Къде мога онлайн да гледам цените на горивата?
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
Къде мога онлайн да гледам цените на горивата?
Предимно ОМВ ме интересува, но дори и в сайта им не мога да намеря дневните цени за литър
На гурбет съм, ама искам да си знам как ни вървят цените у дома без да се налага да питам всеки ден някой 

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
смятайте го на цената -площадка лукойл дето почва с карнобат! от там се добавя такса за пренос по тръбата до най-близка станция до града ,в който зареждате! после добавяте ддс!после вадите откраднатото по пътя от цистерната,после откраднатото от бензинджията,после добавяте надценка-печалба за бензиностанцията и горе-долу се получава....!!
всички цени са за кубик-което не е точно тон като килограм ,но си е точно литър но при петнайсет градуса!иначе си има формула за смятане при различните температури...
всички цени са за кубик-което не е точно тон като килограм ,но си е точно литър но при петнайсет градуса!иначе си има формула за смятане при различните температури...

надценката на бензиностанциите е около 15ст. така че е трудно да ги слагаме в цялата схема на високи цени на горивата
иначе такъв сайт с цените на горивата аз не знам, може би в сайта на шел ги обновяват по-често, а те са почти еднакви с ОМВ и другите
http://www.shell.com/home/PlainPageServ ... 91002.html
http://www.omv.bg/
Най отдолу има една лента, на която пише различните горива на какви цени са. Всичко е актуално!
Най отдолу има една лента, на която пише различните горива на какви цени са. Всичко е актуално!
Нека сме толерантни един към друг на пътя, независимо кой какъв автомобил кара!
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Svetlix написа:Най отдолу има една лента, на която пише различните горива на какви цени са. Всичко е актуално!
Само да отбележа, че скриптчето им, което изкарва тази лента, явно не работи под firefox, така че може би затова не го е видял колегата AIWERA
9 мнения
• Страница 1 от 1