Писна ми!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Писна ми!

Мнение от ati » 22 Юни 2004, 13:06

От всичко в тоя скапан живот, в който на края умираш :evil:
През ден се чупи тъпата тенекия, я масло ще лее, я бензин, я спирачна течност или антифриз. Я оборотите ще й падат, я центровката ще й бяга, я рейката ще откаже в завой. Я картер ще се спука, я маслена помпа ще падне :evil:
Едно време с 40 лева карах 10 дни и ми стигаха да отида на кино, да изляза. Сега от 40 лева в събота сега съм с 12 и то при положение, че неделя не изкарвах колата, както обикновено правя. И то какво - сега трябва да карам с 50, защото ако пак блокира рейката поне да имам възможност да спра, че чак другата седмица ще имам възможност да дам колата за ремонт, защото се прибирам късно от работа и няма градски транспорт. Смятах, че ми е по-изгодно да се движа с Такси отколкото с моята кола :evil: Ма нарочно не ги давам тез пари на таксита, все пак уж кола си имам. Коята я взех за да карам нощно време на Витоша и да пътувам из страната с нея. Нощно време карах само веднъж досега на Витоша и то леко, защото отпред няма никой, а отгоре на всичкото тогава се изхлузи жилото на парното и ми се запотиха стъклата. Пътуване съм правил само едно и то до Казанлък със спирания буквално на всеки 20 - 30 км, за да доливам масло, а на връщане пътувах с 60, защото ми свърши маслото.
Дрехи не съм си купувал от миналата година, наще все казват - айде, сега имаш пари, купи си дрехи, купи си нов телефон, стига се разхожда с този, дето му е счупена антената, няма обхват и се изключва сам. И аз заставам до магазина за обувки и гледам 40 лева и като сметна, че това ми е една смяна на масло и отивам да го сменя, да е добре БМВ-то, за мен после. И добре, че е майка ми да ми купува от време на време по нещо, иначе и с парцали ще тръгна.
За да има за БМВ-то....
и кво?
нищо.
Роската беше много прав, като само я поразгледа и каза - тази кола, Ати не е за път, ще те остави някъде.
И е прав. Почти всеки път, когато съм излизал или съм се връщал на 3 цилиндъра или са ме теглили, пак добре че закъсвам в града, а не другаде.
И започва да ми писва много сериозно.
Чета аз старите постове на Роската и се надъхвам, наистина шестака е неонищожим, карал съм го и без вода и без масло, само без бензин не ще да върви. Ма за съжаление против криво купе и смотани предишни собстеници не помага.....
И все ми се ще да дам аз парите, предвидени за нова предница и гуми за една лада на газ и да си перкам с 12 на сто газ, вместо 15 бензин и да си свиркам.
Ма не, трябва да има БМВ пред блока иначе не мога.
И в крайна сметка нито знам вече какво искам, нито знам какво имам, освен намръщена физиономия и кофти настроение :evil:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vladi » 22 Юни 2004, 13:14

Живей си живота, защото така или иначе жив от него няма да излезеш!
The Throttle remains in sport mode, the DSC is off and the smile just gets wider and wider!

ПсихопатVANIO
ПсихопатVANIO
Аватар
Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
Мечтае да кара: BMW E24

Мнение от MadVanio » 22 Юни 2004, 13:16

Няма Лесно брат с Изтормозени Баварци като твоята и моята,ама нали за тва сме флотилия да се подпомагаме засега само морално но дръж фронта скоро кораба ще бъде на линия да помага на подвоницата докато стъпи и тя здраво на крака.
а за парите за дрехи т.н. си много прав винаги на първо място БМВ-то пък всичко останало ще почака,поне докато не стигне малко от малко заводският си вид.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiqdancho » 22 Юни 2004, 13:25

ati не сепритеснявай не си само ти и аз съм същия и аз работя само за
колата и накря............ :banghead: :banghead: :banghead:
и то за какво работя за един е*** форд :censored: на 100 години
Изображение

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 22 Юни 2004, 13:34

Всички казват недей да се ядосваш .. и са много прави .. защото няма смисъл .. колкото и да се ядосваш .. и да се затормозяваш със тези неща .. ползата ще е почти никаква .... някой беше казал колкото по-малко се ядосваш - ще живееш по-дълго ... има нещо вярно ... принципно всичко това е много лесно на думи .. но когато още не съм подкарал БМВ-то .. а вече си скъсах нервите да търся разни чаркове .. виждам за какво става въпрос .. и все си казвам .. за какво пък се ядосвам ... като ще ми мине .. :roll:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 22 Юни 2004, 14:57

първо място БМВ-то пък всичко останало ще почака,поне докато не стигне малко от малко заводският си вид.

Абе вие луди ли сте бе??!? :shock: :shock: :x

Колата е направена да СЛУЖИ на човека не да му е*е майката от мъка, остав шибаното БМВ(дори и феррари да е) и си гледай живота, защото така както правиш накрая нито дрехи ще имаш нито кола! :evil:
ПС. сабери пари и си купи нещо на което ще се кефиш!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 22 Юни 2004, 15:31

Ех Ати.... какво ли мога да ти кажа, освен, че не си само ти така. Аз като теб, една година и нещо хвърлях като луд пари в 316-ката и направо бях забравил за себе си. Писна ми, взех си iS-ката и сега хвърлям пари само за себе си :wink:

Забелязал съм, че тук сме няколко такива маниаци, които хвърляме луди пари за старите си БМВ-та, и с блеснали очички обясняваме за поредното подобрение, за поредното възкресение на колите си, за поредната щуротия, която сме направили с тях....

