Помагайте-Навигация Е60
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
datcho написа:Имам за всички модели - подфорум ПРОДАВА :)
Много интересно, я кажи ТОЧНО какво предлагаш за 220 лева

Последна промяна absix на 24 Окт 2008, 22:52, променена общо 1 път
- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
- Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake
SKISA написа:а бе ,денисе имаш си навигация-просто в бг не работи! диска се слага в сидито и не всеки диск тръгва ,но тва не значи че нямаш или па да търсиш в багажника.
ако излезеш навънка-премерно в гърция-слагаш диска в сидито,той си намира навито и спътниците и си готов! махаш диска и си пускаш музика! след време като се върнеш пак ше почне да ти излиза съобщението ма кво те грее....
роската има професионалната нави ,ма казва ,че не енещо особено и не е повече много екстра от нормалната. така че не се занимавай с глупости да я сменяш! мен си ме заведе в гърция до където и зададох без проблеми и е само със стрелки ,ма поне бързо и лесно се ориентираш докато караш....
Мерси колега! Аз отдавна се отказах да я сменям! Но скоро пробвах диск с карта за БГ от Е39 и не искаше да го прочете!

- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
absix написа:datcho написа:Имам за всички модели - подфорум ПРОДАВА :)
Да, и на мен ми е интересно...
- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
- Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake
emo_pld написа:absix написа:datcho написа:Имам за всички модели - подфорум ПРОДАВА :)
Да, и на мен ми е интересно...
Ще дадеш ли линк да видим с колегите?

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Продава навигация Като гледам, то дет оригиналните нави дет ги има по тракерите, България я няма, едва ли тази ще има кой знае колко повече градове+пътища... Ма колегата да каже какво предлага 

- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Но скоро пробвах диск с карта за БГ от Е39 и не искаше да го прочете!
[/quote]
За Е39 диска ,който е за навито е направо перфектен.Става въпрос за София,има и най - забутаните улички.
Естествено на Е60-ката не стана но се надявам версиите за 2009 да имат и за наште колици .

За Е39 диска ,който е за навито е направо перфектен.Става въпрос за София,има и най - забутаните улички.
Естествено на Е60-ката не стана но се надявам версиите за 2009 да имат и за наште колици .
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series