E90 Premium selection от Бова моторс
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
E90 Premium selection от Бова моторс
Здравейте момчета!
Загледах се в 2-3 обяви пуснати от Бова моторс за Е90, колите са на по 1 година с 1 година гаранция. Можете ли да ми кажете автоматичната кутия на 320i читава ли е? Или по-добре да търся с ръчна? Продават и 2бр 320d с ръчни на същата цена като бензинката, но не съм голям фен на дизела. И...има опция за удължаване на гаранцията с 3 години през застрахователя, наясно ли сте с услугата и дали ако нещо се прецака по колата ще го сменят за тяхна сметка? Колата мисля да я купя на лизинг...ако реша да е BMW.
Предварително благодаря на отзовалите се!
Загледах се в 2-3 обяви пуснати от Бова моторс за Е90, колите са на по 1 година с 1 година гаранция. Можете ли да ми кажете автоматичната кутия на 320i читава ли е? Или по-добре да търся с ръчна? Продават и 2бр 320d с ръчни на същата цена като бензинката, но не съм голям фен на дизела. И...има опция за удължаване на гаранцията с 3 години през застрахователя, наясно ли сте с услугата и дали ако нещо се прецака по колата ще го сменят за тяхна сметка? Колата мисля да я купя на лизинг...ако реша да е BMW.
Предварително благодаря на отзовалите се!

Ако ще купуваш 320и по добре да е производство след септември 2007 - от тогава са с 170к.с. и поне по данни на производителя доста по икономични,а ако е по ранна май е по добре да е 320д.Също така можеш да погледнеш и за 318и след септември 2007 /аз съм с такава/ и да я сравниш със 320и до тази дата.Разликата в мощноста е 7 к.с но пък за сметка на това 318-ката е доста по икономик/ако това те вълнува/ и има ауто старт-стоп функция.Няма да сгрешиш ако си купиш БМВ,успех в избора.
318ките са с по-малко екстри, иначе са с добри цени. Повече от 50000лв не мисля да давам, а до тази цена са със стария двигател. Ако с новият двигател са по-икономични с 1/100 е все тая.
Като динамика има ли осезаема разлика между 320i 150 и 320i 170.
Гледам че на някои обяви са писали, че автоматика е 6-степенен, а на други не са пояснили. Един и същ ли е автоматика?
Като динамика има ли осезаема разлика между 320i 150 и 320i 170.
Гледам че на някои обяви са писали, че автоматика е 6-степенен, а на други не са пояснили. Един и същ ли е автоматика?
- RuM6n
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0sd
- Мечтае да кара: по често
Значи аз щях да купувам кола Премиум селекшън от Бова карс миналия месец,но ме спря това,че начисляват 20% ДДС върху цената.Аз щях да вземам от германско представителство на БМВ чрез Бова Карс и за кола Пр.Селекшън с гаранция 1 година при цена в Германия 22- 23000 евро колата ставаше 57-58 000лв до България.Иначе са много коректни в Бова Карс и има доста голям избор на употребявани автомобили.
- RuM6n
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0sd
- Мечтае да кара: по често
За тези коли които вече са в България да ,но ти можеш да си избереш коли които не са на територията на България, например от Германия Премиум селекшън.
Аз също си купих Премиум селекшън от Бова засега нямам проблеми само ми се наложи на 12000 км да долея 1л. масло, но това май е нормално. Цените не са много високи. Вярно ,че 318 бензин преди септември са 129 к.с. и са малко по мудни от тези след септември, но пък не са толкова форсирани и ще издържат по дълго.
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
пичове , продавам чудесна тройка с всички екстри 2005 година купена от Германия premium selection ... 04.2008 година ... давам е на много по-добра цена от тези на Бова .. не мога да ви разбера понякога... колата е в подписа ми !!!
Специалист-Икономист
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Е то нали знаеш, приказката за хубаво и евтино, да ама по отделно, та и твоя случай е същия, "искам нова кола ма неам пари", като не искаш кола 2005 сабери още 15-20к и си купи 12/07 

- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Ти въобще знаеш ли какво искаш ?
Успех с покупките. Дано не те преметнат с гаранциите , че освен куца кола ще бъде и без гаранциии за 10-15к отгоре.
Успех с покупките. Дано не те преметнат с гаранциите , че освен куца кола ще бъде и без гаранциии за 10-15к отгоре.
Специалист-Икономист
14 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series