Резервна гума или спрей за гуми?
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Колеги купих други гуми, които не са RUNFLAT. Сега въпросът е "какво праим ако се спука гума".
Някакви препоръки за тези спрейове, които запълват дупката при спукана гума? Вършат ли работа? И не трябва ли да напомпя гумата после... Т.е. трябва и някакво компресорче да имам или да помпя като гламав...
Относно резервна гума - поради липса на багажник отпада вариантът с "класическа" резервна гума...
Някакви идеи и опит?
Някакви препоръки за тези спрейове, които запълват дупката при спукана гума? Вършат ли работа? И не трябва ли да напомпя гумата после... Т.е. трябва и някакво компресорче да имам или да помпя като гламав...
Относно резервна гума - поради липса на багажник отпада вариантът с "класическа" резервна гума...
Някакви идеи и опит?
Златна карта в СБА (100 кинта на година).
При нас гуми рядко се пукат, те се цепят. Нищо няма да ти помогне в такъв случай. Тия неща дето си изредил са за малки дупчици...
А, с картата на СБА, звънкаш, идват и те дигат
Аз предпочитам да седя на топло в колата зимата и да чакам пътна помощ, от колкото да се опитвам да лепя с някакви измишльотини разцепена гума, примерно (чукам на бюрото)
По мое мнение, НЯМА по добър резервен план от това. Огромни благодарсности на Газззар-а, че ме светна на това, макър че той още не си е купил
Членството в СБА - „Сребърна карта” Ви осигурява срещу 35 лева за 12 месеца:
Безплатна пътна помощ в цялата страна с неограничен брой повиквания.
Безплатен ремонт на пътя до 30 минути.
Безплатно еднократно подаване на ток (при повреден акумулатор)
Еднократен периодичен технически преглед с 20% отстъпка.
Неограничен брой автосервизни услуги с 10% отстъпка (без бояджийски и тенекиджийски)
Безплатна информация за пътища, сервизи, бензиностанции и др.
5% намаление на гуми и аксесоари в центровете на РАДИАЛ ООД.
Членството в СБА- „Златна карта” Ви осигурява срещу 99 лева за 12 месеца:
Всички услуги и отстъпки на „СРЕБЪРНА КАРТА”
Неограничен брой ползвания на Пътна помощ до специализиран сервиз или местодомуването Ви.
Допълнителни услуги от СБА.
Безплатна пътна помощ до 130 Евро във всички европейски страни.
Услугите на Пътна помощ се получават след уведомяване в централния диспечерски център на тел. 02/91146 или 9803308, от мобилен: 146 за всички оператори.
Можете да се присъедините към нас във всяка структура на СБА в страната. За повече информация тел. 02/ 9357935 или 9803308.
При нас гуми рядко се пукат, те се цепят. Нищо няма да ти помогне в такъв случай. Тия неща дето си изредил са за малки дупчици...
А, с картата на СБА, звънкаш, идват и те дигат

По мое мнение, НЯМА по добър резервен план от това. Огромни благодарсности на Газззар-а, че ме светна на това, макър че той още не си е купил

Членството в СБА - „Сребърна карта” Ви осигурява срещу 35 лева за 12 месеца:
Безплатна пътна помощ в цялата страна с неограничен брой повиквания.
Безплатен ремонт на пътя до 30 минути.
Безплатно еднократно подаване на ток (при повреден акумулатор)
Еднократен периодичен технически преглед с 20% отстъпка.
Неограничен брой автосервизни услуги с 10% отстъпка (без бояджийски и тенекиджийски)
Безплатна информация за пътища, сервизи, бензиностанции и др.
5% намаление на гуми и аксесоари в центровете на РАДИАЛ ООД.
Членството в СБА- „Златна карта” Ви осигурява срещу 99 лева за 12 месеца:
Всички услуги и отстъпки на „СРЕБЪРНА КАРТА”
Неограничен брой ползвания на Пътна помощ до специализиран сервиз или местодомуването Ви.
Допълнителни услуги от СБА.
Безплатна пътна помощ до 130 Евро във всички европейски страни.
Услугите на Пътна помощ се получават след уведомяване в централния диспечерски център на тел. 02/91146 или 9803308, от мобилен: 146 за всички оператори.
Можете да се присъедините към нас във всяка структура на СБА в страната. За повече информация тел. 02/ 9357935 или 9803308.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
To и зависи към коя ЗК си... примерно "Булстрад" имат договор с Interamerican Asisstance и ако колата ти е по-нова (т.е. 7г. или по-малко) освен при ПТП, можеш да ги викаш и при технически повреди или дори спукана гума... и за това не плащаш, върви ти към каското (трябва да е пълно Бонус Каско) 

