Ейнджъл айс на Е60-въпрос?

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Ейнджъл айс на Е60-въпрос?

Мнение от SKISA » 14 Дек 2007, 12:51

знае ли някой дали има проблем да се сложат по-силни крушки на габаритите на Е60 на ринговете!? искам да светят по-силно ,защото срещам нови Х-5ци ,които си карат на габарити през деня ,но се виждат от доста далече и си мисля ,че мога и аз така да ги докарам нещата...! има ли някаква опасност да прецакам нещо по ел.инсталацията ,тия крушки само ринговете ли осветяват или и страничните жълти "мигли" или миглите са на светодиоди!?
ако имате наблюдения споделете моля! и евентуално от къде да си купя читави такива крушки с по-силно светене?
в ръководството пише,че е 5вата.....ако шибна 10вата ко ше стане!?!?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 14 Дек 2007, 13:22

пусни лс на gazzara той си смени неговите на е90ката и светят доста добре ... в арт подфорума може да видиш снимки
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 14 Дек 2007, 14:51

Има ли сми? Толкова силни нещо се разминават като идея, бая се blur-ват и светлината се разсейва и встрани и става малко... как да кажа.... "разтичат" се.... то хубаво през деня да се виждат, ма при слънчев ден пак ще се позагубят ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от REMUS » 28 Дек 2007, 11:32

Тези на Х5, които светят по-силно не са габарити а дневни светлини ;) габаритите светят по-слабо, а кото включиш дневните светлини ринговете стават по-ярки ;) интересно ми е как постигат това :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 29 Дек 2007, 12:43

REMUS написа:Тези на Х5, които светят по-силно не са габарити а дневни светлини ;) габаритите светят по-слабо, а кото включиш дневните светлини ринговете стават по-ярки ;) интересно ми е как постигат това :roll:

Точно казано, това са дневни светлини които ги имат и доста други марки автомобили - само, че куките се дразнят понеже отзад не свети нищо - тоест само дневните светлини си светат и това е то а при нас трябвало да свети и от зад :mhihi: . Габарита си е габарит и мисля, че можеш да сложиш по-силни крушки без проблем, но ефекта на дневните светлини едва ли ще го постигнеш :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 29 Дек 2007, 13:11

И дневните светлини, и габаритите светят отпред и отзад ;)

Единственото което не свети при дневните светлини е таблото(тоест не свети както като е примерно при пуснати фарове)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 29 Дек 2007, 14:52

MaXimal написа:И дневните светлини, и габаритите светят отпред и отзад ;)

Единственото което не свети при дневните светлини е таблото(тоест не свети както като е примерно при пуснати фарове)

Това при каква кола? .... при А8 новата и при Ку7 не светят отзад, при Х5 също :!: - при габаритите светят, но не и при дневните светлини :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 29 Дек 2007, 19:09

Това е при Е93то от колите ни само то има дневни светлини, аз съм си направил постоянно да ми светят късите на моята кола.
Изображение

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 30 Дек 2007, 9:40

MaXimal написа:Това е при Е93то от колите ни само то има дневни светлини, аз съм си направил постоянно да ми светят късите на моята кола.

така наречените "tageslicht" или "daylight".

на ринговете можеш да смениш лампичките. пиши ЛС на гъзззара

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 30 Дек 2007, 11:05

Вече почти всички модели са с такива angel eyes -> http://www.youtube.com/watch?v=sqrjlyyHIao
Изображение

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series