E 87 Да или Не?

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

320D
Аватар

Мнение от Hashishev » 13 Яну 2008, 0:06

Дизеляк ;) 100% или 118д или 120 д, а аудито 2.0 Д
Изображение
Продавам оригинални фарове, стопове и мигачи Е46

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 13 Яну 2008, 9:36

Съберете пари поне за 120д ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kickdown » 13 Яну 2008, 18:45

Hashishev написа:Дизеляк ;) 100% или 118д или 120 д, а аудито 2.0 Д

Еми Audi-то само ако е с DSG (S-Tronic) иначе BMW-то, че покрай старата кола ги намразих аудитата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Да зима едно 120d автомат и тва е :)

Потребител
Аватар

Мнение от nikcho » 18 Фев 2008, 14:54

Като цяло 1-чакта си е перфектна кола, за жалост не е за Българските пътища (то всъщност едва ли има кола пригодена де) твърдо си вози, друго което ми прави впечатление че скоростите трудно влизат. Иначе си е истински изтребител пък и повечето хора ти правят път щото си мислят че е жена е зад волата :P

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 18 Фев 2008, 16:35

Sharo написа:А 3-ката има един сериозен проблем ... .объркали са разположението на задвижващите колела

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lidiyailieva » 19 Фев 2008, 10:11

nikcho написа:Като цяло 1-чакта си е перфектна кола, за жалост не е за Българските пътища (то всъщност едва ли има кола пригодена де) твърдо си вози, друго което ми прави впечатление че скоростите трудно влизат. Иначе си е истински изтребител пък и повечето хора ти правят път щото си мислят че е жена е зад волата :P

Аз нямам проблем със скоростите...?!? По-скоро са... как да се изразя.. стегнати едни такива, твърдо влизат, но не и трудно.
Нямам голям опит с моята единица, карам я от скоро, а е и нова още. Сменали сме само крушка на малкия страничен мигач до сега. Харчи задоволително - 4 - 6 /100км. За моя изненада е и доста пъргавка.
Преди да я вземем се качвах на Opel Astra, Mercedes B и Audi A3 за сравнение ... единичката лично на мен ми пасна най-добре. :roll: За този клас автомобили, смятам, че единицата е по-добрия вариант.

Потребител
Аватар

Мнение от nikcho » 19 Фев 2008, 10:33

lidiyailieva написа:Харчи задоволително - 4 - 6 /100км. За моя изненада е и доста пъргавка.

Когато ти покаже разход 8.5+ тогава вече наистина ще знаеш колко е пъргава колата :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lidiyailieva » 19 Фев 2008, 11:30

nikcho написа:
lidiyailieva написа:Харчи задоволително - 4 - 6 /100км. За моя изненада е и доста пъргавка.

Когато ти покаже разход 8.5+ тогава вече наистина ще знаеш колко е пъргава колата :lol:

Е, и такива цифрички сме виждали, особено когато я докарвахме от Германия и доста я настъпвахме. Говорех за среден разход, приблизителен. ;)

младши ентусиаст

Мнение от OPASNO LUD » 19 Фев 2008, 21:22

Зависи за какво ти трябва А3 Спортбек е по-просторна кола(особено отзад и по-икономична(ако е на предно).Има и предимството на куатрото и ДСГто като опции.Бмвто е по динамично и в 140 и в 170коньовия сегмент,като при 140 версиите,моторът е доста по-добър,при 170 ките пак е по-добър,но с малко.Аудито води пък при бензина-новия им двигател 1,8тфси е по-евтин от малкото ТДИ,харчи 1кило повече,но е с динамиката на голямото ТДИ дето е с 10 бона по-скъпо.Въобще,при тая цена на хубавия дизел(БМВ и Ауди си пишат,че техническите данни са при висок цетан),си е за замисляне дали да се кара дизел

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 26 Фев 2008, 16:47

Ами първо съм аз самият изобщо не съм фен на дизела, но щом така е решил... До скоро и аз се опитвах да се надъхвам за 1ка особено за 3 вратата, но реших че няма какво да се заблуждавам - не ми харесва. Голф архитектура с пародиен БМВ дизайн и задно задвижване което е май единственото хубаво в нея. Цената и е абсурдно близо до тая на 3ката явно нашата марка я е взела много насериозно тая 1ва серия. А3 на мен много повече ми харесва като дизайн но пък имам стара вражда с Ауди и не вярвам с А3 да са изневерили на принципите си да правят ненадеждни коли. Между другото 1ва серия е класирана на едно от първите места по надеждност (японските марки са далеч назад) според изследване което четох наскоро. За Ауди не съм чел нищо подобно :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive

Мнение от vodkarulez » 03 Мар 2008, 12:16

съвсем малко оффтопик да вкарам , но мисля , че ще ви е интересно. През 2007 година бях решил да купувам 1-ца 120д.... ходих тествах карах , супер но определено ми се стори малка .... след това минах на 3-та серия 1 година дърта същия мотор ... мммм супер , по-просторна .. дазайна се доближава някакси по до бмв , младежка кола ама ... пак нещо не бях истински очарован .. мислих 1 месец и накрая се качих съвсем случайно в колата на един приятел иии познайте каква беше тя и какво се случи после .. Става въпрос за Е60 520i .. определено по стъпаната но това беше колата , която ме удовлетвори напълно... макар , че трябваше да снижа годините на колата с още 1 за да си е позволя , то сега съм истински щастлив... ако се чудите каква е тя ... имено Е60 520i 2004 вс. екстри . Всичко това го казах , защото понякога човек си мисли за едно , а в последствие съвсем друга се оказва реалноста. и като финал ще кажа , че до момента и 1 минутка не съм съжалявал.

Предишна

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series