радари,камери и още нещо...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

радари,камери и още нещо...

Мнение от vanci88 » 28 Юни 2008, 0:57

въпросът ми е следният- ако те засечат с радар и има камера и ти пратят известие по пощата да си видиш записа с превишена скорост може ли да кажеш че не си бил ти и дори другия да си признае?Така не ти да го отнесеш а друг(явно добра душа щом се е навил да ти обере пешкира :D )

Потребител
Аватар

Мнение от didony » 28 Юни 2008, 4:26

Не знам как е в БГ колега,ама тука в Испания ако засекат колата,отнася глобата собственика.После ако не е бил той,трябва да се попълни един формуляр кой е карал,и да се подпише+да даде лични данни като ЕГН и т.н.т,та да му вземат точки на нарушителя.Освен това си имаме 15 дневен срок в който ако платиш,ти свалят 30% от стойността на глобата.Абе шарен свят,ама глобата си е глоба!!!!
И все пак трябва да се внимава,щото не е само глоба,ами винаги има реална опасност за калабалък.Карайте разумно!!!
Мдааа.....който се е качил веднъж на BMW не слиза от него
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 28 Юни 2008, 5:44

Така е и в Германия и в Англия само дето в Англия е до 7 дена 30% намаление после до 14 по малко и след това ако си закъснял ти режат главата до кръста :)
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Re: радари,камери и още нещо...

Мнение от Vlados » 28 Юни 2008, 8:01

vanci88 написа:въпросът ми е следният- ако те засечат с радар и има камера и ти пратят известие по пощата да си видиш записа с превишена скорост може ли да кажеш че не си бил ти и дори другия да си признае?Така не ти да го отнесеш а друг(явно добра душа щом се е навил да ти обере пешкира :D )

Може, но трябва да дадеш данните на другия (ако не се лъжа и той трябва да е с теб) и на него да напишат акт.
П.С. Абе общо взето като в Испания, ама няма отстъпка, ако го платиш...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vanci88 » 28 Юни 2008, 9:42

ясно ... мерси колеги 8)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gigaset » 28 Юни 2008, 12:01

Ами мен така миналата година ме засякоха в дианабат и като отидох за друг акт в КАТ ме привикаха и в стая 22 :) и ми показаха записа,мога да ти кажа че така беше снимано че не само се вижда шофьора а и емблемата на очилата ми се виждаше,но винаги може да кажеш че е бил друг но трябва да дадеш данните на другия

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 28 Юни 2008, 13:09

некъф фиидбак от кобра ?

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 28 Юни 2008, 14:45

Да не пускам нова тема,тук от месец насам гледам едни табели с надпис : Radar така из главните пътища ,често ги има .За пръв път ги видях от пътя Бургас - Созопол и мислех ,че само там ги има.Ама онзи ден имахме работа из северна България и там доста такива видях.Та наистена ли има радар и снима или е за стряскане като картонените патрулки или просто не са ги сложили радарите още ? тъй като не ми са вярва в да оставят камерите ей така по пътя.Братята роми много ще ги аресат :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vanci88 » 28 Юни 2008, 20:35

e аз говоря най-вече за новите придобивки на тунела на люлин а там камерите гледат по посоката на движение- демек те снимат в гръб

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от feeling » 01 Юли 2008, 11:14

За съжаления снимат.. и снимки пращат после, и глобите са си съвсем реални, оставаш си без талонче , книжа и известна сумичка :)
А относно снимките, винаги можеш да кажеш че не си бил ти. Обжалваш..Дали си ти или не се доказва с балистични експертизи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 01 Юли 2008, 12:07

Затва си регистрирате колите на майките (за тези майки които нямат книжка) и ги викат тех в кат, та нека им вземат точки.
А на въпроса кой караше... нямам идея давах я на много хора този ден... :confused: :mhihi:

Назад към Извън Темата