Търся строители...и то спешно :( намерени + катинар
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Търся строители...и то спешно :( намерени + катинар
Здравейте....
Правя ремонт на едно заведение - по скоро ще го отварям скоро, вече съм поръчал мебелите но, майстора който щеше да ми прави нещата се липса в последния момент...
Какво трябва да се прави - закрепване на гипсокартон за изправяне на стените, растерен таван, шпакловка, лепене на плочки, малко замазка, бояджийстване и още няколко неща....
Ако някой от вас може да ми предпоръча човек или бригада които да ми свършат работата ще го почерпя, само че искам хората да работят читаво...и да не ми обявяват цифтата от 12 000лв за 25 квадрата !
Ще ви помоля за телефон и име на човека, за да може да да се разбера с него кога да дойде да види за какво става на въпрос...
Щях да забравя - заведението се намира в кв.Лозенец...
Правя ремонт на едно заведение - по скоро ще го отварям скоро, вече съм поръчал мебелите но, майстора който щеше да ми прави нещата се липса в последния момент...
Какво трябва да се прави - закрепване на гипсокартон за изправяне на стените, растерен таван, шпакловка, лепене на плочки, малко замазка, бояджийстване и още няколко неща....
Ако някой от вас може да ми предпоръча човек или бригада които да ми свършат работата ще го почерпя, само че искам хората да работят читаво...и да не ми обявяват цифтата от 12 000лв за 25 квадрата !
Ще ви помоля за телефон и име на човека, за да може да да се разбера с него кога да дойде да види за какво става на въпрос...
Щях да забравя - заведението се намира в кв.Лозенец...
Последна промяна HA_PEMOHT на 20 Юни 2008, 13:35, променена общо 1 път
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
каде в лозенец,я званни по касно да видим дали ще сваршим работа 

- Psyxodelia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320i Coupe
- Мечтае да кара: M3 ,M6
Ами аз мога да ти препоръчам...в момента даже работят в офиса в Лозенец...така че пиши на лс ако те интересува.

Too much Poison...Too much Pain...Too much Love in Vain!
Утре сутринта имам разговор с една бригадка...ще видим дали ще ми свърши работа...иначе 10(хикс)
на Тошко и Психоделката 

Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Какво е П.У.Т.К.А ?
Какво е П.У.Т.К.А ?
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
сваршихте ли работа

Да, разбрахме се, по късно чакам да ми пуснат една предварителна оферта, но засега всичко изглежда ток и жица
П.С: Някой мЪд да локне темата, няма какво повече да се каже по нея...данке

П.С: Някой мЪд да локне темата, няма какво повече да се каже по нея...данке
Какво е П.У.Т.К.А ?
Какво е П.У.Т.К.А ?
6 мнения
• Страница 1 от 1