проблем с хидражликата Е 60

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

Потребител
Аватар

проблем с хидражликата Е 60

Мнение от Stefan Kirov » 06 Май 2008, 0:04

Здравеите колеги.Карам BMW 530d но от извесно време хидравликата ми сьздава проблеми.Когато сьм на место и вьртя волана бавно няма проблем но когато го завьртя рязко задьржа.Вече сьм ходил 20 пьти в сервиз на BMW Бургас но там не могат да открият проблема.Моля препорьчаите сервиз без значение кьде но да е качествен или ако някои знае нещо нека сподели.Предварително благодаря.
Последна промяна Stefan Kirov на 06 Май 2008, 22:03, променена общо 1 път
Stefan Kirov

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive

Мнение от vodkarulez » 06 Май 2008, 11:25

Отиди зад голямата Била в сервиз БМВ Power. Там търси Апи , той държи сервиза и разбира адски много от БМВ-та. Лично аз там си обслужвам колите и съм много доволен. Не съм сигурен дали днес работи , но би трябвало. Ако случайно се заговориш с момчето , кажи му че аз съм те пратил - Димо се казвам. Успех !!!

П.С. Колкото до официалния сервиз на БМВ в Бургас , за съжаление там има един единствен човек , който вдява от всичко по нашите коли. Но дали си го хванал на работа или пък просто не те е обслужвал той не се знае , божа работа.

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series