Извинение

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Извинение

Мнение от никсъна » 07 Юни 2008, 11:20

:D Случката е следната: 01.юни(неделя), около 17.30 часа, на входа на гр.Хисаря от към Пловдив. Черно BMW 525 с черни стъкла и бели надписи "продава се" е застигнато от друго BMW, което се задържа за кратко зад задната броня (което изнервя неопитния водач :mhihi: ), след което изпреварва, пуска аварийни(около 3-4 примигвания), изчаква секунди и отпрашва.... :driving:

Сигнала с аварийките явно бе поздрав, но тъй като колата бе непозната за мен, се досетих, че това е човек от форума, което и ме накара да напиша това извинение.Зад волана бе сина ми- все още неправоспособен водач, а аз бях прекалено зает да следя действията му, за да отговоря на поздрава .Малко по-късно пообиколих града, с надеждата да открия въпросния автомобил, но уви...
Колега, благодаря за поздрава и ИЗВИНЯВАЙ че не отговорих ! Дължа почерпка и следващия път, като се засечем, направо размахай ръце пред мен, но внимавай да не би баварката да я управлява сина ми, че ще стане една... :twisted:

п.с.: Ако съм цопнал темата на неподходящо място, моля някой модератор да я премести където трябва. тенк ю :uups:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Poki » 07 Юни 2008, 11:49

Хехе то и аз един път тука из надежда взех да покарам на брат ми кораба, и един съфорумец със е34 още беше със номерата от събора ме поздрави със светлинния клаксон ма и аз до де разбера за кво ми светка :lol: щото не съм свикнал да ме поздравяват :) , ма и карах колата за 2ри път мисля, че беше, до де се ориентирам. не можах да му светна, е иначе му махнах в последния момент, незнам дали ме е видял, а и брат ми му махна щото седеше до мене. Такаче ако чете това да се чувства поздравен :mhihi:

Иначе е радостно това, че има колегиалност и уважение между бмв ентусиастите :)

Пожелавам на сина ти много безаварийни километри :) пък и на мене си пожелавам, че и аз имам от скоро книжка, а и като цяло карам рядко, а вече имам 1-2 леки произшествия, :uups: е надявам се в бъдеще да не стават инциденти ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 07 Юни 2008, 19:13

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Този поздрав с аварииките е от една друга графа - специални. :mhihi: :mhihi: :lol:

Назад към Извън Темата