Безумие – Целия град тегне в МРАК!!!
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Безумие – Целия град тегне в МРАК!!!
Не искам да живея повече в тази държава, не желая и отказвам... Как може? Някой може ли да ми каже, как може да се случва това в областен град, в държава която се стреми да влезе в европейския съюз. Чудите се, за какво подяволите говоря. Накратко ще разясня, че от около 1 седмица и нещо, поне аз от толкова съм забелязал, не работи уличното осветление в град Враца. Резултат е потресаващ, истински ужас... Чели ли сте роман на Стивън Кинг? Е картинката която описва той в свойте романи поразително ми прилича на нашето градче и то не само, че прилича, ами и е 1 към 1. Нито една от уличните лампи не работи, МРАК... ТИШИНА, няма автомобили, няма хора, няма полиция! Няма никой, всичко се е изпокрило, видях 2-3 таксита, за има няма 20+ минути в които бях принуден да мина над 4ри километра пеша... Питате се "ЗАЩО" ходя пеша след като мога да хвана някой бакшиш, отговорът е много прост => днес съм работил 17 часа нон-стоп, без почивка, нямам пари, нямам превозно средство, поне за момента! И какво, в крайна сметка да дам 2лв. на някой бакшиш, няма да стане, аз тия пари не ги бера по дърветата. Немога да ви опиша усещането което изпитвам когато ходя из тези улици, смътното усещане, че нещо може да се случи, и само нещо да шумне веднага посягам към ножа, който виси на кръста ми, ама ФАЙДА, след такъв работен ден, кво ще направя, едно голямо нищо. Най-лошото е, че в нашето градче, преди 1на седмица, някакъв циганин изкормил, българин... Какво се очаква от мен, минавам покрай две цигански махали, докато стигна до вкъщи, няма лампи, няма никой! УЖАС!!! По целия си път към вкъщи, видях точно 5 човека, един мъж и едно дете и 3 момчета на моята възраст, за моя радост познавах едното, но пътищата ни се кръстосваха и не можех да вървя с тях. Резултата е, че съм потен като прасе от бързане, че изтръпнах няколко пъти, но това е НИЩО!!! Тази тъмнина е побъркваща, ЦЯЛ ГРАД БЕЗ ОСВЕТЛЕНИЕ...
Това, вече, не се търпи, не знам какво да кажа... Просто нямам думи. Накъде отиваме???? Някой може ли да ми каже???? Със сигурност не, защото отивъме на никъде. Някой беше споменал да си помогнем сами в тая СКАПАНА ДЪРЖАВА... Как? Питам аз и отговор не искам, защото го знам, никак... ПРОСТО НИКАК, няма да стане. Как да решим този проблем, да извадя няколкостотин хиляди (няколко милиона) лв. за ток който дължи общината и да платя за да не ме е страх като ходя по улиците!
Какво да се прави, ще примирам от страх, докато ходя към вкъщи и така.
Часът е 3:43 сутринта. Само за справка, прибрал съм се преди 20на мин...
МАМКА МУ!!! НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ ТУК!!!
Това, вече, не се търпи, не знам какво да кажа... Просто нямам думи. Накъде отиваме???? Някой може ли да ми каже???? Със сигурност не, защото отивъме на никъде. Някой беше споменал да си помогнем сами в тая СКАПАНА ДЪРЖАВА... Как? Питам аз и отговор не искам, защото го знам, никак... ПРОСТО НИКАК, няма да стане. Как да решим този проблем, да извадя няколкостотин хиляди (няколко милиона) лв. за ток който дължи общината и да платя за да не ме е страх като ходя по улиците!
Какво да се прави, ще примирам от страх, докато ходя към вкъщи и така.
Часът е 3:43 сутринта. Само за справка, прибрал съм се преди 20на мин...
МАМКА МУ!!! НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ ТУК!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
На моята улица(където спирам колата) няма осветление от близо 4-5месеца!Става въпрос за столицата на Б-я.
Като звънна на повреди ми казават че техниците минават само 1-ъж годишно
тогава за какво е този тел. за повреди???
Вичо напълно ти съчуствам!мамка и мръсна на цялата ни държава!
Като звънна на повреди ми казават че техниците минават само 1-ъж годишно

Вичо напълно ти съчуствам!мамка и мръсна на цялата ни държава!
Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!
- Новини
-
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Вичо не е изцяло тъмнина.Свети един червен фар в тъмнината и се носи из улиците ни като светулка
.
Инче и на мен това ми направи голямо впечатление.Как може на 2щни ебати да няма осветление.Та това е една от главните улици във Враца.КОлко мотори минават от там а
?НО сигурно господата от общината си карат новите колис Ксено и Биксено и не ги боли фара за това.И оня Бубев(кмета ни)кво се е изтупанчила в телевизията да провежда диалог с гражданите моле висе
-какъв диалог ще провежда се чуда като се изпоблъскаме всички
.

Инче и на мен това ми направи голямо впечатление.Как може на 2щни ебати да няма осветление.Та това е една от главните улици във Враца.КОлко мотори минават от там а

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Вичо не е изцяло тъмнина.Свети един червен фар в тъмнината и се носи из улиците ни като светулка
.
?НО сигурно господата от общината си карат новите колис Ксено и Биксено и не ги боли фара за това.И оня Бубев(кмета ни)кво се е изтупанчила в телевизията да провежда диалог с гражданите моле висе
-какъв диалог ще провежда се чуда като се изпоблъскаме всички
.

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
BMW_325i написа:На моята улица(където спирам колата) няма осветление от близо 4-5месеца!Става въпрос за столицата на Б-я.
Ти си добре ! Аз живея от 10 години на центъра на Добрич ( не в крайните квартали , В ЦЕНТЪРА) и не свети кьорава лампа на нашата улуца!!! К'во да кажа аз? Най ме дразнят обяче съседите - пенсионери ! До сега нямаше лампи -тъмно им било недоволни.Сега си направихме двора както трябва да е(европейски двор

7 мнения
• Страница 1 от 1