Търси се Е30ка!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Търси се Е30ка!

Мнение от moto » 26 Юни 2004, 16:28

Значи вчера като си седя на терасата и чувам някакъв зверски звук.Почвам да се оглеждам.И изведнъж от светофара една червена Е30ка прави дрифт с доста висока скорост.Направо се изквфих максимално.Просто гледката си заслужаваше!
Въпросната Е30ка беше червена с 5о лъчи летии джанти с борд.Имаше и прагове.Регистрацията и беше СФ или СО-за белите номера става въпрос.Не съм сигурен кое от тези двете беше,защото не си бях сложил очилата :roll: ,а ситуацията се разви доста бързо и нямах време да ги сложа.
Въпроса е дали тази Е30ка не е собственост на някой от форума.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 27 Юни 2004, 2:07

По описанието на колата май ми мяза на DAWOLF а и по изпълнението съвсем ми мяза на DAWOLF :twisted: :wink:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 27 Юни 2004, 2:09

Той не е ли с врачанска регистрация? :roll:
човек се учи докато е жив...

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 27 Юни 2004, 7:32

Това е новата ИС-ка ,топъл топъл внос с немските номера е на външен вид много прилича на тая на Да лоуф

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 27 Юни 2004, 7:36

В София около нас се подмята една Е30 червена, много убава, с петолъчки и номер 7435 мисля... мнооооого красива ... като новичка е
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 27 Юни 2004, 14:26

Бесен да не би Сотирчо дет преди имаше един Туринг да си я е взел а?Че на мен Icho ми каза че го видел него да я кара.
Ей аре молеви се сега...мога ли да сбъркам Да Уолф!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

Потребител
Аватар

Мнение от NrG-vodafone » 04 Юли 2004, 14:33

Nasti написа:В София около нас се подмята една Е30 червена, много убава, с петолъчки и номер 7435 мисля... мнооооого красива ... като новичка е

е тая регистрация е на DaWolf маи...виж я ако е с ВР регистрация значи е неговата а тая новата е30-ка дето говорите за нея маи я видях във враца на пл. Благоев точно зад е30-ката на да уолф
Bayern Motor Wagen rulesssssssss.......
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

ц

Мнение от moto » 15 Авг 2004, 15:19

Ей аз го видях от тогава до сега 100 пъти :D .Ама дет вика бесния с тея джанти са напрао еднакви.

Назад към Извън Темата