Колеги , имам нужда от помощта ви !

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 13 Ное 2008, 21:53

S_GonzaLes написа:Ники, ти поне си голям философ и отбираш от всичко, я ми обясни по немски ли е като си зех колата от Камор една от щетите ми да беше забравена и а друга недовършена ?? За такива провинения в Германия сигорно уволняват, ма тука ми отговориха еми ще трябва да оставите колата някой ден да я довършиме. Държаха ми колата 2 седмици боя на 3 детайла и добре че ме вместиха в графика с 2 месеца предварително записване на час, така че съм на 100% съгласен с колегата не е задължително Камор да са най-добрите бояджии и тенекиджии.

Просто бях доволен. Ако и мене ме прецакат така следващия път друго ще говоря...
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive

Мнение от vodkarulez » 13 Ное 2008, 21:56

На светлинни години от немците сме. Само колите са немски и до там. Когато ми докарат екипа от немския ауторизиран сервиз в БГ , да обслужва нашите коли , тогава няма да се замисля за друг сервиз без значение за какво ми трябва специализирана намеса. Истината е че скъпото в България не винаги е хубаво. Също така и на известното и авторитетното в България не винаги можеш да се довериш. Лично за мен има много по-кадърни фенове на бмв-тата , които освен че ги чуват по-добре а и ги обичат повече - става въпрос за истински БМВ ентусиасти.

В случая не мисля , че отдела за пребоядисване/изправяне/китосване в Камор Ауто са по-добрия избор от човек , който цял живот си вади хляба от полагането на бои върху автомобилите.

absix e много прав за чакането по тези сервизи. Това е и причината утре да си заведа щетата по експертна оценка. Колкото и да е малка тя , имам достатъчно проблеми на главата си , че да се мъкна и с тази грозна гледка причинена от 2-ри и 3-ти лица на автомобила ми.

Ти си преференциален клиент на Камор Ауто , все пак си си купил автомобила от там и отношенията между теб и тях , съответно клиента и продавача и за в бъдеще ще бъдат такива. Тъй като аз съм от простосмъртните , ще се наложи да си търся майстора някъде другаде.
Специалист-Икономист

Предишна

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series