Навигация?
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Golden Boy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540 d, Е 93 320 d
Навигация?
Дали някой има опит с навигацията в България?
С колата ми дадоха диск с цяла Европа-но без Гърция и България, май и Румъния я няма.В Камор казаха , че още не предлагали, трябвало да им пратят от Германия, ма кога никой не знаел.Аз не мога да разбера, как продават екстра за 5000 хил лева примерно и ти не можеш да я ползваш.А иначе диск струва около 600 лв баси, а тея в Германия ми го подариха.
Иначе е супер нещо -в Германия и Италия направо се родих - 2 км преди отклонение или където трябва да смениш магистралите почва да ти говори и де ти показва на дисплея.Или примерно на пристанището в Анкона само въведох улицата и то ме заведе до там без да се чудя да, гледам,да питам.Представям си с Professional колко по яко ще е.
Та мисълта ми е, има ли някакви дискове ,които мога да си купя, за да ползвам и в България.Някой път като пътувам по клиенти и бая време губя да ги търся
С колата ми дадоха диск с цяла Европа-но без Гърция и България, май и Румъния я няма.В Камор казаха , че още не предлагали, трябвало да им пратят от Германия, ма кога никой не знаел.Аз не мога да разбера, как продават екстра за 5000 хил лева примерно и ти не можеш да я ползваш.А иначе диск струва около 600 лв баси, а тея в Германия ми го подариха.
Иначе е супер нещо -в Германия и Италия направо се родих - 2 км преди отклонение или където трябва да смениш магистралите почва да ти говори и де ти показва на дисплея.Или примерно на пристанището в Анкона само въведох улицата и то ме заведе до там без да се чудя да, гледам,да питам.Представям си с Professional колко по яко ще е.
Та мисълта ми е, има ли някакви дискове ,които мога да си купя, за да ползвам и в България.Някой път като пътувам по клиенти и бая време губя да ги търся
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Ами за бг няма , за съжаление
А с профешънъл нави-то показваше в франция до кой хотел се намирам, снимка на стаите и апартаментите , цени и дали има свободни ..... има опция за разходка из най големите забележителности в париж (примерно) и какви ли още не глезотийки

А с профешънъл нави-то показваше в франция до кой хотел се намирам, снимка на стаите и апартаментите , цени и дали има свободни ..... има опция за разходка из най големите забележителности в париж (примерно) и какви ли още не глезотийки

Re
За БГ има диск, но се чете от HIGH навигация, която е МКIV DVD. Вашите са Professional и имам за вас DVD 2007 за Европа без БГ и Румъния. Гърция я има и работи, също от комшиите има Словения.
ЛС за въпроси.
ЛС за въпроси.
- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
Re: Re
Mbimmer написа:За БГ има диск, но се чете от HIGH навигация, която е МКIV DVD.
Това не го разбрах може ли да уточниш каква е тази навигация HIGH. От другата седмица и аз съм с кола с навигация и ми се иска да има и БГ.

- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Ем в а8цата ни подариха навигация на българия но била само за ауди..
Направили я някакви хакери и само за ауди ставало...така ми казаха поне
Направили я някакви хакери и само за ауди ставало...така ми казаха поне

Re: Re
jivko81 написа:Mbimmer написа:За БГ има диск, но се чете от HIGH навигация, която е МКIV DVD.
Това не го разбрах може ли да уточниш каква е тази навигация HIGH. От другата седмица и аз съм с кола с навигация и ми се иска да има и БГ.
HIGH e ДВД нави-то на Х5, 3,5,7 серия до 2003-2005 в зависимост от модела. На новите е60, е87, е90 и нагоре е Professional DVD или Business DVD с един и същи диск.
които иска може да си свали новата европеиска карта 2008-1 црез тоиа сервер http://tpb.tracker.thepiratebay.org/announce. Работи на 6 и спестиаваш 160€. 

- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
а този дали става за Бизнес(busines)slonco написа:по тоцно тук http://thepiratebay.org/tor/3941906/BMW ... peed_Camer
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series