Търси се Е30ка!
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Търси се Е30ка!
Значи вчера като си седя на терасата и чувам някакъв зверски звук.Почвам да се оглеждам.И изведнъж от светофара една червена Е30ка прави дрифт с доста висока скорост.Направо се изквфих максимално.Просто гледката си заслужаваше!
Въпросната Е30ка беше червена с 5о лъчи летии джанти с борд.Имаше и прагове.Регистрацията и беше СФ или СО-за белите номера става въпрос.Не съм сигурен кое от тези двете беше,защото не си бях сложил очилата
,а ситуацията се разви доста бързо и нямах време да ги сложа.
Въпроса е дали тази Е30ка не е собственост на някой от форума.
Въпросната Е30ка беше червена с 5о лъчи летии джанти с борд.Имаше и прагове.Регистрацията и беше СФ или СО-за белите номера става въпрос.Не съм сигурен кое от тези двете беше,защото не си бях сложил очилата

Въпроса е дали тази Е30ка не е собственост на някой от форума.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- Новини
-
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Това е новата ИС-ка ,топъл топъл внос с немските номера е на външен вид много прилича на тая на Да лоуф
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
В София около нас се подмята една Е30 червена, много убава, с петолъчки и номер 7435 мисля... мнооооого красива ... като новичка е
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- moto
- младши ентусиаст
-
Бесен да не би Сотирчо дет преди имаше един Туринг да си я е взел а?Че на мен Icho ми каза че го видел него да я кара.
Ей аре молеви се сега...мога ли да сбъркам Да Уолф!
Ей аре молеви се сега...мога ли да сбъркам Да Уолф!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- NrG-vodafone
- Потребител
-
Nasti написа:В София около нас се подмята една Е30 червена, много убава, с петолъчки и номер 7435 мисля... мнооооого красива ... като новичка е
е тая регистрация е на DaWolf маи...виж я ако е с ВР регистрация значи е неговата а тая новата е30-ка дето говорите за нея маи я видях във враца на пл. Благоев точно зад е30-ката на да уолф
Bayern Motor Wagen rulesssssssss.......

- moto
- младши ентусиаст
-
ц
Ей аз го видях от тогава до сега 100 пъти
.Ама дет вика бесния с тея джанти са напрао еднакви.

8 мнения
• Страница 1 от 1