Въпрос относно странно съобщение. BMW E60 535D
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос относно странно съобщение. BMW E60 535D
Привет на всички,
Някой може ли да помогне, че не успях да намеря нищо по въпроса. На борд компютъра (между километража и оборотомера) при запалване ми излиза съобщение "limit"! След като тръгна ми показва знак "?"... Някой може ли да ми каже за какво става въпрос?
Благодаря Ви предварително.
Някой може ли да помогне, че не успях да намеря нищо по въпроса. На борд компютъра (между километража и оборотомера) при запалване ми излиза съобщение "limit"! След като тръгна ми показва знак "?"... Някой може ли да ми каже за какво става въпрос?
Благодаря Ви предварително.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
това маи е до колко км да ти ограничи колата , мисля че се правеше от лостчето за темпомата.
It`s party time !
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
влизащ в опцията на навигатора BORDINFO там пише лимит нагласяш си го на колкото искаш или го изклю4ваш ,тва е да не превишаваш определена скорост, мойта е на 132км на щото на 133км по4ват сним4ици и рецепти по пощата , като минеш зададената граница се вкл. ЛИМИТ и свети на таблото и после вьпросителната поне при мен е така
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
stoni написа:влизащ в опцията на навигатора BORDINFO там пише лимит нагласяш си го на колкото искаш или го изклю4ваш ,тва е да не превишаваш определена скорост, мойта е на 132км на щото на 133км по4ват сним4ици и рецепти по пощата , като минеш зададената граница се вкл. ЛИМИТ и свети на таблото и после вьпросителната поне при мен е така
точно това имах предвид , колегата ти разясни по подробно
It`s party time !
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
stoni написа:влизащ в опцията на навигатора BORDINFO там пише лимит нагласяш си го на колкото искаш или го изклю4ваш ,тва е да не превишаваш определена скорост, мойта е на 132км на щото на 133км по4ват сним4ици и рецепти по пощата , като минеш зададената граница се вкл. ЛИМИТ и свети на таблото и после вьпросителната поне при мен е така
абсолютно точно и вярно.Тия новите машинки вече се барват от бордкомпа по много от въпросите.Даже и масло,инспекций и т.н. се оправя оттам

ТДС - Турбо Див Селянин
- stoni
- младши ентусиаст
-
и тогава кво? и за кого да правят софтуер за Запорожец ли, тва е супер практи4но вси4ко на екрана прекьсва свещ пише"авария в мотора караи внимателно да не повредиш катализатора" веднага вклю. навигатора локализира наи влизкия БМВ сервиз и за 15 мин си готов , кво по хубаво от това или по стар Бг. оби4аи да носим по полвин багажник 4асти и инструменти ей 21 век сме хораgrnka написа:всеки ден трябва да правите курбан да не би Майкрософт да започне да прави операционни системи за вашите БМВ-та и тогава....

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
на мойта па вчера и излезе "clutch overheat" щото карах на задна бая време и явно се е напекъл съединителя. написа ми да спра и да изчакам малко,направих го и после си включи и сичко -точ! верно че понякога има доста дразнещи съобщения,но е по-добре да ти напише нещо и да не го строшиш ,отколкото да разбереш за проблема чрез звук от под колата...
- stoni
- младши ентусиаст
-
то4но така колега напьлно си правSKISA написа:на мойта па вчера и излезе "clutch overheat" щото карах на задна бая време и явно се е напекъл съединителя. написа ми да спра и да изчакам малко,направих го и после си включи и сичко -точ! верно че понякога има доста дразнещи съобщения,но е по-добре да ти напише нещо и да не го строшиш ,отколкото да разбереш за проблема чрез звук от под колата...

- MakMakoB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325ci много синя
Извинявам се за офф-а, ама колега предполагам това за ограничението става въпрос за магистралата... Ти забелязвал ли си къде има камери, че аз не мога да се сетя, пък ще е полезно това инфо.

- stoni
- младши ентусиаст
-
при нас камерите ги предупреждават с знаци нямаме много проблеми ,ама хиликоптерите снимат здравоMakMakoB написа:stoni написа:влизащ в опцията на навигатора BORDINFO там пише лимит нагласяш си го на колкото искаш или го изклю4ваш ,тва е да не превишаваш определена скорост, мойта е на 132км на щото на 133км по4ват сним4ици и рецепти по пощата , като минеш зададената граница се вкл. ЛИМИТ и свети на таблото и после вьпросителната поне при мен е така
Извинявам се за офф-а, ама колега предполагам това за ограничението става въпрос за магистралата... Ти забелязвал ли си къде има камери, че аз не мога да се сетя, пък ще е полезно това инфо.
13 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series