Гуми "Рън Флет" или както там се пише

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 25 Яну 2008, 12:59

ETW_You_ написа:Датчиците са във вентилите + антена за изпращане на сигнал ;)

Хехе, тва пък откъде го измисли. Ако гумата изгуби налягане, нейния радиус на въртене се променя и по този начин се променя и скоростта на въртене и датчика улавя точно тази промяна и се активира.
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Гуми "Рън Флет" или както там се пише

Мнение от MaXimal » 26 Яну 2008, 8:11

Huku написа:

Хехе, тва пък откъде го измисли. Ако гумата изгуби налягане, нейния радиус на въртене се променя и по този начин се променя и скоростта на въртене и датчика улавя точно тази промяна и се активира.

Точно така ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5

Мнение от k4.BX-Ghost » 26 Яну 2008, 22:25

Mitkui написа:да ама пичове к'жо правите като се спука гума и нямаш резервна,ако питате мен ползвайте си RunFlat - по 100 лв. отгоре на гума ама си сигурен.Аз си купих NOKIAN -зимни много са добри и на добра цена

Е как няма резервна бе :)
на мойта и резервната и е рън флет

Това е въпрос на личен избор какви гуми ще си сложиш - както каза Росен Коларов след няколко години може и да станат по-доби
==============================
Сделано в СССР

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 27 Яну 2008, 1:47

Аз реших да рискувам и си зех Pirelli sottozero winter (не Runflat) а рънфлетките са в мазето и сега съм без резерва пък да видиме какво ше стане. Не ми се даваха 600 кинта отгоре за Runflat само за да мога да прилаза до някоя гумаджииница ако спукам гума и там да трябва да купувам нова гума щото тия май не се оправят пък и пирелките возат много меко...
Абе секи си знае...
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 27 Яну 2008, 12:37

Huku написа:Аз реших да рискувам и си зех Pirelli sottozero winter (не Runflat) а рънфлетките са в мазето и сега съм без резерва пък да видиме какво ше стане. Не ми се даваха 600 кинта отгоре за Runflat само за да мога да прилаза до някоя гумаджииница ако спукам гума и там да трябва да купувам нова гума щото тия май не се оправят пък и пирелките возат много меко...
Абе секи си знае...

те освен, че не се оправят и немогат да ги свалят от джантата половината гумаджийници...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от REMUS » 27 Яну 2008, 15:26

Huku написа:

Има и такива винтили, мисля при VW ги ползват, но са супер скъпи и на всяко спукване се сменят :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 27 Яну 2008, 15:45

REMUS написа:
Huku написа:

Има и такива винтили, мисля при VW ги ползват, но са супер скъпи и на всяко спукване се сменят :mhihi:

Пежо също ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lidiyailieva » 06 Фев 2008, 0:56

k4.BX-Ghost написа:
Mitkui написа:да ама пичове к'жо правите като се спука гума и нямаш резервна,ако питате мен ползвайте си RunFlat - по 100 лв. отгоре на гума ама си сигурен.Аз си купих NOKIAN -зимни много са добри и на добра цена

Е как няма резервна бе :)
на мойта и резервната и е рън флет

Това е въпрос на личен избор какви гуми ще си сложиш - както каза Росен Коларов след няколко години може и да станат по-доби

Моята кола примерно фабрично е без резервна гума. Ща не ща, с рънфлат съм. Не съм я карала с обикновена гума и не мога да кажа дали има разлика. Единствено цената ме притеснява, за 4 нови зимни гуми дадохме 1840 лева миналата седмица :shock: А идва и лятото...
Чух добри думи за момчетата, които работят в гумаджийницата на Маргел.

Предишна

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series