Два въпроса

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 13 Окт 2007, 1:07

rosen.kolarov написа:Sharo в Е60-ката няма такваз екстра Хед-а е закован на едно място
и не се нагласява, явно се осъзнали грешката и са я фикснали в
новите версии.

даа , при Е70 се движи накъдето пожелаеш и също мое се отдалечава и приближава ;)

Лека
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 13 Окт 2007, 21:13

Мерси отново :bchug: и имам един (мисля) последен въпрос - екстрата с копчетата на тавана за примерно гараж могат ли да ги направят някъде да работят ако им дам дистанционното, което ползвам за моя гараж?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 13 Окт 2007, 21:22

add1cted написа:Мерси отново :bchug: и имам един (мисля) последен въпрос - екстрата с копчетата на тавана за примерно гараж могат ли да ги направят някъде да работят ако им дам дистанционното, което ползвам за моя гараж?

може... във всеки дилър ...

а и по печените алармаджии го правят също
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 14 Окт 2007, 2:37

Мерси :ok: :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 14 Окт 2007, 12:24

Sharo написа:
add1cted написа:Мерси отново :bchug: и имам един (мисля) последен въпрос - екстрата с копчетата на тавана за примерно гараж могат ли да ги направят някъде да работят ако им дам дистанционното, което ползвам за моя гараж?

може... във всеки дилър ...

а и по печените алармаджии го правят също

Някой пробвал ли го е ,дали наистина става ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 14 Окт 2007, 12:59

а колега все пак към какво си се запътил !? ... че неможах да видя нещо 8)
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 14 Окт 2007, 13:45

Да, пробвано е става...поне на Е-класа '05 става ;)

Моята няма такива есктри...то списъка с глезотии е толкова дълъг, че ако набухаш всичко и може да чукнеш ебаси цифрата.
BMW 5-series POWER!

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 14 Окт 2007, 13:59

Sharo написа:а колега все пак към какво си се запътил !? ... че неможах да видя нещо 8)

e70 3.0sd 8)

Metallium написа:Моята няма такива есктри...то списъка с глезотии е толкова дълъг, че ако набухаш всичко и може да чукнеш ебаси цифрата.

Така е затова и питам за нещата за които се чудя дали имат смисъл

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 14 Окт 2007, 14:09

add1cted написа:
Sharo написа:а колега все пак към какво си се запътил !? ... че неможах да видя нещо 8)

e70 3.0sd 8)

Metallium написа:Моята няма такива есктри...то списъка с глезотии е толкова дълъг, че ако набухаш всичко и може да чукнеш ебаси цифрата.

мдам с наща чукхаме 168хил... хехе ... като забравихме перфорираната кожа и са "малко" съжаляваме ...

айде като дойде ще видим разликата с обикновения 3.0d
хехе

а за екстрите ако искаш земи листа на екото и аз ще ти покажа кво имам и кое няма смисъл според мене ... ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 14 Окт 2007, 14:17

Sharo написа:
add1cted написа:

e70 3.0sd 8)

мдам с наща чукхаме 168хил... хехе ... като забравихме перфорираната кожа и са "малко" съжаляваме ...

хехе

а за екстрите ако искаш земи листа на екото и аз ще ти покажа кво имам и кое няма смисъл според мене ... ;)

Тая перфорирана кожа е много готина лятото обаче цветовете са :confused: :confused: . Един приятел има на S-ката и лятото направо умирам от кеф ама това сиво и черно не ми харесват :mhihi: дай ще се видим да пием по бира и да обсъдим това онова, че гледам че имаш е70 ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 14 Окт 2007, 14:20

add1cted написа:
Sharo написа:
add1cted написа:

e70 3.0sd 8)

хехе

Тая перфорирана кожа е много готина лятото обаче цветовете са :confused: :confused: . Един приятел има на S-ката и лятото направо умирам от кеф ама това сиво и черно не ми харесват :mhihi: дай ще се видим да пием по бира и да обсъдим това онова, че гледам че имаш е70 ;)

няма проблеми .. в четвъртък на еко ако искаш ... аз ще потърся ценовата листа с тва, което има в джипката

а за кожата мисля, че е добре да го прежалиш цвета.. сега на джипката не сме с перфорирана на е60ката е перфорирана ... още първата седмица разбрах колко си е готина тая перфорираната кожа

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от interlagos » 15 Окт 2007, 11:28

хедьпа аз ли4но го пускам да гледат саирджиите а ина4е от блутута по голям кеф няма
Изображение

Предишна

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series