Покупка на 525 d 2005
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
при нас Мпакета за Е60 е около 1600евро в Бг. не мисля да е по скьпо, джанти и брони се сменят гледаи мотора да е колкото се може по малко км. и естенствено по малко ядове а и после след години как ще я продадеш на 250000км колко пари ще и вземеш??? става набутване отвсякаде ,а сме бедни хора да можем да си позволим лукса да загубим 15000евро поне аз сьм така
старата я взех на 140000 сега е на 178000 и няма продаване колега само викат много км и не искат да я купуват 

- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
[/quote]тука за тези пари са джанти+гуми,преден ,заден споилер и решетките над калника така ми казахаKoliu написа:М пакет = Предна броня+задна броня+прагове +волан с лого М + .... Някой може ли да каже кавко точно включва М пакет-а за Е60![]()
, защото преполагам, че има и разлика в окачване, настройки на директност на волана и други бъзикни...
Тия 1600 ЕВРО са сигурно само за външен (оптичен) М Пакет...
Значи преди 3 седмици си взехме 530Д октомври 2004 г на 140 000 км М-пакет, 18 джанти и всички екстри за модела. Засега съм мн. доволен. Има за смяна един обратен клапан за изгорелите газове, гледахме я в сервиз и колата е чук отвсякаде. В БГ и навъртяхме вече към 2000 км. Така. За сравнение преди това имах Пасат 1.9 ТДИ 2001 г. на 89000 км със история и сервизна книжка, каран от жена в Германия. Веднага щом го докарахме се скапа турбото и сдаде багажа съединителя,които струва 2000 лв. Приятелката ми кара Ауди а3 пак 1.9 ТДИ на 163 000км пак нито турбина се е обадила нито нещо друго. Имам двама приятели с а4-ки на по 200 000км-никакви проблеми. За мен извода е, не се плашете от километрите а гледаите сервизната книжка и как е обслужвана колата.
[/quote]Koliu написа:М пакет = Предна броня+задна броня+прагове +волан с лого М + .... Някой може ли да каже кавко точно включва М пакет-а за Е60![]()
, защото преполагам, че има и разлика в окачване, настройки на директност на волана и други бъзикни...
Тия 1600 ЕВРО са сигурно само за външен (оптичен) М Пакет...
Нашата 530Д е М-пакет със спортно окачване и тръбите издават по-спортен звук. Виждал съм 525д старата, М-пакет, но без спортно окачване и без звука от тръбите. Според мен има различни варианти, включително само отичен М-пакет.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series