Автоматично заключване
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Автоматично заключване
Колата е 320i Е90 2007 г. , въпроса ми е някой знае ли как се настройва колата да се самозаключи като си излязъл вече и дали само се заключва без да се задейства алармата, защото пробвах разни варианти, но някой път се самозаключва след кокло 2 минути -някой път-не, а като се самозаключи не свети червената лампичка отдолу на огледалото, което според мене означава, че алармата не е задействана.
- Huku
- ПотенЦял
-
Автоматично заключване
slonco написа:нормално тиа се активира като се отдалециж от неиа след 10сек ако има опциата аксес контрол...
Нямам опцията "Комфортен достъп"
не съм мислил
Интересен въпрос,аз не съм пробвал моята,но би трябвало да е на борд компютъра на опцииката с ключето някъде.Днес ще потърся 

- Huku
- ПотенЦял
-
Автоматично заключване
Майче може да се самозаключва малко след като потеглиш и /или като отключиш с дистанционното , но не отваряш врата, което е тъпо щото мене ми трябва да се самозаключи ако случайно забравя да я заключа.
Re: Автоматично заключване
Huku написа:Майче може да се самозаключва малко след като потеглиш и /или като отключиш с дистанционното , но не отваряш врата, което е тъпо щото мене ми трябва да се самозаключи ако случайно забравя да я заключа.
Тая екстра я имат само тия с комфортен достъп.
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series