Mollov написа:To и зависи към коя ЗК си... примерно "Булстрад" имат договор с Interamerican Asisstance и ако колата ти е по-нова (т.е. 7г. или по-малко) освен при ПТП, можеш да ги викаш и при технически повреди или дори спукана гума... и за това не плащаш, върви ти към каското (трябва да е пълно Бонус Каско)
Мда, тия дето най-много ги крадат, най-големи бонуси дават

- PERO78
- Потребител
-
- Кара: x6
- Детайли за колата: 2010г.
absix написа:Mollov написа:To и зависи към коя ЗК си... примерно "Булстрад" имат договор с Interamerican Asisstance и ако колата ти е по-нова (т.е. 7г. или по-малко) освен при ПТП, можеш да ги викаш и при технически повреди или дори спукана гума... и за това не плащаш, върви ти към каското (трябва да е пълно Бонус Каско)
Мда, тия дето най-много ги крадат, най-големи бонуси дават
И Армеец и Бул инс имат безплатна пътна помощ - може би и при тях много се краде

- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Веднъж ми се наложи да ползвам пътна помощ и си викам нека да е безплатната на булинс, обадих се 10-15 мин докато се свържа, дигна ми един господин, обяснявам каде съм и кво е станало, и ми отговориха, че днеска няма как да стане. Така, че .... незнам при кой се краде и при кой не /но съм чул и аз че се крадът предимно колите на булстрад/ ма дано не се налага, че всеки го мързи и всеки гледа да прави врътки. Според мен интерамерикан или СБА
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
А какъв е проблема да си си с RunFlat гуми и като ти се спука гума винаги можеш да караш още стотина километра с нея докато си намериш гумаджийница или да се прибереш вкъщи и да си легнеш...
Huku написа:А какъв е проблема да си си с RunFlat гуми и като ти се спука гума винаги можеш да караш още стотина километра с нея докато си намериш гумаджийница или да се прибереш вкъщи и да си легнеш...
absix написа:При нас гуми рядко се пукат, те се цепят.
Като сцепиш гумата няма значение дали си с РФ или не, пак не може да тръгнеш
- Huku
- ПотенЦял
-
add1cted написа:Huku написа:А какъв е проблема да си си с RunFlat гуми и като ти се спука гума винаги можеш да караш още стотина километра с нея докато си намериш гумаджийница или да се прибереш вкъщи и да си легнеш...absix написа:При нас гуми рядко се пукат, те се цепят.
Като сцепиш гумата няма значение дали си с РФ или не, пак не може да тръгнеш
А още някой не "написа" ли нещо и да го цитираш...
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
рънфлета трябва мнооого сериозно да го спукаш , направо да го одрежеш та да не можеш да караш. Ама не знам що ми се струва че по лесно се късат от другите гуми 

It`s party time !
- Huku
- ПотенЦял
-
Evelin Cotsev написа:рънфлета трябва мнооого сериозно да го спукаш , направо да го одрежеш та да не можеш да караш. Ама не знам що ми се струва че по лесно се късат от другите гуми
Ти късал ли си такива гуми и как?
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Huku написа:Evelin Cotsev написа:рънфлета трябва мнооого сериозно да го спукаш , направо да го одрежеш та да не можеш да караш. Ама не знам що ми се струва че по лесно се късат от другите гуми
Ти късал ли си такива гуми и как?
ами колега наи малката дупка и става цепка на гумата , де да знам може и да си внушавам , ама на пътя не оставаш което им е хубавото и досега карахме с рън флет на всички коли само , че вози по твърдо и няма много смисъл от него и за зимата ще слагаме нормални.
It`s party time !
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series