсва, така че е въпрос да проучиш това което си харесал дали го има или не. Може да има и повече от 1 копче до меню-то (войс контрол), слушалка за телефона и т.н.
Ако е с 1 процеп означава че няма ДВД а само ЦД. И на цд можеш да намериш навигация. За музиката (виж дали има цд-чейнджър в жабката). Джойстика винаги го има - то от този екран управляваш 1001 неща и е доста повече от "борд компютър"
А за това Цд аз още не мога да разбера кои Е60 четат МП3 и кои не...на някой приятели им чете, на други бутат МП3 и в ДВД-то и в ЦД-то и абсолютно нищо (не можеш даже да избереш ЦД от менюто за забавлние, понеже седи бледо изписано).
ТВ тунер масово липсва, така че е въпрос да проучиш това което си харесал дали го има или не. Може да има и повече от 1 копче до меню-то (войс контрол), слушалка за телефона и т.н.
Ако е с 1 процеп означава че няма ДВД а само ЦД. И на цд можеш да намериш навигация. За музиката (виж дали има цд-чейнджър в жабката). Джойстика винаги го има - то от този екран управляваш 1001 неща и е доста повече от "борд компютър"

А за това Цд аз още не мога да разбера кои Е60 четат МП3 и кои не...на някой приятели им чете, на други бутат МП3 и в ДВД-то и в ЦД-то и абсолютно нищо (не можеш даже да избереш ЦД от менюто за забавлние, понеже седи бледо изписано).

BMW 5-series POWER!
Metallium написа:И като стана въпрос за Е60 - да спамна малко
![]()
Случвало ли ви се е с Блутута да не може да намерите нищо и да дава "no mobile phone installed". Моя самсунг 1 път го намира, 1 път не - някаква избирателна пропускливост проявява и ще яде шамари.
Не всички телефони се поддържат. Например при Е93 за да ти показва контактите трябва да ги пратиш по блутут, 6820 ли ква е там една грозна нокия не трябва да пращаш нищо, а 8800 въобще не го засича по някой път.
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
ами на мен това ми се случва при моята е90... един път го намира, друг път не. Не знам защо... Дори и контактите не мога да си изпратя, само успях един-два. С Nokia 6630 съм, но пробвах с на един приятел 6300 и пак се получава така... Шантава му работа 

vesko06 написа:ами на мен това ми се случва при моята е90... един път го намира, друг път не. Не знам защо... Дори и контактите не мога да си изпратя, само успях един-два. С Nokia 6630 съм, но пробвах с на един приятел 6300 и пак се получава така... Шантава му работа
Ами просто трябва да видите кои телефони се поддържат и кои не и да спрете да се мъчите

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Ето тук например - http://www.wireless4bmw.com/
там са описани доста малко телефони официално поддържани,
иначе по темата аз съм пробвал с доста модели Sony-Errcsson и
всички работят безотказно.
там са описани доста малко телефони официално поддържани,