Въпрос относно странно съобщение. BMW E60 535D

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

Потребител
Аватар

Въпрос относно странно съобщение. BMW E60 535D

Мнение от axell » 17 Юни 2008, 17:41

Привет на всички,

Някой може ли да помогне, че не успях да намеря нищо по въпроса. На борд компютъра (между километража и оборотомера) при запалване ми излиза съобщение "limit"! След като тръгна ми показва знак "?"... Някой може ли да ми каже за какво става въпрос?

Благодаря Ви предварително.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 17 Юни 2008, 17:56

спирачните дискиве нови ли са нещо е свършило така мисла ама си немам понятие
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 17 Юни 2008, 18:34

това маи е до колко км да ти ограничи колата , мисля че се правеше от лостчето за темпомата.
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от stoni » 17 Юни 2008, 20:44

влизащ в опцията на навигатора BORDINFO там пише лимит нагласяш си го на колкото искаш или го изклю4ваш ,тва е да не превишаваш определена скорост, мойта е на 132км на щото на 133км по4ват сним4ици и рецепти по пощата , като минеш зададената граница се вкл. ЛИМИТ и свети на таблото и после вьпросителната поне при мен е така

Потребител
Аватар

Мнение от axell » 17 Юни 2008, 20:57

Еее... Много ти благодаря... Оправихме проблема :uups:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 17 Юни 2008, 22:21

stoni написа:влизащ в опцията на навигатора BORDINFO там пише лимит нагласяш си го на колкото искаш или го изклю4ваш ,тва е да не превишаваш определена скорост, мойта е на 132км на щото на 133км по4ват сним4ици и рецепти по пощата , като минеш зададената граница се вкл. ЛИМИТ и свети на таблото и после вьпросителната поне при мен е така

точно това имах предвид , колегата ти разясни по подробно
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 17 Юни 2008, 23:06

stoni написа:влизащ в опцията на навигатора BORDINFO там пише лимит нагласяш си го на колкото искаш или го изклю4ваш ,тва е да не превишаваш определена скорост, мойта е на 132км на щото на 133км по4ват сним4ици и рецепти по пощата , като минеш зададената граница се вкл. ЛИМИТ и свети на таблото и после вьпросителната поне при мен е така

абсолютно точно и вярно.Тия новите машинки вече се барват от бордкомпа по много от въпросите.Даже и масло,инспекций и т.н. се оправя оттам :D
ТДС - Турбо Див Селянин

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 17 Юни 2008, 23:30

всеки ден трябва да правите курбан да не би Майкрософт да започне да прави операционни системи за вашите БМВ-та и тогава.... :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от stoni » 18 Юни 2008, 0:09

grnka написа:всеки ден трябва да правите курбан да не би Майкрософт да започне да прави операционни системи за вашите БМВ-та и тогава.... :roll:
и тогава кво? и за кого да правят софтуер за Запорожец ли, тва е супер практи4но вси4ко на екрана прекьсва свещ пише"авария в мотора караи внимателно да не повредиш катализатора" веднага вклю. навигатора локализира наи влизкия БМВ сервиз и за 15 мин си готов , кво по хубаво от това или по стар Бг. оби4аи да носим по полвин багажник 4асти и инструменти ей 21 век сме хора :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 18 Юни 2008, 10:26

на мойта па вчера и излезе "clutch overheat" щото карах на задна бая време и явно се е напекъл съединителя. написа ми да спра и да изчакам малко,направих го и после си включи и сичко -точ! верно че понякога има доста дразнещи съобщения,но е по-добре да ти напише нещо и да не го строшиш ,отколкото да разбереш за проблема чрез звук от под колата...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от stoni » 18 Юни 2008, 21:06

SKISA написа:на мойта па вчера и излезе "clutch overheat" щото карах на задна бая време и явно се е напекъл съединителя. написа ми да спра и да изчакам малко,направих го и после си включи и сичко -точ! верно че понякога има доста дразнещи съобщения,но е по-добре да ти напише нещо и да не го строшиш ,отколкото да разбереш за проблема чрез звук от под колата...
то4но така колега напьлно си прав :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325ci много синя

Мнение от MakMakoB » 19 Юни 2008, 11:41

Извинявам се за офф-а, ама колега предполагам това за ограничението става въпрос за магистралата... Ти забелязвал ли си къде има камери, че аз не мога да се сетя, пък ще е полезно това инфо. :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от stoni » 19 Юни 2008, 19:51

MakMakoB написа:

Извинявам се за офф-а, ама колега предполагам това за ограничението става въпрос за магистралата... Ти забелязвал ли си къде има камери, че аз не мога да се сетя, пък ще е полезно това инфо. :D
при нас камерите ги предупреждават с знаци нямаме много проблеми ,ама хиликоптерите снимат здраво

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series