e90 фарове
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
e90 фарове
Вчера, докато си гледах колата отпред при пуснати фарове забелязах нещо много странно за мен поне - единият фар (левият) свети по-силно от другият (десният). Това нормално ли е? При всички коли ли е така? 

По принцип десния трябва да свети леко по силно от левия - за да не заслепяваш насрещните коли. Другия вариант е да не са ти регулирани фаровете, но тъй като твоята кола е нова, варианта отпада. Сигурен ли си, че не си искал да кажеш че десния е по-силен? Но с твоя ксенон, това би трябвало трудно да се забележи.
BMW 5-series POWER!
- vesko06
- старши ентусиаст
-
Metallium написа:По принцип десния трябва да свети леко по силно от левия - за да не заслепяваш насрещните коли. Другия вариант е да не са ти регулирани фаровете, но тъй като твоята кола е нова, варианта отпада. Сигурен ли си, че не си искал да кажеш че десния е по-силен? Но с твоя ксенон, това би трябвало трудно да се забележи.
какво общо има забелязването с ксенона?Нещо не разбрах? даам, сигурен съм, че е така.
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Ти го гледаш отпред застанал нали и ти седи левия...демек десния..до колкото знам десните фарове за по високо винаги за да осветяват табелките които ти седят на пътя от дясно 

http://www.osram.com/appscom/press/upload_pic/284.jpg
Ето за това става въпрос. Десният фар винаги свети малко по-нагоре и настрани.
Ето за това става въпрос. Десният фар винаги свети малко по-нагоре и настрани.
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- vesko06
- старши ентусиаст
-
мерси много
а имам още един въпрос, който не е свързан с фаровете. Искам да попитам на лизингова кола какво може, така да се каже тунингова? Може ли да се слага чип,спойлери и тем подобни, може ли да се смени кит-а на фаровете, в смисъл ринговете да не светят в жълто?Може ли да сложа спойлер на багажника? А чип? Защото имам едни идеи за Коледа, и съм си събрал парички 

vesko06 написа:мерси многоа имам още един въпрос, който не е свързан с фаровете. Искам да попитам на лизингова кола какво може, така да се каже тунингова? Може ли да се слага чип,спойлери и тем подобни, може ли да се смени кит-а на фаровете, в смисъл ринговете да не светят в жълто?Може ли да сложа спойлер на багажника? А чип? Защото имам едни идеи за Коледа, и съм си събрал парички
Пич, нали ти казах - всичко що е ac-schnitzer може да слагаш без проблеми за гаранцията.
11 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series