Торбичка за Бутилка Масло
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
- Huku
- ПотенЦял
-
Начи на мене като ми светна за пръв път лампата за маслото се стреснах. После питанката на компютъра изчезна, направих CHECK и видях че не е толкова зле положението с нивото на маслото и така на интервали за да не стане беля, докато се наканих да долея(след около месец-можех и до Мюнхен да отида). А доливането се състоеше в това да отида в сервиза-ауторизиран! (без предварително уговорен час) , да дам ключа, пича го пъхна в тяхното устройство свързано с компютър (долу на снимката се вижда какво представлява ако някой не знае), да се погъбаркам с персонала 10-15 минути и да си я взема готова с 1,5л долято масло.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Да ти кажа честно, спад в маслото с 1.5л е под границата, която трябва да следиш т.е. под "минимума"... на твое място повече подобни "опити" не бих правил...
- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Здравейте,една торбичка от 8лв. какво дискусия отвори
.Всички знаем колко е голяма България и колко трябва да се обикаля,за да ни изгори колата 1л.масло и да отиде до минимума и тогава да ровим в 8 левовата торбичка.
Сега да Ви кажа моето мнение:Всички тук във форума сме БМВ маняци,неможе да не те е грижа за двигателя,да не отвориш поне един път капака и преди голямо пътуване да не провериш нивата под него.Сигурен съм,че всички си познават колите и знаят много добре колко масло харчат на еди колкоси километра.Мисля,че се досещате закакво говоря.Иначе едно време в багажника на москвича си имах винаги едно литарче масло,но сега сме в 21век колеги немога да си представя,че от София до Варна и обратно ще бъркаме в торбичката,примерно
Иначе аз лично я намирам много добре,но бих си държал презервативите вътре,а жените примерно .... вибратор 

Сега да Ви кажа моето мнение:Всички тук във форума сме БМВ маняци,неможе да не те е грижа за двигателя,да не отвориш поне един път капака и преди голямо пътуване да не провериш нивата под него.Сигурен съм,че всички си познават колите и знаят много добре колко масло харчат на еди колкоси километра.Мисля,че се досещате закакво говоря.Иначе едно време в багажника на москвича си имах винаги едно литарче масло,но сега сме в 21век колеги немога да си представя,че от София до Варна и обратно ще бъркаме в торбичката,примерно

Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
- Huku
- ПотенЦял
-
С известен риск да стане пак малко майтап, аз бих си поръчал една торбичка дето да можеш да си се изпишкаш в нея докато караш ако си пил некви бири преди тва примерно, ама не го знам номенклатурния номер.
- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Huku много грубо,а и помисли си като пикаеш в торбичката с емблемата и мине някой голфаджия,дали няма да иска да пикне и той вътре.Грозна картина ще се получи
.Аз си го представям съвсем по друг начин.Готина мацка с минижуп на предната седалка,взимаш торбичката и изваждаш презерватива
.Това с пикането забрави за мен не е хубава идея.

Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Винаги трябва да има подръчни материали, недай си Боже нещо стане
Торбичката е доста удобна, а и за 8лв....

Торбичката е доста удобна, а и за 8лв....

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series