Относно Е90
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Относно Е90
Здравйте, от днес съм потребител в този форум, фен съм на Ауди, но в крайна сметка логиката си каза думата и реших да се сдобия с Е90 320d, но имам един много важен въпрос, за който искам да ми помогнете. Може ли някой от собствениците на тази кола да ми каже дали ще мога да побера инвалидна количка с размери 90x70x35 см в багажника. Другия ми въпрос е мога ли да пускам ДВД филми ако имам навигация ?
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Здравей ,
първо честито за колата , наистина много добър автомобил си си избрал. Относно двд-то в колата до колкото съм запознат ,а и от личен опит , такава функция не съществува или поне аз незнам как функционира. По първия ти въпрос , ще се наложи да пробваш , като лично за мен това е най-добрия и смислен отговор , респективно решение. Ако някой колега има точни физически размери на вътрешното пространство на багажника , нека ги сподели.
И на последно място , но не по важност , Добре дошъл сред нас
първо честито за колата , наистина много добър автомобил си си избрал. Относно двд-то в колата до колкото съм запознат ,а и от личен опит , такава функция не съществува или поне аз незнам как функционира. По първия ти въпрос , ще се наложи да пробваш , като лично за мен това е най-добрия и смислен отговор , респективно решение. Ако някой колега има точни физически размери на вътрешното пространство на багажника , нека ги сподели.
И на последно място , но не по важност , Добре дошъл сред нас

- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Ясно
Надявам се някой по-компетентен колега да поеме инициативата и да сподели нужната за теб информация. По-принцип багажника не е малък , но в никакъв случай не може да се причисли към големите , средна работа с две думи. Преди Е90 , карах 5-ца Е60 и смея да твърдя , че багажника си и беше значително по-голям и при тези обстоятелства нямаше сега да се чудим , но ....

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Стига обръщахте сичко на спам де....
Колега ilhano, утре ако съм на работа с колата ще премеря точни габарити на багажника и ще ги постна през деня, ако не очаквай отговора след 17:00 часа.
Колега ilhano, утре ако съм на работа с колата ще премеря точни габарити на багажника и ще ги постна през деня, ако не очаквай отговора след 17:00 часа.
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Слизам да меря...
98см - дълбок
92см - широк
37см - висок - при положение, че имам леген за покупки.
98см - дълбок
92см - широк
37см - висок - при положение, че имам леген за покупки.
12 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series