КАМОР АУТО са наи любезните представители на BMW
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
КАМОР АУТО са наи любезните представители на BMW
КАМОР АУТО са наи любезните представители на BMW. като ме видяха с блуза ми на BMW Wiliams и веднага ми подариха химикалка BMW.Wiliams F1 Team проспект BMW два плаката BMW 3Series cabrio и BMW 6Series и ме почерпиха с BMW слатка. какво мислите 

Последна промяна bmw maniqk ivo bmw на 17 Юни 2004, 17:53, променена общо 3 пъти

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
ама тва стана на авто салона днес. 

Последна промяна bmw maniqk ivo bmw на 17 Юни 2004, 16:23, променена общо 1 път

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Re: КАМОР АУТО са наи лубезните представители на BMW
bmw maniqk ivo bmw написа:КАМОР АУТО са наи лубезните представители на BMW. като ме видяха с блуза ми на BMW Wiliams и веднага ми подариха химикалка BMW.Wiliams F1 Team проспект BMW два плаката BMW 3Series cabrio и BMW 6Series и ме почерпиха с BMW слатка.
ми че ако е така ... аз имам цял екип на БМВ F1 ... ще го облека и право при Туртурело .... току виж съм излязал с една петица от офиса им ... разбира се подарък!

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
bmw maniqk ivo bmw написа:аз го казвам тва защото съм доволен от камор
а вие завиждате.
Пфууу па как не ми писна да пиша ...
А замисли се млади приятелю, за смисленоста на поста си ... за това че е далеч от темата и далеч не за основния форум, убеден съм че сигурно си пичага ама седни прочети нещо зарадвай ни с него, направи нещо полезно за хората в този клуб спри да флуудваш сървъра с констатации, форумите са за диалог !
Обещавам за последно проповядвам!!!
May the BMW force be with you!
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
Уфф тя темата и без туй не става за друго, ще се пробвам да ти обесня искайки да споделиш възхищението си от Камор Ауто направи го с елемент на диалог завърши поста си с въпрос, приканване, молба и т.н. не е това единствения елемент които ти липсва, но е основен, опитай!!!
May the BMW force be with you!
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
Аз веднъж съм се возил на БМВ. и дори имам една количка модел.
Дали ще ми подарят и на мен нещо. Хайде де не се скръндзайте. Обещавам да съм добро момче.

Дали ще ми подарят и на мен нещо. Хайде де не се скръндзайте. Обещавам да съм добро момче.

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
pAbLo написа:АААА на мене ми дадоха плакатче на Е46 М3 и Х5 4.6ис и запалка на МонтояМа тва на съробя беше
![]()
Само толкова щото беше с хЮндай

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
14 мнения
• Страница 1 от 1