София - Димитровград
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
София - Димитровград
пичове я кажете сега, ходил съм доста пъти, и от магистралата съм се отклонявал на ЧИРПАН и там през циганите и селата, ама пътя беше мноого разбит .. та този вариянт отпада
чух че след отбивката на чирпан имала друга за Свиленград , или нещо от този сорт, някои може ли да ме опъти, и дали има много дупки и по другия път ? и изобщо къде се намира тази отбивка и на къде да фана и т.н... много благодарско
чух че след отбивката на чирпан имала друга за Свиленград , или нещо от този сорт, някои може ли да ме опъти, и дали има много дупки и по другия път ? и изобщо къде се намира тази отбивка и на къде да фана и т.н... много благодарско

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Ми ако не те притесняват 42км повече караи до края на магистралата и на кръговото в дясно има табела Димитровград!
Ако не ти се обикаля минаваш по околовръсното на пловдив и после Поповица,Първокай и на Горски извор се отколоняваш през селото или на хасково след като минеш моста до астиката слизаш на пътя за Димитровград!
Малко калпаво го написах но ми се спи!
Ако не ти се обикаля минаваш по околовръсното на пловдив и после Поповица,Първокай и на Горски извор се отколоняваш през селото или на хасково след като минеш моста до астиката слизаш на пътя за Димитровград!
Малко калпаво го написах но ми се спи!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
няма бе,на кръговото връткаш десно завойче и си караш само направо-бъдеще,ястребово,средец,тракия,бял извор,радиево,дград
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
От кръговото на дясно и само на право няма как да сбъркаш като видиш да се подават родните кумини значи си стигнал!
Иначе пътя е наред /разбира се като за нашите стандарти/ аз си минавам от там и моята е ниска и няма проблеми!
Единствено внимаваи че хоризонталната маркировка и вертикалната сигнализация не е съобразена с вертикалните криви!Т.е разбираи качваш по наклона и нямаш видимост а е пуснато изпреварването/сигурно сигнализацията я е правила няква жена дето не се е качвала на кола и не е слушала в час/!
Иначе пътя е наред /разбира се като за нашите стандарти/ аз си минавам от там и моята е ниска и няма проблеми!
Единствено внимаваи че хоризонталната маркировка и вертикалната сигнализация не е съобразена с вертикалните криви!Т.е разбираи качваш по наклона и нямаш видимост а е пуснато изпреварването/сигурно сигнализацията я е правила няква жена дето не се е качвала на кола и не е слушала в час/!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
София-Пловдив-некараш за сСтара Загора а излизаш от магистралата след Пловдив и гониш табела Свиленград.Пътя е перфектен с изключение на Първомай.И внимавай пълно е с ченгета и само пари искат

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Nukem написа:Иначе пътя е наред /разбира се като за нашите стандарти/ аз си минавам от там и моята е ниска и няма проблеми!
Така е, колега. Ама имайте предвид, че ако сте със спортно окачване...няма да имате камъни в бъбреците

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
E39_M5 написа:дам пусто спортно окачване, аиде тръгваме пък ще видиме.. данке
Бите...дано да сме помогнали!
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
кво ще праите тука ве
наи добрия вариант е до края на магистралата и после у десно малко по дълго е ама пък е кеф

наи добрия вариант е до края на магистралата и после у десно малко по дълго е ама пък е кеф

мерси колеги, дам върнах се преди 2 часа, пътя е СупеР, кара се до края на магистралата до кръговото , и после си има табела > димитровград , малИИИ тия маркировки, ако човек се води до тях секо изпреварване ще е челно. .. УЖАС, некоя недоразвита девоика явно го е правила.. а във влизането на самия град пътя е много лош през оня мост ама ..се оправих, всичко стана бомба, да докараме една кола бехме 

14 мнения
• Страница 1 от 1