Атчо, който налива пари в музеен експонат. Всичко му тече, а той се хили като зелка и изситсква и последната капка живец в тази кола.
Ванката, който тепърва ще налива пари но е толкова щастлив, все едно си е купил най-новото БМВ.
Любо Мегов, който разпалено обяснява за поредната джаджа, която си е монтирал в колата.
Киро Бавареца, който се чуди какво още може да натъпче в Е21-цата.
Василен, който в Е34-ката май е твърдо решен да монтира кино салон.
Иво Войков, който май монтира де що има екстра по неговата Е30-ка.
Явор, чието притежание са били май доста огромна част от Е30-ките и Е34-ките из София...
Пецата, който хвърли луди пари за да добие неговата Е30-ка такъв страхотен цвят.
Вайпъра, който хвърли доста средства и усилия за да преработи двигателя си и да му вдъхне още малко мощност, вместо просто да си вземе друга кола. И за финал взе, че описа всичките стъпки по разработката и ги постна за да бъде полезен с нещо.
Андро, който доскоро ни радваше със страхотни историй за шофирането на нечовешката му 325-ца и за това, че дори и двигателя да ти сдаде багажа и да се наложи подмяна, хвърля всички сили и средства да я възкреси.
........
И така нататък ...има още доста хора но все ще пропусна някой без да искам. Ех, луди глави.... :twisted: :wink:

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 22 Юни 2004, 16:18

Не се поддавай на кофти мисли,братле. Никак не е лесно с измъчени и стари акули като нашите,но нима не си го знаел когато си я взел?
Варианта с "алтернативна" жигавица и на мен ми е идвал до главата,ама нали вече си имам "алтернативен" кошняк,доста време него ползвах,знаеш.На теб ще ти дойде наистина добре,докато стегнеш подводницата достатъчно,че да не те вкарва нон-стоп в приключения.
С теб стартирахме с нашите акулки от много задна позиция,за което сами сме си виновни.Сега ще набиваме $ да ни дойде акъла :twisted:
Апропо,кога ще ми дойдеш на гости,Четвъртък или Петък те чакам,и заека със задното и той!!! :twisted: :wink:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 22 Юни 2004, 17:16

Да бе, защо го карате да се мъчи? Батка... продавай. Все пак тази кола няма да я имаш цял живот. Сигурно има сантиментална стойност, но колите са заменими, а нервите не :( Пък и това не е единствената е21-ца на света... Наистина няма нищо по-лошо от калпав преден собственик и всякакви глупаци, които 'побългаряват' такива хубави машини. Останал съм с впечатлението, че някой хора просто не заслужават да карат кола. Има хора, които не знаят как да си проверят и нивото на маслото. За това трябва да се внимава... Аз 6 месеца съм раглеждал всякакви кошници докато си харесам моята. И чесно казано бях отвратен от състоянието на почти всички :(
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Потребител
Аватар

...

Мнение от Vale Karo » 22 Юни 2004, 17:28

ама като седнеш на шофьорското място и запалиш двигателя и той ревне зверски-не забравяш ли и най-големите ценности в живота си? :wink:

аз моята кола я купих през ноща - само като я видях я взех, с парите изработени с къртовски труд-не ме интересуваха забележките, каквито и да са-просто познах МОЯТА КОЛА!!! :lol: :lol: :lol:

но както се случва винаги в живота, ще се намери кой да ти го набие и сега съм без книжка за мнооого дълго време-направо ще умра :puke:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Юни 2004, 17:35

ати какво да ти кажа (освен че всичките сме на такова дередже в един или друг смисъл на автомобилното хоби)...

ще се опитам да бъда лаконичен- всичко което правиш за удоволствие... трябва да ти доставя такова - в противен случай не си е заслужавало... това трябва да се проумее и да си устройваш живота със оглед на това.

може да е дошло време да поработиш върху себе си. да развиеш таланти, да научиш нещо ново (не задължително свързано с коли), да инвестираш малко във собственото си бъдеще. след време инвестициите ще започнат да се изплащат .. и тогава може да си на позиция да си позволяваш неща които сега не можеш (не само във финансовия смисъл на думата).

само ти можеш да го измислиш...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ....

Мнение от netsurfer_bg » 22 Юни 2004, 17:36

пич махай я тая антика, дори незнам дали ще можеш да я продадеш :cry: , събери някои друг лев и си вземи нещо по-ново
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио :) / BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 22 Юни 2004, 17:47

a(323)ti по принцип бих ти дал КУРаж ама и на мене нещо ми падна нивото на маслото и незнам кво да ти кажа освен че СВЕТЛИНА ще ИМА :!: Рано или Късно :roll:

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 22 Юни 2004, 19:08

netsurfer_bg написа:пич махай я тая антика, дори незнам дали ще можеш да я продадеш :cry: , събери някои друг лев и си вземи нещо по-ново

Извинявам се .. ма това не е антика а история !
Последна промяна rtzankov на 22 Юни 2004, 19:18, променена общо 2 пъти
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 22 Юни 2004, 19:09

rtzankov написа:
netsurfer_bg написа:пич махай я тая антика, дори незнам дали ще можеш да я продадеш :cry: , събери някои друг лев и си вземи нещо по-ново

Извинявам се .. ма това не е антика а история !
АМА ВИЙ СЕРИОЗНО ЛИ МУ ГОВОРИТЕ
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Следваща

Назад към Извън Темата