xenon
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
включи ги на автоматичен режим ,а не принудително и ше се врътнат!
копчето : най-наляво! на положение "А"!
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
на този режим е, но не сьм сигурен дали трябва да се вьртят на място или като се движи колата????а не сьм ги пробвал на тьмно щото трябва да ходя на 30км там знам един тьмен пьт но нямам времеSKISA написа:включи ги на автоматичен режим ,а не принудително и ше се врътнат!
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
И на място ще го разбереш, но трябва да си включил скоростния лост на "D" ако е автоматик 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- SKISA
-
-
gazzzar написа:И на място ще го разбереш, но трябва да си включил скоростния лост на "D" ако е автоматик
мойте се въртят и на неутрална позиция на лоста.просто трябва да е на автоматичен режим,дето като стане тъмно да се включат сами...

- stoni
- младши ентусиаст
-
екстрата е в пакета , щом на екрана пище активираи фаровете за завой... и на самите фарове има стрелки зна4и го има,днеска си купих книшка за опьтването 4е беше на немски мойта дадох 28€ и нищо конкретно не пише,в БМВ ми казаха 4е трябва да се движи колата в сьбота ще се ходи до някое село

- SKISA
-
-
според мен нещо не е наред. не е задължително колата да се движи ,за да завият фаровете. поне мойта го прави на място.
а за упътване -трябваше в търсачката да напишеш упътване и щеше да си спестиш 28 евра...! поне аз така направих.
а за упътване -трябваше в търсачката да напишеш упътване и щеше да си спестиш 28 евра...! поне аз така направих.

- stoni
- младши ентусиаст
-
дадох пари но си намерих и занимание сега 4ета,не сам знаел например как се затварят прозорците от дистанционото, сега в сьбота ще правя опити по книжката , бая работи има дето не ги знам,а и още сьм надьханSKISA написа:според мен нещо не е наред. не е задължително колата да се движи ,за да завият фаровете. поне мойта го прави на място.

10 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series