boxer club sofia
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
boxer club sofia
така,това ще е най-вероятно официалното извинение,защото може би и този път няма да мога(или ще дойда само за малко) да присъствам на съборчето ни в неделя.
а причината е,че се събира sofia boxer club в неделя(1.12) от 17.00 часа на бензиностанция ЕКО на бул.българия посока НДК и аз разбира се ще присъствам.който има желание може да дойде,най-малкото има интересни коли.днес ходих и погледнах мястото и мисля,че не е лошо като за нашите сбирки,има паркинг,в центъра е итн.но първо ще проверя.
ако някой иска да се свърже и дойде с мен нека ми прати лично съобщение.
а причината е,че се събира sofia boxer club в неделя(1.12) от 17.00 часа на бензиностанция ЕКО на бул.българия посока НДК и аз разбира се ще присъствам.който има желание може да дойде,най-малкото има интересни коли.днес ходих и погледнах мястото и мисля,че не е лошо като за нашите сбирки,има паркинг,в центъра е итн.но първо ще проверя.
ако някой иска да се свърже и дойде с мен нека ми прати лично съобщение.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Можеби ако приемат и с БМВ-та можеме да се събереме на ХХЛ и после заедно да отидеме на другото меропрятие 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ///MPowered
-
поклонник на E36
-
мястото
ati написа:бензиностанция ЕКО на бул.българия посока НДК.днес ходих и погледнах мястото и мисля,че не е лошо като за нашите сбирки,има паркинг,в центъра е итн.
мястото наистина е много яко ... може да предложим на шефовете там да са срещите а и пътя е екстра ...
думата има Land Shark

- ati
-
ако обещаете да карате бавно сте добре дошли:)
ще се радвам наистина да доидете,аз мислех всъщност да го предложа,но реших да изчакам първо отзивите.при това положение предлагам следното:среща както обикновено в 16.00 на XXL и тръгване някъде към 16.30(защото някои са с костенурки,а и обещахте да карате бавно:))) за бензиностанцията.
ще се радвам наистина да доидете,аз мислех всъщност да го предложа,но реших да изчакам първо отзивите.при това положение предлагам следното:среща както обикновено в 16.00 на XXL и тръгване някъде към 16.30(защото някои са с костенурки,а и обещахте да карате бавно:))) за бензиностанцията.
- ati
-
ХА,забравих да добавя:след като обещахте да карате бавно ще си взема камерата,да документирам как 34 к.с. костенутрка води BMW-та

- I.Voykov
-
Aти трябва вярно да си земеш камерата такова чудо не се вижда всеки ден

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ati
-
абе ти ако караш бавно и изтрием звука можем и да запишем как костенурка скъсва BMW на старт:))))
иначе говорих снощи с председателя на boxer клуба и той каза:да идват:)
така че,момчета-оставяйте жената,децата,работата и идвайте:)
иначе говорих снощи с председателя на boxer клуба и той каза:да идват:)
така че,момчета-оставяйте жената,децата,работата и идвайте:)
- ///MPowered
-
поклонник на E36
-
ако...
се организирате и за ще дойда ... аз съм и без това наблизо
)
но го пуснете в СЪБОРИ И МЕРОПРИЯТИЯ

но го пуснете в СЪБОРИ И МЕРОПРИЯТИЯ
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Re: мястото
///MPowered написа:ati написа:бензиностанция ЕКО на бул.българия посока НДК.днес ходих и погледнах мястото и мисля,че не е лошо като за нашите сбирки,има паркинг,в центъра е итн.
мястото наистина е много яко ... може да предложим на шефовете там да са срещите а и пътя е екстра ...
думата има Land Shark![]()
![]()
Ще трябва да ходим да го видим и оценим

- ///MPowered
-
поклонник на E36
-
Re: мястото
ще пуснеш анкетка като го видят хората кво мислят ...

- I.Voykov
-
Може да излезе някоя СУПЕР ТУНИНГОВАНА костенурка и да ни разкаже играта на БМВ-та

Are you ///M enough ...?
- ati
-
абе аз исках да ви изненадам,но принципно в клуба има една тунингована,с инжекзион и твърдят,че била 120к.с.колко е вярно не знам,виждал съм я само спряла(на събора ни през юни беше до мен и след това когато ходихме на панчарево с клуба я бяха спряли КАТ на околовръсното:)
но,нищо не съм казал.......

но,нищо не съм казал.......

15 мнения
• Страница 1 от 1